lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وااا. زنجانیا خرافاتین ولی نه دیگه تا این حد نگاه کردن اینا که الکی هستش. علامتش عوض شده چون هر دفعه شکل مضارب 9 تغییر میکنه تا شما رو گول بزنه. :ws28:چی جی میگی خودت خرافاتی:w00:بعد من چند سال اینجام حتما رو تاثیر گذاشته:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینکه همش اشتباه میگه... آقا حتماً به مانيتور با دقت نگاه نمي كني؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این کجاش فکر خونده بابا شما هر عدد دو رقمی که انتخاب کنین و اعدادش رو باهم جمع کنین و حاصل رو از اون عدد دورقمی که انتخاب کردین کم کنین، جوابش یکی از مضارب 9 میشه. یعنی 9 و 18 و 27 و 36 و 45 و 54 و 63 و 72 و 81 و همه ی مضارب 9 تو اون اشکال یکی هستن اگه دقت کنین. فقط دفعات بعد شکل کل مضارب 9 میشه یه شکل دیگه که شما فکر کنین آره فرق میکنه. یه بار دیگه امتحان کنین و ببینین که مضارب 9 همشون یه شکل هستن و شکل مورد نظر شما هم همونه چون جواب 100 درصد مضرب 9 هست! منم روشش رو پیدا کردم... 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آقا حتماً به مانيتور با دقت نگاه نمي كني؟ نه خوب... 9 تا احتمال وجود داره... گاهی شانسی درست میگه گاهی نه... تازه میشه الگوریتمش رو با روانشناسی بهتر هم کرد... البته فکر میکنم... :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه خوب... 9 تا احتمال وجود داره... گاهی شانسی درست میگه گاهی نه... تازه میشه الگوریتمش رو با روانشناسی بهتر هم کرد... البته فکر میکنم... :4chsmu1: عجب :jawdrop: شما هر عدد رو كه انتخاب كني مضرب 9 ميشه پس شكل درست در مياد لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر دفعه كه ميزني به عدد 72 توجه كن همون شكلو مياره به قول اون دوست عزيز جمع عدد ضريب 9ميباشد 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر دفعه كه ميزني به عدد 72 توجه كن همون شكلو مياره به قول اون دوست عزيز جمع عدد ضريب 9ميباشد بله ديگه:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برا من که درست بود!!!:jawdrop::jawdrop::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جواب هميشه مصرب 9 در مياد و تو صفحه آخر اگر دقت كنيد ميبينيد كه تمامي اعدادي كه مضرب 9 دارند شكل يكساني دارند.اگر شما درست عمليات رو انجام داده باشين اون اشتباه نميگه.همينطور هم هر عددي رو مثال بزنيد خودتون ميبينيد كه جواب مضرب 9 در مياد 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه بعد اینکه خیره شدم دیگه جوابی دریافت نکردم منم لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم واسه اينه كه خوب نگاه نمي كني لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من سه بار نگاه کردم فقط بار آخر درست گفت 88 ضریبه چه عددیه؟ لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوبار امتحان کردم جواب داد بار سوم اصلا انتخاب نکردم خودش یه عدد رو نشون داد لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ------------------------------ من هم یه پاور پوینت از دیوید کاپر فیلد دارم تقریبا همین طوره اگه پیداش کنم الان می گذارم .[/b] واسه كاپر فيلد كه كلا سر كاري بود ورقهايي كه سري اول نشون ميداد با سري دوم فرق داشت:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیره بشی چیه ؟ این قانون ریاضیه که همشون مضرب 9 میشه و تمام شکلک های اون صفحه هر بار مضرب نهشون شبیه هم دیگست دقت کنید لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب وقتی خیره می شی مثلا داره ذهنت رو می خونه دیگه ! مگه این طور نیست ------------------------------ من هم یه پاور پوینت از دیوید کاپر فیلد دارم تقریبا همین طوره اگه پیداش کنم الان می گذارم . فکر کنم اینو میگین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم مثل همین لینک تو پست اول تاپیک الگوریتم ریاضی هست اینم یدونه دیگه که حتما ببنید خیلی جالبه و عجیب :jawdrop: اینم طبق همین چیزای ریاضی درمده....خود اینکه انجام میده هم میگه نمدونم چجوری ولی هر کی فهمید بگه:4chsmu1: جایزه بهش میدم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده