سیندخت 18786 ارسال شده در 25 تیر، 2011 داشتم الان تاپیک دست خط یادگار تو بخش ویژه رو می دیدم، چند دقیقه قبل هم کلیپی که جناب قاصدک از صدای خودشون توی مکتب خونشون گذاشته بودن، یه دفعه به ذهنم رسید شاید بد نباشه بیایم صدا هامونُ بذاریم این جا. اگه کسی استعداد نهفته خوانندگی داره، می تونه بخونه برامون. اگه کسی استعداد آن چنانی نداشت فقط دوست داشت، یه چه چه ایی بزنه ! اگر هم کسی خواست یه دکلمه ایی یا یه تیکه شعر یا یه قسمتی از متن رو بخونه. (این از همه راحت تره !) طبق قوانین بین الملل ورود بانوان به این تاپیک آزاد می باشد اولین کسی که ما رو مفتخر به شنیدن صداش می کنه کیه؟؟ 14
Avenger 19334 ارسال شده در 25 تیر، 2011 داشتم الان تاپیک دست خط یادگار تو بخش ویژه رو می دیدم، چند دقیقه قبل هم کلیپی که جناب قاصدک از صدای خودشون توی مکتب خونشون گذاشته بودن، یه دفعه به ذهنم رسید شاید بد نباشه بیایم صدا هامونُ بذاریم این جا.اگه کسی استعداد نهفته خوانندگی داره، می تونه بخونه برامون. اگه کسی استعداد آن چنانی نداشت فقط دوست داشت، یه چه چه ایی بزنه ! اگر هم کسی خواست یه دکلمه ایی یا یه تیکه شعر یا یه قسمتی از متن رو بخونه. (این از همه راحت تره !) طبق قوانین بین الملل ورود بانوان به این تاپیک آزاد می باشد اولین کسی که ما رو مفتخر به شنیدن صداش می کنه کیه؟؟ چرا اول خودت نمیذاری 7
Ehsan 112350 ارسال شده در 25 تیر، 2011 من بلدم مداحی کنم و روضه بخونم،از آواز و غنا متنفرم. اما مفتی اینجا نمیذارم،پول میگیرم. 10
سیندخت 18786 سازنده ارسال شده در 25 تیر، 2011 چرا اول خودت نمیذاری اینجانب کامپیوتری هم که پاش نشستم الان عاریتیه. ام پی تریم هم فعلا هنگیده. شارژ نمی کنه. ولی در اسرع وقت می گذارم 6
سیندخت 18786 سازنده ارسال شده در 25 تیر، 2011 من بلدم مداحی کنم و روضه بخونم،از آواز و غنا متنفرم. اما مفتی اینجا نمیذارم،پول میگیرم. روضه هم قبوله. فقط یه خرده مدرن تر بخون دلمون نگیره. چه پولی بهتر از دعای خیر کاربران بدرقه راهتان. 7
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 تیر، 2011 تصویری هم باشه خوبه ها دخملا با قر بخونن خصوصی کنن برای من منم میام تعریف میکنم 9
pari daryayi 22938 ارسال شده در 25 تیر، 2011 می گن حرفات "بو داره" از اول تا آخرش "بیـــــــــــب" می شه ولی اگه بقیه گذاشتین منم می ذارم 5
mohsen 88 10106 ارسال شده در 25 تیر، 2011 ميگم گناه داره اين محمد بنده خدا.كلي زحمت كشيده واسه انجمن. چه همهمه اي بشه اينجا:icon_pf (34): حق كپي رايت رعايت ميشه يا نه؟نشه فردا صدامونو بفروشي؟ 2
سیندخت 18786 سازنده ارسال شده در 25 تیر، 2011 تصویری هم باشه خوبه ها دخملا با قر بخونن خصوصی کنن برای من منم میام تعریف میکنم حق استارتری منم باید رعایت کنی پیاما رو برام فوروارد کنیا می گن حرفات "بو داره" از اول تا آخرش "بیـــــــــــب" می شهولی اگه بقیه گذاشتین منم می ذارم خب کسی نمی ذاره دیگه ميگم گناه داره اين محمد بنده خدا.كلي زحمت كشيده واسه انجمن. چه همهمه اي بشه اينجا:icon_pf (34): حق كپي رايت رعايت ميشه يا نه؟نشه فردا صدامونو بفروشي؟ وا همهمه برا چی ؟ مگه می خوایم چی کار کنیم؟ فقط یه یادگاری از صدا با شعر منتخبه. تو نگران نباش. من نمی ذارم کسی صداتو به اسم خودش بفروشه 1
سیندخت 18786 سازنده ارسال شده در 25 تیر، 2011 من و کلاغ سیاه یه گروه 2 نفره داریم اشکال نداره. شما بخون. هر چن نفره که دوست داری بخون 3
داريوش 2148 ارسال شده در 27 تیر، 2011 من جرمم خيلي سنگينه ميترسم منو بگيرن حالا اكشال نداره با اسم مستعار ميام يه نواي ميدم بدش من لكنت زبان دارم گير ميكنه خوب از اب در نمياد از بچگي همينجور بودم بلبلي ميزدم :icon_pf (34): 4
soheiiil 24254 ارسال شده در 27 تیر، 2011 تهنا حرکات جنگولک هست که میماند میگم مریم بانو یه تاپیک هم با همین عنوان بزن دوستانی که دستی تو حرکات آکروبات دارن ما رو با هنرمندی خودشون مفیوض کنن 3
سیندخت 18786 سازنده ارسال شده در 27 تیر، 2011 تهنا حرکات جنگولک هست که میماندمیگم مریم بانو یه تاپیک هم با همین عنوان بزن دوستانی که دستی تو حرکات آکروبات دارن ما رو با هنرمندی خودشون مفیوض کنن آره خوب راست می گی. خوندن یه تیکه شعر مورد علاقه (نه آواز فقط خوندنش) یا یه متن قشنگ با صدای خودمون خیلی جنگولک بازیه. اصلا در شان انسان های فرهیخته این جا هم نیست. یه موقع هم ممکنه نامحرم بشنوه گناه شه به هر حال ما این جا خیلی فرهیخته ایم. این کارا جایی نداره. خودمم از زدن این تاپیک پشیمون شدم دی: 4
میلاد 24047 ارسال شده در 27 تیر، 2011 یکی شروع کنه دیگه به اولین نفر به خاطر جراتش 50 امتیاز داده میشه 2
داريوش 2148 ارسال شده در 27 تیر، 2011 آره خوب راست می گی. خوندن یه تیکه شعر مورد علاقه (نه آواز فقط خوندنش) یا یه متن قشنگ با صدای خودمون خیلی جنگولک بازیه. اصلا در شان انسان های فرهیخته این جا هم نیست. یه موقع هم ممکنه نامحرم بشنوه گناه شه به هر حال ما این جا خیلی فرهیخته ایم. این کارا جایی نداره. خودمم از زدن این تاپیک پشیمون شدم دی: اتفاقا شما كار بسيار خوبي كرده ايد چون من با تمام علاقه به اينجور تاپيك ها جرات ندارم .بعداشم احساس ميكنم كسي روش نميشه وگرنه اكثرا علاقه دارن به اين جور كار ها كه خيلي كم ميباشند:icon_gol: 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری