آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ :(50)::crystalball: بریم شما بچه ی مشهدی پسر خاله ؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ شما بچه ی مشهدی پسر خاله ؟ دوطرفی بابا بزرگم مشدی بود اومدن تبریز ساکن شدن شدم آذری اصیل 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ دوطرفی بابا بزرگم مشدی بود اومدن تبریز ساکن شدن شدم آذری اصیل خوب الان تو تبریزی کجا مشهد کجا بریم ؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ خوب الان تو تبریزی کجا مشهد کجا بریم ؟ یه شکلکی پروندیم جدی نگیر دوستان هستن به جای ما 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ ممنون دوست عزیزم . مشهد باغ وحش نداره آیا ؟ چرا داره باغ وحش وکیل آباد در کنار باغ وکیل آباد و کوهستان پارک قرار داره 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ چرا دارهباغ وحش وکیل آباد در کنار باغ وکیل آباد و کوهستان پارک قرار داره ممنون عزیزم 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ سلام مشدیاش کجان ؟؟ بیاین ببینم 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ سلاممشدیاش کجان ؟؟ بیاین ببینم مخش دارن 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ مخش دارن این چه مخشیه که تو داری و هیچ وخت تموم نمیشه؟؟!؟!؟ مث من باش! از هفت دولت آزاد 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ این چه مخشیه که تو داری و هیچ وخت تموم نمیشه؟؟!؟!؟ مث من باش! از هفت دولت آزاد تخسیر من نیس که دوسی جان! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مگه من بدم میاد از هفت دولت آزاد باشم؟؟؟ تازه من دوس دارم از 10 دولت آزاد باشم.. ولی نمیشه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ دلم هوای مشهدو کرده بدجور. بچه ها فتین حرم مارو هم دعا کنین 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ دلم هوای مشهدو کرده بدجور.بچه ها فتین حرم مارو هم دعا کنین محتاجیم به دعا عزیــــزم.. حتما 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ منم دلم خیلی هوای الهه رو کرده.... چرا نمیای بازم ببینمت بی مهلفت؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ منم دلم خیلی هوای الهه رو کرده.... چرا نمیای بازم ببینمت بی مهلفت؟!؟! ی سفر کاری به مشهد دارم.البته اگه قسمت شه و برسم بیام.اردیبهشت ی چن روزی مهمونتون میشم منم دلم هواتو کرده.ولی ایندفه ک بیام جلسه رو فقط دخترونه میکنیم ک بهمون خوش بگذره 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ ی سفر کاری به مشهد دارم.البته اگه قسمت شه و برسم بیام.اردیبهشت ی چن روزی مهمونتون میشممنم دلم هواتو کرده.ولی ایندفه ک بیام جلسه رو فقط دخترونه میکنیم ک بهمون خوش بگذره با اجازه ی دوستان : الهه جون قضیه ی جلسه چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ با اجازه ی دوستان : الهه جون قضیه ی جلسه چیه؟ سلام خانومی جلسه ک نیس یجورایی میتینگه. فائزه تا دید تصمیم دارم بیام مشهد غیبش زد 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ ی سفر کاری به مشهد دارم.البته اگه قسمت شه و برسم بیام.اردیبهشت ی چن روزی مهمونتون میشممنم دلم هواتو کرده.ولی ایندفه ک بیام جلسه رو فقط دخترونه میکنیم ک بهمون خوش بگذره آخ جون میتیـــــــنگ :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ سلام خانومیجلسه ک نیس یجورایی میتینگه. فائزه تا دید تصمیم دارم بیام مشهد غیبش زد سلام الهه جون ، اخجون 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ نه عزیزم در نرفتمممممم آخ جووووووون عزیزم هر وخت اومدی خبرم کنی ها شاید نت نیام اصلا ولی اومدی بهم بزنگ خیلی دلم برات تنگ شده دخملی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ آخ جون میتیـــــــنگ :hapydancsmil: سلام الهه جون ، اخجون فائزه بیا این 2 تارو جمع کن.از خوشحالی کار دست خودشون میدناااا.از ما گفتن چخبر دوسی ها؟همگی خوبین خوشین؟(فائزه-اریودخت،پر پری) پری جان اسم دوست من پریاس.من بهش میگم پر پری:5c6ipag2mnshmsf5ju3ناراحت ک نمیشی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده