Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ به به میبینم که این تاپیک دوباره اومده بالا 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ سلااااام اااا شما ها همتون بچه مشهدید؟ خوش به حالتون من همش به بابایم می گم بریم مشهد زندگی کنیم قبول نمی کنه چرا ؟ مگه مشهد جز امام رضا و چندتا مجموعه ابی چیز دیگه هم داره ؟ ! تازه اگه اینجا باشی همین چیزا رو هم تحویل نمیگیری ! شهر عجیبیست این مشهد :shame: :texc5lhcbtrocnmvtp8:texc5lhcbtrocnmvtp8خیلی قشنگ تو تی وی تبلیغ کرد و من عکساشو تو نت دیدم خیلی باحال بود حتما برید پس ماهیانه یه سالمو پس انداز میکنم شاید تونستم با دوستم شریکی یه بلیت بگیریم اره خوب من هم باهات میام که تو اونجا تنها نباشی و دوتایی باهم اب بازی کنیم:biggrin: خواستین برین منم خبر کنین 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ خب آخه اصلیتمون خراسانیه توی تهران و کرج و ... از هر قومی بگی هست هیچ کس اصیل نیست اینجوری دوست ندارم دلم می خواد جایی باشم که مال خودمون باشه مهاجر نباشیم 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ آدم میاد اینجا یاد خونه های متروکه میفته 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ اره خوب من هم باهات میام که تو اونجا تنها نباشی و دوتایی باهم اب بازی کنیم:biggrin: باشه روز بانوان بریم هر کی نیاد:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ چرا ؟ مگه مشهد جز امام رضا و چندتا مجموعه ابی چیز دیگه هم داره ؟ ! تازه اگه اینجا باشی همین چیزا رو هم تحویل نمیگیری ! شهر عجیبیست این مشهد :shame: کوه سنگی باغ وحش پارک ملت پس ماهیانه یه سالمو پس انداز میکنم شاید تونستم با دوستم شریکی یه بلیت بگیریم چقدر ماهیانه 1 سالت کمه:icon_pf (34): خواستین برین منم خبر کنین حتما روز بانوان میریم شما هم تشریف بیارید:lol: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ مشهدی ها پر......................... 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ کاش می شد یه جای ساکت مث اینجا پیدا کنمو کمی بخوابم..... :mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ سلام منم مشهدیم! ولی ظاهرا مشهدی های اینجا خوابن! مثل اینکه خودم باید دست به کار بشم دور هم جمعشون کنم! دوست دارین فعال ترین بشیم! بترکونیم! البته.................. تجربه زیادم دارم! ************************ مشدی مو امدوم این ج! که به همتان بوگوم خیلی باحالم! 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ سیلامون علیکم سلام قربون مرامت :53tnkbetm2eof1u84pj 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ سلام یره ها مو کوچیکتانُم به دداش گولوم! خیلی موخامت! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ سلاممم بشه هاااا منم بزرگتانم الان مثلا میخواستی با لهجه مشهدی بگی؟ جر و بحث دو مشهدی سر جای پارک ماشین : اگه بذری بذرم مذرم بذری ولی اگه نذری بذرم نه خودم مذرم نه مذرم تو بذری!:whistle: 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ هااااااااااااااااا مویوم اصلییتوم مِشَدیَه 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ این مشدی حجرف بزنن دیگه........... مسابقه لهجه مشدیم می زرم هااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده