armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ :4chsmu1:آره دیگه داداش یک عالمه اصطلاحات باحال دیگه هم داریم یاد دارمم که میگین خیلی باحاله. من نیومدم اونجا ولی خبرشو دارم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ یاد دارمم که میگین خیلی باحاله.من نیومدم اونجا ولی خبرشو دارم ایشالا که بیای از نزدیک ببینی 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به بچس مشهدی!! حالتون چطوره؟! 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به بچس مشهدی!!حالتون چطوره؟! سلام محمدحسين جان مرسي كه اومدي من يكي كه حوصله ندارم بشدت خوابمم نميبره 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا حکایتی که من امشب دارم! حالو حوصله ندارم! من دیشب هم نخوابیدم! 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا حکایتی که من امشب دارم! حالو حوصله ندارم!من دیشب هم نخوابیدم! چرا؟ اما من زياد خوابيدم شايد بخاطر همينه كه الان بي حوصله ام و ... 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم!! والا میگن که خواب خواب میاره!! تو مگه چخد خوابیدی؟! 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم!! والا میگن که خواب خواب میاره!! تو مگه چخد خوابیدی؟! تقريبا يه شيش هفت ساعتي از ديشب ساعت 3تا 10صبح خوابم نميبره ديگه مال من برعكسه 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ که اینطور!! بچس مشهدی کوجان؟ چرا نیستن؟! نصف شبی! 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ که اینطور!!بچس مشهدی کوجان؟ چرا نیستن؟! نصف شبی! نميدونم حالا چرا ميگي بچس؟؟؟ اهل كجا بودي شما محمدحسين دارم كتاب دانلود ميكنم اينطوري حوصله ام سر نره يه چيزي بخونم حداقل:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ کتاب چی؟ از کوجا؟! خوش به حالت! کتاب خوندن خیلی خوبه!! ولی من اصلا نمیتونم این کارو کنم! خیلی بده! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ از يه جايي دقت كني ميفهمي خوبه كه من خيلي دوس دارم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=15680 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ دقت کردم، نفهمیدم! من که نگفتم بده، ولی من نمیتونم کتاب بخونم اصلا! جدی میگما! شما چطوری میتونید یه جا بشینید فقط بخونید! وقتی هم میخونم همش صفحه های بعدشو نیگا میکنم، اول برا اینکه ببینم چقد مونده تموم بشه، دوم اینکه ببینم بعدش چی گفته یارو! حوصلم نمیگیره! 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ حتما ته ته كتاب خوندنت حسني و دوستان و ايناها بوده كه 6صفحه اس نصفيشم نقاشيه،آره؟:ws28: از دست تو 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ نقاشی که خوبه، بعضی وقتا انقد حرصم میگیره، یارو حاشه ها و فاصله بین خطا رو زیاد میکنه تا جزوش یا کتابش تعداد صفش زیاد بشه، درسته مطلب همون قدره ولی خب اثر روانیشو میذاره دیگه! البته من از همین کار بری بستن گزارشامون استفاده میکنم، مخصوصا استادایی که به قطر گزارش نمره میدن! 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ نقاشی که خوبه، بعضی وقتا انقد حرصم میگیره، یارو حاشه ها و فاصله بین خطا رو زیاد میکنه تا جزوش یا کتابش تعداد صفش زیاد بشه، درسته مطلب همون قدره ولی خب اثر روانیشو میذاره دیگه! البته من از همین کار بری بستن گزارشامون استفاده میکنم، مخصوصا استادایی که به قطر گزارش نمره میدن! اي خبيــــــــــــث:w00: 2 لینک به دیدگاه
silent for ever 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ salam... حمعه ی اروومی را براتون ارزو دارم. اینجا که مال بچه های مشهدیه....خیلی خوبه ..من دنبال یه پایه اساسی واسه درس خوندن هستم!! کسی هست؟! اگه هست خصوصی پی ام بده لطفا.... منظور از درس خوندن ...اینه که تا اسفند و نهایتا اردیبهشت سال 90 همراه هم باشیم... نمی دونم کسی اینجا پیدا می شه که بخاد باهم درس بخونیم ...یا نه..اما خواهشا دنبال دوست حسود و بی ادب نیستم.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده