hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ هااااااااااااااااا مویوم اصلییتوم مِشَدیَه اورین اورین! مشهدی ها کو..... مو اینجویم که! 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ سلاممم بشه هاااا منم بزرگتانم باید یکم مشهدی بتون یاد بدیم! دیدین مشهدیها بیدارن ما که الان می خوام بخوابم 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ مو اینجویم که! کوجه ای یره... دیده نِمِری :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ خوشمان امد . بچه محللا ترکندن مگم حالا که تموم یره ها جمن یه شله بزنم به بدن روشن شم 2 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ الان مثلا میخواستی با لهجه مشهدی بگی؟ جر و بحث دو مشهدی سر جای پارک ماشین : اگه بذری بذرم مذرم بذری ولی اگه نذری بذرم نه خودم مذرم نه مذرم تو بذری!:whistle: باید یکم مشهدی بتون یاد بدیم! ما که الان می خوام بخوابم اره،خيلي لهجه ام غليظه نـــــــــه؟! بابا مو كه بلدوم ........ 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ اخ چقدر خندیدم! کوجه ای یره... دیده نِمِری :JC_thinking: مو هستوم تو خیلی درشته ای مو ره نمی بینی! ریز می بینی! خوشمان امد . بچه محللا ترکندن مگم حالا که تموم یره ها جمن یه شله بزنم به بدن روشن شم کجا شعله مدن! بچه ها بریم ولی فقط مواظب کفشامان بشم! اره،خيلي لهجه ام غليظه نـــــــــه؟! بابا مو كه بلدوم ........ اره شما ماشاالله استعادا نهفته هستی! مدنوم که متنی!:yes: 4 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ الان مثلا میخواستی با لهجه مشهدی بگی؟ جر و بحث دو مشهدی سر جای پارک ماشین : اگه بذری بذرم مذرم بذری ولی اگه نذری بذرم نه خودم مذرم نه مذرم تو بذری!:whistle: وای خدای من خیلی باحال بود 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ یره این جه شعله مِدن..... یرش رو غلاف کن!:53tnkbetm2eof1u84pj 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ اوه مشتی ها ریختن ها نفس کش... 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ اوه مشتی ها ریختن ها نفس کش... :texc5lhcbtrocnmvtp8 دو خالی برندار! مو اینجیوم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ دو خالی برندار! مو اینجیوم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 یره ما صاحب مشهدوم چی مِ گی... از مشهت بندازومت بیرون :thumbsdownsmiley: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ یره که اینجه نفس کش زده ؟ مو خوش ندرم کسی شاخ شه اینجه هااا . گِفته باشم 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ یره ما صاحب مشهدوم چی مِ گی... :vahidrk: از مشهت بندازومت بیرون :thumbsdownsmiley: اهوک مالیدی بابا! بیا ببینم چی بارته! یره که اینجه نفس کش زده ؟مو خوش ندرم کسی شاخ شه اینجه هااا . گِفته باشم ها برار بعضی ها خیلی دو خالی ور می درن! 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ وقتی دو تا مشهدی ...... اینجا هستن خانم محترمی مثل من اصلا یک لحظه هم اینجا نمی مونه قهر قهر قهر تا روز آخر... 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ وقتی دو تا مشهدی ...... اینجا هستن خانم محترمی مثل من اصلا یک لحظه هم اینجا نمی مونه :icon_razz: قهر قهر قهر تا روز آخر... :53tnkbetm2eof1u84pj یک جلمه مشهدی پر کاربرد هست مگه: چون نمتنوم پس مو موروم! :ws47: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ مشهدی های لوس... :53tnkbetm2eof1u84pj 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ مشهدی های لوس... :53tnkbetm2eof1u84pj برو یره:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده