رفتن به مطلب

خواندن فكر شما از پشت مانيتور-حتماً ببينيد

محمــد

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

امروز با اين سايت برخورد كردم و خودش ميگه كه ميتونه فكر شما رو بخونه شما هم يه امتحان بكنيد روشي كه به كار مي بره خيلي جالبه شايد شما فهميديد حقه ي اين سايت چيه؟:banel_smiley_52:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 12
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

وای خیلی جالب بود:jawdrop:

چجوری میشه؟؟؟؟w58.gif

برم یه بار دیگه امتحان کنم6qwup3.gif

لامصب به هر عددي كه فكر مي كنم واسم مياره

جلل خالق اين دوپا چه كارا كه نميكنه:ws3:

لینک به دیدگاه
من قبلا دیده بودم این و دوبار درست گفته بود ولی اینبارو اشتباه گفت :ws3:

هورا يه نفر پيدا شد كه تونست سرش كلاه بذاره

حالا چطور اين كارو كردي؟

این سایت یه حقه ای داره که قبلنا خونده بودم اما الان یادم نیست:icon_pf (34):.اتفاقا اونقدرها هم پیچیده نیست

بيشتر فكر كن چطور اين كارو انجام ميده از كنجكاوي دارم ميميرم:ws3:

لینک به دیدگاه

این کجاش فکر خونده بابا :ws28:

شما هر عدد دو رقمی که انتخاب کنین و اعدادش رو باهم جمع کنین و حاصل رو از اون عدد دورقمی که انتخاب کردین کم کنین، جوابش یکی از مضارب 9 میشه. یعنی 9 و 18 و 27 و 36 و 45 و 54 و 63 و 72 و 81

و همه ی مضارب 9 تو اون اشکال یکی هستن اگه دقت کنین. فقط دفعات بعد شکل کل مضارب 9 میشه یه شکل دیگه که شما فکر کنین آره فرق میکنه. یه بار دیگه امتحان کنین و ببینین که مضارب 9 همشون یه شکل هستن و شکل مورد نظر شما هم همونه چون جواب 100 درصد مضرب 9 هست!

• Like 9
لینک به دیدگاه
درس شد

اگه بهش خیره نشی جوابتو اشتباه میده:a030:

خب وقتی خیره می شی مثلا داره ذهنت رو می خونه دیگه !

مگه این طور نیست :ws52:

------------------------------

من هم یه پاور پوینت از دیوید کاپر فیلد دارم تقریبا همین طوره

اگه پیداش کنم الان می گذارم

.

• Like 1
لینک به دیدگاه
هورا يه نفر پيدا شد كه تونست سرش كلاه بذاره

حالا چطور اين كارو كردي؟

بيشتر فكر كن چطور اين كارو انجام ميده از كنجكاوي دارم ميميرم:ws3:

شما هر عدد دو رقمی که انتخاب کنین و اعدادش رو باهم جمع کنین و حاصل رو از اون عدد دورقمی که انتخاب کردین کم کنین، جوابش یکی از مضارب 9 میشه. یعنی 9 و 18 و 27 و 36 و 45 و 54 و 63 و 72 و 81

و همه ی مضارب 9 تو اون اشکال یکی هستن اگه دقت کنین. فقط دفعات بعد شکل کل مضارب 9 میشه یه شکل دیگه که شما فکر کنین آره فرق میکنه. یه بار دیگه امتحان کنین و ببینین که مضارب 9 همشون یه شکل هستن و شکل مورد نظر شما هم همونه چون جواب 100 درصد مضرب 9 هست!

آخیش اینم از جواب :ws3::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من اعداد حساب کردم شد 9 اما بهش اصلا نگاه نکردم یه جوابی بهم داد و دوباره رفتم ببینم که نه همون علامت هست یا نه اشتباه بود:w16:

بايد حتماً نگاش كني:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من اعداد حساب کردم شد 9 اما بهش اصلا نگاه نکردم یه جوابی بهم داد و دوباره رفتم ببینم که نه همون علامت هست یا نه اشتباه بود:w16:

وااا. زنجانیا خرافاتین ولی نه دیگه تا این حد :ws3:

نگاه کردن اینا که الکی هستش. علامتش عوض شده چون هر دفعه شکل مضارب 9 تغییر میکنه تا شما رو گول بزنه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

اي ول بابا دمت گرم :ws3:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...