محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان امروز با اين سايت برخورد كردم و خودش ميگه كه ميتونه فكر شما رو بخونه شما هم يه امتحان بكنيد روشي كه به كار مي بره خيلي جالبه شايد شما فهميديد حقه ي اين سايت چيه؟:banel_smiley_52: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب این که چیزی نگفت كي مي بايست چيزي بگه؟ برو تو سايت دستور عملي كه ميگه رو اجرا كن و نتيجه رو ببين لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه طور ممکنه ؟! منم توش موندم كه چطور اينطور ميشه حتي بهش حيله و نيرنگ ميزنم ولي جواب گو نيست ازش مي ترسم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای خیلی جالب بود:jawdrop: چجوری میشه؟؟؟؟ برم یه بار دیگه امتحان کنم لامصب به هر عددي كه فكر مي كنم واسم مياره جلل خالق اين دوپا چه كارا كه نميكنه لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ كي مي بايست چيزي بگه؟ برو تو سايت دستور عملي كه ميگه رو اجرا كن و نتيجه رو ببين اخه بعد اینکه خیره شدم دیگه جوابی دریافت نکردم لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من قبلا دیده بودم این و دوبار درست گفته بود ولی اینبارو اشتباه گفت 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این سایت یه حقه ای داره که قبلنا خونده بودم اما الان یادم نیست:icon_pf (34):.اتفاقا اونقدرها هم پیچیده نیست 5 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه بعد اینکه خیره شدم دیگه جوابی دریافت نکردم دوباره اجرا كن شايد جواب بده آخه خيلي جالبه لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من قبلا دیده بودم این و دوبار درست گفته بود ولی اینبارو اشتباه گفت هورا يه نفر پيدا شد كه تونست سرش كلاه بذاره حالا چطور اين كارو كردي؟ این سایت یه حقه ای داره که قبلنا خونده بودم اما الان یادم نیست:icon_pf (34):.اتفاقا اونقدرها هم پیچیده نیست بيشتر فكر كن چطور اين كارو انجام ميده از كنجكاوي دارم ميميرم لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درس شد اگه بهش خیره نشی جوابتو اشتباه میده 2 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این کجاش فکر خونده بابا شما هر عدد دو رقمی که انتخاب کنین و اعدادش رو باهم جمع کنین و حاصل رو از اون عدد دورقمی که انتخاب کردین کم کنین، جوابش یکی از مضارب 9 میشه. یعنی 9 و 18 و 27 و 36 و 45 و 54 و 63 و 72 و 81 و همه ی مضارب 9 تو اون اشکال یکی هستن اگه دقت کنین. فقط دفعات بعد شکل کل مضارب 9 میشه یه شکل دیگه که شما فکر کنین آره فرق میکنه. یه بار دیگه امتحان کنین و ببینین که مضارب 9 همشون یه شکل هستن و شکل مورد نظر شما هم همونه چون جواب 100 درصد مضرب 9 هست! 9 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این سایت یه حقه ای داره که قبلنا خونده بودم اما الان یادم نیست:icon_pf (34):.اتفاقا اونقدرها هم پیچیده نیست اوهوم....منم یادم نیس لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درس شداگه بهش خیره نشی جوابتو اشتباه میده خب وقتی خیره می شی مثلا داره ذهنت رو می خونه دیگه ! مگه این طور نیست ------------------------------ من هم یه پاور پوینت از دیوید کاپر فیلد دارم تقریبا همین طوره اگه پیداش کنم الان می گذارم . 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هورا يه نفر پيدا شد كه تونست سرش كلاه بذارهحالا چطور اين كارو كردي؟ بيشتر فكر كن چطور اين كارو انجام ميده از كنجكاوي دارم ميميرم این کجاش فکر خونده بابا شما هر عدد دو رقمی که انتخاب کنین و اعدادش رو باهم جمع کنین و حاصل رو از اون عدد دورقمی که انتخاب کردین کم کنین، جوابش یکی از مضارب 9 میشه. یعنی 9 و 18 و 27 و 36 و 45 و 54 و 63 و 72 و 81 و همه ی مضارب 9 تو اون اشکال یکی هستن اگه دقت کنین. فقط دفعات بعد شکل کل مضارب 9 میشه یه شکل دیگه که شما فکر کنین آره فرق میکنه. یه بار دیگه امتحان کنین و ببینین که مضارب 9 همشون یه شکل هستن و شکل مورد نظر شما هم همونه چون جواب 100 درصد مضرب 9 هست! آخیش اینم از جواب :ws3: 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اعداد حساب کردم شد 9 اما بهش اصلا نگاه نکردم یه جوابی بهم داد و دوباره رفتم ببینم که نه همون علامت هست یا نه اشتباه بود 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اعداد حساب کردم شد 9 اما بهش اصلا نگاه نکردم یه جوابی بهم داد و دوباره رفتم ببینم که نه همون علامت هست یا نه اشتباه بود بايد حتماً نگاش كني 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اعداد حساب کردم شد 9 اما بهش اصلا نگاه نکردم یه جوابی بهم داد و دوباره رفتم ببینم که نه همون علامت هست یا نه اشتباه بود وااا. زنجانیا خرافاتین ولی نه دیگه تا این حد نگاه کردن اینا که الکی هستش. علامتش عوض شده چون هر دفعه شکل مضارب 9 تغییر میکنه تا شما رو گول بزنه. 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این کجاش فکر خونده بابا شما هر عدد دو رقمی که انتخاب کنین و اعدادش رو باهم جمع کنین و حاصل رو از اون عدد دورقمی که انتخاب کردین کم کنین، جوابش یکی از مضارب 9 میشه. یعنی 9 و 18 و 27 و 36 و 45 و 54 و 63 و 72 و 81 و همه ی مضارب 9 تو اون اشکال یکی هستن اگه دقت کنین. فقط دفعات بعد شکل کل مضارب 9 میشه یه شکل دیگه که شما فکر کنین آره فرق میکنه. یه بار دیگه امتحان کنین و ببینین که مضارب 9 همشون یه شکل هستن و شکل مورد نظر شما هم همونه چون جواب 100 درصد مضرب 9 هست! اي ول بابا دمت گرم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده