hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ سری قبل رفتین پارک ملت چند نفر بودین! اگه می خواین برین پارک هوا سردی برین امینتینش بیشتره!:texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ سری قبل رفتین پارک ملت چند نفر بودین! اگه می خواین برین پارک هوا سردی برین امینتینش بیشتره!:texc5lhcbtrocnmvtp8 فک کنم 9 نفر بودیم 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ فک کنم 9 نفر بودیم اهان پیروز باشید! :yes: 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ فک کنم 9 نفر بودیم خوووفه که ت تعداد کم جمع و جوور کردنش بیتره 4 لینک به دیدگاه
Parisa 22 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ اگه تو این هفته باشه من و سارا( s-tabassom) میتونیم بیایم! البته من ک کسیو نمیشناسم :girl_blush2:کوهسنگیم دوووووره ملت بهتره:) 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ اگه تو این هفته باشه من و سارا( s-tabassom) میتونیم بیایم! البته من ک کسیو نمیشناسم :girl_blush2:کوهسنگیم دوووووره ملت بهتره:) اگه تضمین می کنین پارک ملت پاچمونو نگیرن میایم ولی این هفته فائزه نمی تونه بیاد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Parisa 22 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ اگه تضمین می کنین پارک ملت پاچمونو نگیرن میایم ولی این هفته فائزه نمی تونه بیاد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من ک اصا تضمین نمیکنم خودم با کافی شاپ موافقم چون تاپیکو کامل نخوندم فک کردم گزینه هاتون کوهسنگی و ملت هس ک گفتم ملت! آخه سارام تا آخر این هفته اینجاس! بازم احترام فائزه خانوم ک من نمیشناسمشون وااااجب:yes: 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ اگه تا جمعه یا شنبه باشه منم هستم 7 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اگه تضمین می کنین پارک ملت پاچمونو نگیرن میایم ولی این هفته فائزه نمی تونه بیاد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بابا کی گفت این هفتست! من خودمم هم خیلی کار ریخته رو سرم هنوز روز و مکانو مشخص نشده صبر داشته باش شاید بچه های دیگه هم دوست داشته باشن بیان 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ بابا کی گفت این هفتست! من خودمم هم خیلی کار ریخته رو سرمهنوز روز و مکانو مشخص نشده صبر داشته باش شاید بچه های دیگه هم دوست داشته باشن بیان من فقط این هفته مشهدم 7 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اگه تو این هفته باشه من و سارا( s-tabassom) میتونیم بیایم! البته من ک کسیو نمیشناسم :girl_blush2:کوهسنگیم دوووووره ملت بهتره:) سلام میگم اگه سارا خانوم (s-tabassom) نباشن، شما نمیاین؟:biggrin: البته خوشحال میشیم که یه تاریخی باشه که ایشون هم بتونن بیان ولی این هفته خیلی از بچه ها نمیتونن بیان:yes: 5 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من فقط این هفته مشهدم مشهدی نیستی؟!:hrqr6zeqheyjho1f9mx خب بچه ها هنوز کامل جمع نشدند هنوز نفهمیدیم کی نمی خواد بیاد کی می خواد بیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مکان هم هنوز بچه ها باید بیان رای گیری بشه.....هنوز کار داره 5 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ مشهدی نیستی؟!:hrqr6zeqheyjho1f9mxخب بچه ها هنوز کامل جمع نشدند هنوز نفهمیدیم کی نمی خواد بیاد کی می خواد بیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مکان هم هنوز بچه ها باید بیان رای گیری بشه.....هنوز کار داره احتمالا مشهدی نیست، ولی مشهدیا رو دوست داره:biggrin: (شوخی میکنم سارا خانوم، خیلی خوشحال میشیم که شما هم حتما باشید:yes:) 6 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اگه تضمین می کنین پارک ملت پاچمونو نگیرن میایم ولی این هفته فائزه نمی تونه بیاد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه تو این هفته باشه من و سارا( s-tabassom) میتونیم بیایم! البته من ک کسیو نمیشناسم :girl_blush2:کوهسنگیم دوووووره ملت بهتره:) اگه میخواین به خاطر من کنسلش کنین این هفته رو اصلا همچین کاری نکنین !!!! منو بیخیال . شماها اگه می خواین برین دیگه !! حالا یه نخودی کم تر !!!:texc5lhcbtrocnmvtp8 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ یعنی اخرش چی میشه! :biggrin: :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ خوب بچه ها اگه می شه روزای خالیتونو بزارید تا یک روز رو انتخاب کنیم :girl_blush2:.... که همه بتونن بیان ... 5 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اگه میخواین به خاطر من کنسلش کنین این هفته رو اصلا همچین کاری نکنین !!!! منو بیخیال . شماها اگه می خواین برین دیگه !! حالا یه نخودی کم تر !!!:texc5lhcbtrocnmvtp8 نه، این هفته خیلی ها نمیتونن بیان، ایمان هم نمیتونه بیاد در ضمن منم یه جورایی واسم مشکله که بیام، بعدا باشه بهتره:yes: 3 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ خوب بچه ها اگه می شه روزای خالیتونو بزارید تا یک روز رو انتخاب کنیم :girl_blush2:.... که همه بتونن بیان ... فکر میکنم آخر هفته، پنجشنبه، از همه بهتره، (البته هفته دیگه یا بعدش:53tnkbetm2eof1u84pj) 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ سلاممیگم اگه سارا خانوم (s-tabassom) نباشن، شما نمیاین؟:biggrin: البته خوشحال میشیم که یه تاریخی باشه که ایشون هم بتونن بیان ولی این هفته خیلی از بچه ها نمیتونن بیان:yes: خب دخترخالم که کسیو نمیشناسه :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده