سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ داشتم الان تاپیک دست خط یادگار تو بخش ویژه رو می دیدم، چند دقیقه قبل هم کلیپی که جناب قاصدک از صدای خودشون توی مکتب خونشون گذاشته بودن، یه دفعه به ذهنم رسید شاید بد نباشه بیایم صدا هامونُ بذاریم این جا. اگه کسی استعداد نهفته خوانندگی داره، می تونه بخونه برامون. اگه کسی استعداد آن چنانی نداشت فقط دوست داشت، یه چه چه ایی بزنه ! اگر هم کسی خواست یه دکلمه ایی یا یه تیکه شعر یا یه قسمتی از متن رو بخونه. (این از همه راحت تره !) طبق قوانین بین الملل ورود بانوان به این تاپیک آزاد می باشد اولین کسی که ما رو مفتخر به شنیدن صداش می کنه کیه؟؟ 14 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ داشتم الان تاپیک دست خط یادگار تو بخش ویژه رو می دیدم، چند دقیقه قبل هم کلیپی که جناب قاصدک از صدای خودشون توی مکتب خونشون گذاشته بودن، یه دفعه به ذهنم رسید شاید بد نباشه بیایم صدا هامونُ بذاریم این جا.اگه کسی استعداد نهفته خوانندگی داره، می تونه بخونه برامون. اگه کسی استعداد آن چنانی نداشت فقط دوست داشت، یه چه چه ایی بزنه ! اگر هم کسی خواست یه دکلمه ایی یا یه تیکه شعر یا یه قسمتی از متن رو بخونه. (این از همه راحت تره !) طبق قوانین بین الملل ورود بانوان به این تاپیک آزاد می باشد اولین کسی که ما رو مفتخر به شنیدن صداش می کنه کیه؟؟ چرا اول خودت نمیذاری 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من بلدم مداحی کنم و روضه بخونم،از آواز و غنا متنفرم. اما مفتی اینجا نمیذارم،پول میگیرم. 10 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا اول خودت نمیذاری اینجانب کامپیوتری هم که پاش نشستم الان عاریتیه. ام پی تریم هم فعلا هنگیده. شارژ نمی کنه. ولی در اسرع وقت می گذارم 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من بلدم مداحی کنم و روضه بخونم،از آواز و غنا متنفرم. اما مفتی اینجا نمیذارم،پول میگیرم. روضه هم قبوله. فقط یه خرده مدرن تر بخون دلمون نگیره. چه پولی بهتر از دعای خیر کاربران بدرقه راهتان. 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تصویری هم باشه خوبه ها دخملا با قر بخونن خصوصی کنن برای من منم میام تعریف میکنم 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ می گن حرفات "بو داره" از اول تا آخرش "بیـــــــــــب" می شه ولی اگه بقیه گذاشتین منم می ذارم 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ميگم گناه داره اين محمد بنده خدا.كلي زحمت كشيده واسه انجمن. چه همهمه اي بشه اينجا:icon_pf (34): حق كپي رايت رعايت ميشه يا نه؟نشه فردا صدامونو بفروشي؟ 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تصویری هم باشه خوبه ها دخملا با قر بخونن خصوصی کنن برای من منم میام تعریف میکنم حق استارتری منم باید رعایت کنی پیاما رو برام فوروارد کنیا می گن حرفات "بو داره" از اول تا آخرش "بیـــــــــــب" می شهولی اگه بقیه گذاشتین منم می ذارم خب کسی نمی ذاره دیگه ميگم گناه داره اين محمد بنده خدا.كلي زحمت كشيده واسه انجمن. چه همهمه اي بشه اينجا:icon_pf (34): حق كپي رايت رعايت ميشه يا نه؟نشه فردا صدامونو بفروشي؟ وا همهمه برا چی ؟ مگه می خوایم چی کار کنیم؟ فقط یه یادگاری از صدا با شعر منتخبه. تو نگران نباش. من نمی ذارم کسی صداتو به اسم خودش بفروشه 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من و کلاغ سیاه یه گروه 2 نفره داریم 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من و کلاغ سیاه یه گروه 2 نفره داریم اشکال نداره. شما بخون. هر چن نفره که دوست داری بخون 3 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من جرمم خيلي سنگينه ميترسم منو بگيرن حالا اكشال نداره با اسم مستعار ميام يه نواي ميدم بدش من لكنت زبان دارم گير ميكنه خوب از اب در نمياد از بچگي همينجور بودم بلبلي ميزدم :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تهنا حرکات جنگولک هست که میماند میگم مریم بانو یه تاپیک هم با همین عنوان بزن دوستانی که دستی تو حرکات آکروبات دارن ما رو با هنرمندی خودشون مفیوض کنن 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تهنا حرکات جنگولک هست که میماندمیگم مریم بانو یه تاپیک هم با همین عنوان بزن دوستانی که دستی تو حرکات آکروبات دارن ما رو با هنرمندی خودشون مفیوض کنن آره خوب راست می گی. خوندن یه تیکه شعر مورد علاقه (نه آواز فقط خوندنش) یا یه متن قشنگ با صدای خودمون خیلی جنگولک بازیه. اصلا در شان انسان های فرهیخته این جا هم نیست. یه موقع هم ممکنه نامحرم بشنوه گناه شه به هر حال ما این جا خیلی فرهیخته ایم. این کارا جایی نداره. خودمم از زدن این تاپیک پشیمون شدم دی: 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکی شروع کنه دیگه به اولین نفر به خاطر جراتش 50 امتیاز داده میشه 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره خوب راست می گی. خوندن یه تیکه شعر مورد علاقه (نه آواز فقط خوندنش) یا یه متن قشنگ با صدای خودمون خیلی جنگولک بازیه. اصلا در شان انسان های فرهیخته این جا هم نیست. یه موقع هم ممکنه نامحرم بشنوه گناه شه به هر حال ما این جا خیلی فرهیخته ایم. این کارا جایی نداره. خودمم از زدن این تاپیک پشیمون شدم دی: اتفاقا شما كار بسيار خوبي كرده ايد چون من با تمام علاقه به اينجور تاپيك ها جرات ندارم .بعداشم احساس ميكنم كسي روش نميشه وگرنه اكثرا علاقه دارن به اين جور كار ها كه خيلي كم ميباشند:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده