monire 680 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 من مشهدی نیستم ولی مشهدی ها رو خیلی دوست دارم ...... مشهدیها هم شما رو میدوستن:girl_yes2:بوخودا 2
monire 680 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 من مشهدی نیستم ولی مشهدی ها رو خیلی دوست دارم ...... مشهدیها هم شما رو میدوستن:girl_yes2:بوخودا 2
VINA 31339 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 منم مشهدی نیستم اما قراره مزدوج یه مشهدی بشم حالا چی کنم بشم نشم 1
monire 680 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 منم مشهدی نیستم اما قراره مزدوج یه مشهدی بشم حالا چی کنم بشم نشم وای مبارکه به پای هم پبر شین:wubpink: کی شیرینی میدی؟!:1238: کی بیایم برقصیم؟! منم دعوت میکنی بیام؟!:1238: هیچوقت از هیچکس نپرس که چه کنی فقط بخواه که نظر بدن و بعدش هم خودت تصمیم بگیر.ما هم که الان نه تو رو میشناسیم درست و حسابی نه آقاتونو پس صلاحیت اظهار عقیده نداریم. فقط میتونیم بیایم شیرینی بخوریم:TAEL_147: 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 شیرینی رو منم پایه ام. مشهدیا چه کردن. مثل اینکه فعالترین بچه های انجمن مشهدی هستن. 3
VINA 31339 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 وای مبارکهبه پای هم پبر شین:wubpink: کی شیرینی میدی؟!:1238: کی بیایم برقصیم؟! منم دعوت میکنی بیام؟!:1238: هیچوقت از هیچکس نپرس که چه کنی فقط بخواه که نظر بدن و بعدش هم خودت تصمیم بگیر.ما هم که الان نه تو رو میشناسیم درست و حسابی نه آقاتونو پس صلاحیت اظهار عقیده نداریم. فقط میتونیم بیایم شیرینی بخوریم:TAEL_147: حالا اومدن فقط:4chsmu1: ببینم چی میشه من که خوشم اومده ببینم خدا چی میخاد شیرینی رو منم پایه ام. مشهدیا چه کردن. مثل اینکه فعالترین بچه های انجمن مشهدی هستن. اره بابا بشر نتونسته بود مخ منو بزنه اما این مشهدیا زدن:4chsmu1: 2
monire 680 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 حالا اومدن فقط:4chsmu1:ببینم چی میشه من که خوشم اومده ببینم خدا چی میخاد اره بابا بشر نتونسته بود مخ منو بزنه اما این مشهدیا زدن:4chsmu1: :1238::1238::1238::1238::1238::1238: 1
آرماندیس 4786 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 من مشهدی نیستم ولی مشهدی ها رو خیلی دوست دارم ...... مشهدی ها هم too ... پس حتماً یه سر مشهد بیا داداش سهیل ... 2
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 مشهدی ها هم too ... پس حتماً یه سر مشهد بیا داداش سهیل ...[/QUOT آره داش سهیل بیا اینجا ازت خوب پذیرایی میکنیم مخصوصا شوله! آخه یاده یه جوکی افتادم,یه بار میخوان یه مشهدی رو شکنجه کنند با طناب به درخت میبندنش میگن کوچه پشتی شوله میده...! :4chsmu1: :ws28: 2
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 آقا لهجه مشهدی رو اصلآً نیستم ... خیلی مسخره س خدایی کی گفته لهجه مشهدی مسخره ی ؟ لهجه به این قشنگی . قربون این لهجمون برم :4chsmu1: من مشهدی نیستم ولی مشهدی ها رو خیلی دوست دارم ...... سلام داش سهیل ما هم شما رو دوست داریم 1
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 منم مشهدی نیستم اما قراره مزدوج یه مشهدی بشم حالا چی کنم بشم نشم آخ جون عروسی من هم شیرینی میخوام . شیرینی رو منم پایه ام. مشهدیا چه کردن. مثل اینکه فعالترین بچه های انجمن مشهدی هستن. بله داداشی . مشهدی میتواند :4chsmu1:
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 مشهدی ها هم too ... پس حتماً یه سر مشهد بیا داداش سهیل ...[/QUOT آره داش سهیل بیا اینجا ازت خوب پذیرایی میکنیم مخصوصا شوله! آخه یاده یه جوکی افتادم,یه بار میخوان یه مشهدی رو شکنجه کنند با طناب به درخت میبندنش میگن کوچه پشتی شوله میده...! :4chsmu1: اینجا چون همه مشهدی هستیم مشکلی نداره . جای دیگه نگی ها . ابرومون میره 1
VINA 31339 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 اینجا چون همه مشهدی هستیم مشکلی نداره . جای دیگه نگی ها . ابرومون میره یکم مشهدی حرف بزنید ما هم راه بیافتیم 2
soheiiil 24251 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 مشهدی ها هم too ... پس حتماً یه سر مشهد بیا داداش سهیل ... پارسال عیدو اونجا بودم ......نزدیک وکیل آباد تو نفلو شاتو هتل صدا سیما ..... خیلی حال داد خیلی .....واقعا ملتی خونگرم هستید .....البته تبریزیا کم از شما ها ندارن ......فقط از ما آدرس نپرسید ......خوش به حالتون که همیشه جوار آقا امام رضا زندگی میکنید ......قدرشو بدونید ....واسه هرکس این سعادت نیست 2
monire 680 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 سلام داش سهیل ما هم شما رو دوست دارم ای دوست زبان فارسی رو پاس کن
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 ای دوست زبان فارسی رو پاس کن ای بابا . حالا نمیشد سوتی نگیری ؟ :4chsmu1: من مشهدي نيستم اما مشهدي ها رو دوس دارم. ما هم شما رو دوست داریم _ (ایندفعه درست نوشتم ):4chsmu1: 1
ارسال های توصیه شده