Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من بین 3 تا عکس موندم؛ نمیدونم کدومو بفرستم یکی خوشکله ، یکیش بامزه ، یکیش نازه نمیشه 3 تاشو بدم؟:62izy85: خبب یکیشو انتخاب کن بفرست دیگه اگر تو انتخاب موندی میتونم کمکت کنم گلــــــم دلت اخطار میخواد؟؟ اخطار چرا ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلت اخطار میخواد؟؟ :pichak29: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خبب یکیشو انتخاب کن بفرست دیگه اگر تو انتخاب موندی میتونم کمکت کنم گلــــــم باشه باشه، ممنون:62izy85: لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حجمش مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر باشه؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه ولی باید قابل قبول باشه ؛ حدا اقل 500-600 پیکسل باید باشه البته فک کنم چون مسئولس افسانه خانم هست 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه ولی باید قابل قبول باشه ؛ حدا اقل 500-600 پیکسل باید باشهالبته فک کنم چون مسئولس افسانه خانم هست 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حجمش مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟چقدر باشه؟؟؟؟؟ میتونید سایز اصلی بفرستید خودم برای مسابقه حجمش رو کم میکنم و لینک سایز اصلی هم زیر عکس میذارم ... 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میتونید سایز اصلی بفرستید خودم برای مسابقه حجمش رو کم میکنم و لینک سایز اصلی هم زیر عکس میذارم ... ایول این خیلی خوبه 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاپیک آپ........ 23 نفر 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عع چه موضوع خوبی... افسانه ژون من خوتم گلم منظورت اینه که عسک خودم رو بفرستم؟؟ :دی باوشه میگردم عکس از گل پیدا میکنم میفرستم... ببینم میتونم مدال بگیرم.... هر چند که ادمینی به من مدال نمیده... :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عع چه موضوع خوبی...افسانه ژون من خوتم گلم منظورت اینه که عسک خودم رو بفرستم؟؟ :دی باوشه میگردم عکس از گل پیدا میکنم میفرستم... ببینم میتونم مدال بگیرم.... هر چند که ادمینی به من مدال نمیده... :viannen_38: بهلههه بهلههه شما که خودت گلی عکس خودت هم بفرستی قبوله چرا نده ؟ مگه از جونش سیر شده 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهلههه بهلههه شما که خودت گلی عکس خودت هم بفرستی قبوله چرا نده ؟ مگه از جونش سیر شده نمیده دیگه... برو ببین تو تاپیک مدالها چخدر اشک ریختم واسه مدال بهم نداد... همه مدالها رو میده به شهرسازا.... این دفعه فقط به این نیت شرکت میکنم...که اگر خودم هم مدال نگرفتم نذارم یه شهرساز مدال بگیره... 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیده دیگه...برو ببین تو تاپیک مدالها چخدر اشک ریختم واسه مدال بهم نداد... همه مدالها رو میده به شهرسازا.... این دفعه فقط به این نیت شرکت میکنم...که اگر خودم هم مدال نگرفتم نذارم یه شهرساز مدال بگیره... عع راست میگی هااا...همه مدال ها گیر این شهرسازا میاد :viannen_38: ای وللل خوب میکنی :shad: 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم فرستادم به من رای بدید 3 لینک به دیدگاه
جوجه کوچولو 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ افسانه جون مدال رو بده برم کار دارم ، معلومه که من اولم پس مدال متعلق به منه نمره اعتماد به نفس = 20:ws3: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاپیک آپ...... 24 نفر ! 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از وقتی تصمیمی گرفتم تو این مسابقه شرکت کنم، تعداد شرکت کننده ها هی زیاد تر می شه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده