monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ ای بابا . حالا نمیشد سوتی نگیری ؟ :4chsmu1: ما هم شما رو دوست داریم _ (ایندفعه درست نوشتم ):4chsmu1: نه نمیشد ما بهت افتخار میکنیم:TAEL_147: لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ ای پسر مشهدی شما کدوم دانشگاهین؟! 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ نه نمیشدما بهت افتخار میکنیم:TAEL_147: به چی افتخار میکنی ؟ به سوتی ها :4chsmu1: ای پسر مشهدیشما کدوم دانشگاهین؟! دانشگاه آزاد مشهد بودم ( کاردانی ) و کارشناسی هم دانشگاه آزاد سمت شیراز قبول شدم لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ به چی افتخار میکنی ؟ به سوتی ها :4chsmu1: دانشگاه آزاد مشهد بودم ( کاردانی ) و کارشناسی هم دانشگاه آزاد سمت شیراز قبول شدم به اینکه این دفعه درست گفتی به سلامتی:wubpink: لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ هر هر :4chsmu1: ممنون اگه یه وقت خواستی کمکم کنی من اصلا دست رد به سینه ی کسی نمیزنما رحیم زاده رو میشناسی؟!مقاومت مصالح درس میده لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ اگه یه وقت خواستی کمکم کنی من اصلا دست رد به سینه ی کسی نمیزنمارحیم زاده رو میشناسی؟!مقاومت مصالح درس میده من هنوز نرفتم که ببینم کیا استادام هستند لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ من هنوز نرفتم که ببینم کیا استادام هستند ای پسر مشهدی این توی دانشگاه آزاد مشهده لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ پارسال عیدو اونجا بودم ......نزدیک وکیل آباد تو نفلو شاتو هتل صدا سیما .....خیلی حال داد خیلی .....واقعا ملتی خونگرم هستید .....البته تبریزیا کم از شما ها ندارن ......فقط از ما آدرس نپرسید ......خوش به حالتون که همیشه جوار آقا امام رضا زندگی میکنید ......قدرشو بدونید ....واسه هرکس این سعادت نیست ااا خونه داییم با هتل صدا وسیما دو قدم فاصله داره ... خدا رو شکر که بهت خوش گذشته وگرنه از مشهدیا متنفر میشدی :w139: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ ای پسر مشهدی این توی دانشگاه آزاد مشهده آهان . نه لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ آهان . نه :JC_thinking:نمیدونم باهاش بردارم یا نه.بی خیال آقا این هتل صدا و سیما که میگین کجاست؟!من نفهمیدم آدرسش رونمیدونم دیدمش یا نه:viannen_38: لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ فکر کنم هتل صدا و سیما جای میدان جمهوری اسلامی باشه ( میدان تلویزیون ) البته من هم ندیدم لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ آره جای میدون تلویزیونه ... اول نوفل لوشاتو ... لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ آره جای میدون تلویزیونه ... اول نوفل لوشاتو ... ممنون ........... لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ آره جای میدون تلویزیونه ... اول نوفل لوشاتو ... دیدمش پس:wubpink: دست گل دوتاییتون درد نکنه واسه آدرس:wubpink: لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ منیره تو تو دانشگاه آزاد مشهدی ؟ چه مقطعی ؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ علي تو نزديكيهاي شيراز افتادي/ نكنه نوراباد افتادي؟ فكر نكني علي اباد هم شهري هست ها لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ علي تو نزديكيهاي شيراز افتادي/ نكنه نوراباد افتادي؟ فكر نكني علي اباد هم شهري هست ها نه . نورآباد نیفتادم :4chsmu1: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ كجا افتادي؟ انتقالي بگير برا نوراباد اينجا صفا كنيم :w139: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده