sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ شهرستان درس میخونی؟ خوب میذاریم بعد 7 آبان من خودم هیچکس از این جمع که میخوان بیا رو نمی شناسم! چی می گی خوب ما هم تو رو نمی شناسیم :53tnkbetm2eof1u84pj 5 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ چه خوب:texc5lhcbtrocnmvtp8آفای کومار هم میاد؟:biggrin: اگه بیاد چی میشه به به 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ :biggrin: چه قیافش اشناست هاااااااا! :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اوه ...... دو روز نبودم هااااااا ....... چقد حرف زدين قضيه ي قرار ملاقات چيه ؟! 5 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اوه ...... دو روز نبودم هااااااا ....... چقد حرف زدين قضيه ي قرار ملاقات چيه ؟! قرار بریم خونه مادر بزرگه هاپو کاومارم قراره میزبان باشه و اینا:texc5lhcbtrocnmvtp8 5 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ چه قیافش اشناست هاااااااا! :JC_thinking: جناب کومار هستند دیگه ادای احترام بکن بچه :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ دوستان به نظرم اگه عقب تر بندازین هوا سردتر میشه و تعداد کم تر !!!! مگر اینکه بره تا عید !!!!!:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ سلام بر همه دوستان من می گم همین تعدادی که هستیم برای اولین جلسه خوبه و راجب روز با 5 شنبه هفته ی دیگه موافقین؟ ... مکان : محل شطرنج بازی پارک ملت ؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ جناب کومار هستند دیگه ادای احترام بکن بچه :vahidrk: به هاپو جوون! مخلصم چرا می زنی منو ایمان بی تربیت!:ubhuekdv133q83a7yy7 5 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ سلام بر همه دوستان :icon_pf (44):من می گم همین تعدادی که هستیم برای اولین جلسه خوبه و راجب روز با 5 شنبه هفته ی دیگه موافقین؟ ... مکان : محل شطرنج بازی پارک ملت ؟؟؟ :yes: ساعت!؟ خانوم رئیس 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ساعت!؟ خانوم رئیس نترکی از خنده حمید سنگین ... ساعت 3 چون هوا زود تاریک می شه یکم ساعت رو کشیدیم جلو :biggrin: ... باید به فکر ایاب ذهاب خانم ها بود دیگه ... 5 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ نترکی از خنده حمید سنگین ... ساعت 3 چون هوا زود تاریک می شه یکم ساعت رو کشیدیم جلو :biggrin: ... باید به فکر ایاب ذهاب خانم ها بود دیگه ... اسمم عوض شده خانوم رئیس! :texc5lhcbtrocnmvtp8 اوه خوبه وسط شهر هست هااااااا بزراین اطراف غروب خیلی خوبه! خدایی 3خیلی زوده! ایاب و ذهابم با ماشین هاپو میریم دیگه ایمان قراره بیارش مگه نه ایمان؟! خانوم ریس:lol: 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اسمم عوض شده خانوم رئیس! :texc5lhcbtrocnmvtp8 اوه خوبه وسط شهر هست هااااااا بزراین اطراف غروب خیلی خوبه! خدایی 3خیلی زوده! ایاب و ذهابم با ماشین هاپو میریم دیگه ایمان قراره بیارش مگه نه ایمان؟! خانوم ریس:lol: دیدم اسمت عوض شده ... :biggrin: ... مبارکه حالا فعلا همین ساعت خوبه یک ساعت این ور اون ور فرقی نداره زیاد :girl_blush2: ... من خودم باید خونه زود کارت بزنم ... نی تونم تا دیر وقت بیرون باشم 5 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ دیدم اسمت عوض شده ... :biggrin: ... مبارکهحالا فعلا همین ساعت خوبه یک ساعت این ور اون ور فرقی نداره زیاد :girl_blush2: ... من خودم باید خونه زود کارت بزنم ... نی تونم تا دیر وقت بیرون باشم اره به شما خانومها حق می دم خداییش! من نظرم 17 هست! در ضمن شطرنجم با هر کی خواست بازی می کنیم!:biggrin: 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ شهرستان درس میخونی؟خوب میذاریم بعد 7 آبان من خودم هیچکس از این جمع که میخوان بیان رو نمی شناسم! نه اصالتا مشهدی هستیم ولی اونجا زندگی نمی کنیم.فک و فامیل اونجا هستن. 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ساعت 3 خیلی خیلی زوده !!!! 4 بد نیس. 5 هم خیلی دیرهبه نظرم همون 4 خوب باشه . محلشم بد نیس. کافی شاپ پارک هم خوبه 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ساعت 3 خیلی خیلی زوده !!!! 4 بد نیس. 5 هم خیلی دیرهبه نظرم همون 4 خوب باشه . محلشم بد نیس. کافی شاپ پارک هم خوبه فقط رای گیری بشه و بچه ها بگن که مکان و ساعت و روز خوبه ؟ 45 : 3 / مکان پارک ملت / جای شطرنج یا کافی شاپ کثیفش؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ فقط رای گیری بشه و بچه ها بگن که مکان و ساعت و روز خوبه ؟ 45 : 3 / مکان پارک ملت / جای شطرنج یا کافی شاپ کثیفش؟ :JC_thinking: کافی شاپ کثیفش؟؟؟؟؟ بیخیال بابا من موافقم با ساعت و روزش !!! فقط من جای شطرنجو بلد نیستماااااا. گم شدم تقصیر شماها !!!!!! هه هه :lol: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده