shaden. 18583 ارسال شده در 24 تیر، 2011 خبرنامه دانشجویان: مسئولین حراست دانشگاه هرمزگان برای مقابله با رواج بد حجابی در این دانشگاه، در اقدامی عجیب علاوه بر تذکر زبانی به دانشجویان بد حجاب، کارت دانشجویی افراد را گرفته و پشت شیشه اتاقک حراست ورودی دانشگاه نصب می کند تا دیگر دانشجویان این کارت ها را ببینند و درس عبرت بگیرند! قرار گرفتن کارت دانشجویی در بر روی شیشه اتاقک به گونه ای است که تمام مشخصات شخصی این دانشجویان در مقابل دیدگان تمام دانشجویان قرار می گیرد. نکته قابل توجه آنکه نه تنها این اقدام تاثیر مثبتی بر نحوه پوشش دانشجویان نداشته است بلکه با بوجود آوردن وجهه ی بسیار بد در موضوع مقابله با بی حجابی موجبات سوئ استفاده ی برخی افراد سودجو را فراهم کرده است. این اقدان عجیب و نسنجیده مسئولین حراست این دانشگاه نه تنها به رعایت شئونات کمکی کرده بلکه حواشی مختلفی را هم با خود به دنبال داشته است که می توان از سوء استفاده ی برخی افراد سودجو نسبت به مشخصات نمایان شده ی دانشجویان به عنوان یکی از نمونه های این تبعات منفی نام برد. 32
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 تیر، 2011 من جای حراست بودم اخراجشون میکردم چه معنی داره دختر بره دانشگاه حالا هم که رفته باید با رو بند بره دهه من بیتابم 11
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 24 تیر، 2011 من جای حراست بودم اخراجشون میکردم چه معنی داره دختر بره دانشگاه حالا هم که رفته باید با رو بند بره دهه من بیتابم یه لحافم دورش ببنده 5
setiya 12665 ارسال شده در 24 تیر، 2011 دانشگاه ما هم چن بار كارت بچه ها رو پشت شيشه زده بودن ولي نميدونم حالا كارت بد حجابا بود يا گمشده ها:4chsmu1: حراست هاي ما سر كلاس هم تذكر ميدن يه روز تو كلاس بوديم استاد هم درس ميداد يكيشون سرشو اورد تو كلاس به دوستم گفت خانوم مقنعتو بكش جلو 17
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 24 تیر، 2011 دانشگاه ما هم چن بار كارت بچه ها رو پشت شيشه زده بودن ولي نميدونم حالا كارت بد حجابا بود يا گمشده ها:4chsmu1: حراست هاي ما سر كلاس هم تذكر ميدن يه روز تو كلاس بوديم استاد هم درس ميداد يكيشون سرشو اورد تو كلاس به دوستم گفت خانوم مقنعتو بكش جلو عجب حراستی داریدا:banel_smiley_52: 5
jonny depp 8297 ارسال شده در 24 تیر، 2011 من جای حراست بودم اخراجشون میکردم چه معنی داره دختر بره دانشگاه حالا هم که رفته باید با رو بند بره دهه من بیتابم :ws28: بیتاب جون محجبه چه می گوید را هم کپی کن اینجا دلمون شاد بشه 6
Ehsan 112346 ارسال شده در 24 تیر، 2011 برخورد عجیب یک دانشگاه با بدحجابی برخورد عجیب !!!!!! یعنی شما از سردمداران تحـــجر و خرافـــات،انتظار دیگری داشتید؟ تو دانشگاه ما اومدن،اتوبوس را با گذاشتن یک لاستیک تریلی،از وسط به دو قسمت مردانه و زنانه تقسیم کردند. تا ایمان مومنین و مومنات به خطر نیافتد. 15
lady architect 5358 ارسال شده در 24 تیر، 2011 چقد احمق بودن دانشگاه ما که خبری نیس البته تا چند وقت پیش که حراست نداشتیم 9
Avenger 19333 ارسال شده در 24 تیر، 2011 یه جورای میخوان دانشگاهو نتبدیل به خانه عفاف کنن دستشون درد نکنه 11
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 تیر، 2011 برخورد عجیب !!!!!! یعنی شما از سردمداران تحـــجر و خرافـــات،انتظار دیگری داشتید؟ تو دانشگاه ما اومدن،اتوبوس را با گذاشتن یک لاستیک تریلی،از وسط به دو قسمت مردانه و زنانه تقسیم کردند. تا ایمان مومنین و مومنات به خطر نیافتد. خب حق دارن اگر این کار و نکنن اسلام به باد میره بابای اسلام و شما دانشجوها سوراخ سوراخ کردید:w00: کلا امروز حالم خوش نیستا 11
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 24 تیر، 2011 خب حق دارن اگر این کار و نکنن اسلام به باد میره بابای اسلام و شما دانشجوها سوراخ سوراخ کردید:w00:کلا امروز حالم خوش نیستا :ws28: 5
داريوش 2148 ارسال شده در 24 تیر، 2011 حتما از اون زماني كه اوايل حكومت دانشگاه ها را براي تغيير و تحول در نظام اموزش عالي تعطيل كردند ان هم چطوري مهلت 3روزه كه هر كسي اگه به دانشگاه ميرفت برگشتش با خودش نبود و حتي تا قبل از مهلته 3روزه يه سري خودسر وارد دانشگاه ها شدند و هر كاري كه دلشان خواست انجام دادند را دربارهش تحقيق كنيد كه چنين مواردي عاديه براي عصر ما 6
دلوار 284 ارسال شده در 24 تیر، 2011 خب حق دارن اگر این کار و نکنن اسلام به باد میره بابای اسلام و شما دانشجوها سوراخ سوراخ کردید:w00: کلا امروز حالم خوش نیستا تو پاگان 05 کرمان عکس یه خروس رو دیوار کشیدن زیرشم یه تخم مرغ کشیدن بخاطر شرایط سخت خدمت ممکنه پسرا حتی زایمان کنن حالا تو دانشگاه برا دخترا بایدعکس یه خانم بی حجاب خوشگل بکشن موقع بیرون امدن یه گونی دربسته رو یه چرخ دستی:ws28:دانشگاه اسلامی ولایت مطلقه:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 6
تینا 15116 ارسال شده در 24 تیر، 2011 خوش بحال حراست خودمون با کسی کار نداره تازه شلوار مرد حراستمون از زور تنگی داره منفجر میشه 5
terajedi21 2134 ارسال شده در 24 تیر، 2011 حراست دست همسایه قدیمیهالبته به هیشکی نگفته بودم تا حالا تصادفی یادم افتاد 3
ho0da 2321 ارسال شده در 24 تیر، 2011 همه جا همینه... بعضی از کارا و حرفاشون واقعا خنده داره .. ای کاش فقط مشکلشون بی حجابی باشه!! حراست دانشگاه ما یه بار به من گیر داد که چرا آستین مانتوت دو رنگه ( قهوه ای پر رنگ و کمرنگ) این چنین شد که من به عمق فاجعه پی بردم به هر حال من که فقط دلم به حالشون می سوزه با این شغلی که دارن...:w888: 9
m.mahnaz 1020 ارسال شده در 24 تیر، 2011 با این کارا روز به روز اسلام و ..........تر میکنن...... :girlhi: جلوی شیشه حراست دانشگاه ما هم پر از احادیث زیباست....برای ارشاد دانشجوها... تازه این دانشگاه که خیلی کار خاصی نکرده.... حراست دانشگاه ما خیلی باحالن.... فقط تو ساختمون اصلی دانشکده معماریا 8تا دوربین گذاشتن....:icon_pf (34): میشینن از دوربینا نگاه میکنن :wht:موقعیتو شناسایی میکنن :gnugghender:بعد میپرن شکار میکنن..:guntootsmiley2:... :ubhuekdv133q83a7yy7 تازه یک بار یه دختره اومد فرار کنه حراستیای داخل ساختمون از پنجره سووووووووت زدن که حراستیای دم در بگیرنش......:vahidrk: تازه.... اونقدر که مردهای حراستی بد نگاه میکنن هیچ دانشجویی به این شدت دید نمیزنه....:gol cheshmak:. این مملکته داریم؟؟؟؟؟؟:brodkavelarg: 4
ارسال های توصیه شده