monire 680 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 ای بابا . حالا نمیشد سوتی نگیری ؟ :4chsmu1: ما هم شما رو دوست داریم _ (ایندفعه درست نوشتم ):4chsmu1: نه نمیشد ما بهت افتخار میکنیم:TAEL_147:
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 نه نمیشدما بهت افتخار میکنیم:TAEL_147: به چی افتخار میکنی ؟ به سوتی ها :4chsmu1: ای پسر مشهدیشما کدوم دانشگاهین؟! دانشگاه آزاد مشهد بودم ( کاردانی ) و کارشناسی هم دانشگاه آزاد سمت شیراز قبول شدم
monire 680 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 به چی افتخار میکنی ؟ به سوتی ها :4chsmu1: دانشگاه آزاد مشهد بودم ( کاردانی ) و کارشناسی هم دانشگاه آزاد سمت شیراز قبول شدم به اینکه این دفعه درست گفتی به سلامتی:wubpink:
monire 680 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 هر هر :4chsmu1: ممنون اگه یه وقت خواستی کمکم کنی من اصلا دست رد به سینه ی کسی نمیزنما رحیم زاده رو میشناسی؟!مقاومت مصالح درس میده
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 اگه یه وقت خواستی کمکم کنی من اصلا دست رد به سینه ی کسی نمیزنمارحیم زاده رو میشناسی؟!مقاومت مصالح درس میده من هنوز نرفتم که ببینم کیا استادام هستند
monire 680 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 من هنوز نرفتم که ببینم کیا استادام هستند ای پسر مشهدی این توی دانشگاه آزاد مشهده
آرماندیس 4786 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 پارسال عیدو اونجا بودم ......نزدیک وکیل آباد تو نفلو شاتو هتل صدا سیما .....خیلی حال داد خیلی .....واقعا ملتی خونگرم هستید .....البته تبریزیا کم از شما ها ندارن ......فقط از ما آدرس نپرسید ......خوش به حالتون که همیشه جوار آقا امام رضا زندگی میکنید ......قدرشو بدونید ....واسه هرکس این سعادت نیست ااا خونه داییم با هتل صدا وسیما دو قدم فاصله داره ... خدا رو شکر که بهت خوش گذشته وگرنه از مشهدیا متنفر میشدی :w139: 1
monire 680 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 آهان . نه :JC_thinking:نمیدونم باهاش بردارم یا نه.بی خیال آقا این هتل صدا و سیما که میگین کجاست؟!من نفهمیدم آدرسش رونمیدونم دیدمش یا نه:viannen_38:
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 فکر کنم هتل صدا و سیما جای میدان جمهوری اسلامی باشه ( میدان تلویزیون ) البته من هم ندیدم
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 آره جای میدون تلویزیونه ... اول نوفل لوشاتو ... ممنون ...........
monire 680 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 آره جای میدون تلویزیونه ... اول نوفل لوشاتو ... دیدمش پس:wubpink: دست گل دوتاییتون درد نکنه واسه آدرس:wubpink:
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 علي تو نزديكيهاي شيراز افتادي/ نكنه نوراباد افتادي؟ فكر نكني علي اباد هم شهري هست ها
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 علي تو نزديكيهاي شيراز افتادي/ نكنه نوراباد افتادي؟ فكر نكني علي اباد هم شهري هست ها نه . نورآباد نیفتادم :4chsmu1:
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 كجا افتادي؟ انتقالي بگير برا نوراباد اينجا صفا كنيم :w139:
ارسال های توصیه شده