- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ مشهدی نیستی؟!:hrqr6zeqheyjho1f9mxخب بچه ها هنوز کامل جمع نشدند هنوز نفهمیدیم کی نمی خواد بیاد کی می خواد بیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مکان هم هنوز بچه ها باید بیان رای گیری بشه.....هنوز کار داره هستم :girl_blush2: من10 روزه اینجام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه بچه ها کار دارن هفته دیگه باشه براشون بهتره 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ احتمالا مشهدی نیست، ولی مشهدیا رو دوست داره:biggrin: (شوخی میکنم سارا خانوم، خیلی خوشحال میشیم که شما هم حتما باشید:yes:) نخیرم هستم اگه من نبودم بهتون خوش بگذره.خوشحال میشدم باشم 5 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): خود زنی نکن چرا خود زنی می کنی ! حیفی 4 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ خب دخترخالم که کسیو نمیشناسه :JC_thinking: والا منم کسیو نمیشناسم:JC_thinking: یعنی بعد از این 10 روز میرید و دیگه بر نمیگردید؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ والا منم کسیو نمیشناسم:JC_thinking:یعنی بعد از این 10 روز میرید و دیگه بر نمیگردید؟:JC_thinking: من 7 آبان برمیگردم. نه دیگه تا عید احتمالا برنمیگردم 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اگه تو این هفته باشه من و سارا( s-tabassom) میتونیم بیایم! البته من ک کسیو نمیشناسم :girl_blush2:کوهسنگیم دوووووره ملت بهتره:) عزیزم به نظرت من کسی رو می شناسم؟؟؟ من یه هفته س اینجا عضو شدم ولی با پر رویی تمام میخام بیام !!!!! ریلکس باش گلم. زودی دوست میشی 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ خود زنی نکن چرا خود زنی می کنی! حیفی :w768: 2 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ عزیزم به نظرت من کسی رو می شناسم؟؟؟ من یه هفته س اینجا عضو شدم ولی با پر رویی تمام میخام بیام !!!!! ریلکس باش گلم. زودی دوست میشی Excellent:a030: من 7 آبان برمیگردم. نه دیگه تا عید احتمالا برنمیگردم با بچه ها تصمیم میگیریم که یه روزی باشه که شما هم بتونید بیاید 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ Excellent:a030: با بچه ها تصمیم میگیریم که یه روزی باشه که شما هم بتونید بیاید :biggrin:ایول !!! 3 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ :biggrin:ایول !!! چاکریم !!:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ متینگ شد خونه مادر بزرگه! هاپو هم میاد! :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اساساً انسانها به جز کودک درون یک عدد خر درون هم دارند که گاهی اوقات زمام امور را به دست می گیرد :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ متینگ شد خونه مادر بزرگه! هاپو هم میاد! :texc5lhcbtrocnmvtp8 چه خوب:texc5lhcbtrocnmvtp8 آفای کومار هم میاد؟:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ :JC_thinking: به چی داری فکر میکنی عزیزم؟:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ به چی داری فکر میکنی عزیزم؟:JC_thinking: به این که این میتینگ کی خواهد بود آیا:thumbsdownsmiley: 4 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ به این که این میتینگ کی خواهد بود آیا:thumbsdownsmiley: راست میگی:JC_thinking: نمیدونم والا:ydm47612zsesgift969 آیا باید حتما تعداد بچه ها زیاد باشه که متینگی در کار باشه یا اینکه با همین تعداد هم میشه؟ بچه ها بیان بگین چکار کنیم؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ فعلا فقط می شه فکر کرد :JC_thinking: :JC_thinking: :JC_thinking: :JC_thinking: :JC_thinking: :JC_thinking: :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من 7 آبان برمیگردم. نه دیگه تا عید احتمالا برنمیگردم شهرستان درس میخونی؟ خوب میذاریم بعد 7 آبان من خودم هیچکس از این جمع که میخوان بیان رو نمی شناسم! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده