Afsaneh.M 19632 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه ی دوستان گل نواندیش خُب طبق نظرسنجی انتخاب موضوع مسابقه عکاسی با دوربین شخصی موضوع پنجمین دوره مسابقه عکس گل و گیاه انتخاب شد... الان هم فصلی هست که همه جا پر از گل و گیاهه...منتظر عکس های زیباتون هستم شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) 3-میتونید عکستون رو با سایز اصلی در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برام بفرستید ،حتما نام محل عکسبرداری رو بنویسید. 4-مهلت شرکت در مسابقه تا پایان روز چهارشنبه 14 اردیبهشت 90/02/14 میباشد. 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. نفر اول 200 امتیاز + ( نمایش مدال عکاس برتر در جعبه مدال های کاربر ) نفر دوم 150 امتیاز نفر سوم 100 امتیاز نفر چهارم 75 امتیاز نفر پنجم 50 امتیاز اگر تعداد بیشتر از 30 نفر بشه جوایز هم بیشتر میشه 55 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در حق تانکر آب اجحاف شد :pichak29: 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ بازم شرکت میکنم اینقدر که آخر مدال و ببرم 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ افسانه خانم نام محل عکس برداری یکمی تابلو نمیکنه؟ الان عکسی که از ارومیه باشه یا ماله منه یا الهه 8 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ hamed.zizo گفته است: در حق تانکر آب اجحاف شد :pichak29: :ws47: sefid barfi گفته است: بازم شرکت میکنم اینقدر که آخر مدال و ببرم آفرین آفرین :shad: تو میتونی منم هواتو دارم hamed.zizo گفته است: افسانه خانم نام محل عکس برداری یکمی تابلو نمیکنه؟ الان عکسی که از ارومیه باشه یا ماله منه یا الهه اشکال نداره کسی به نام محل که رای نمیده به قشنگی عکس رای میده 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم می فرستماااااااااا :mrsbeasley: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ گل و گیاه یکمی موضوعش کلیه...یعنی همون طبیعت ؟؟ یا فقط گل ؟؟:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ سـارا گفته است: گل و گیاه یکمی موضوعش کلیه...یعنی همون طبیعت ؟؟ یا فقط گل ؟؟:JC_thinking: منم گفتم قبول نکرد 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ واسه من یه جا رزرو کن که حتما میفرستم باید بگردم از عکسهام یه چیزی پیدا کنم :shame: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ hamed.zizo گفته است: منم گفتم قبول نکرد یعنی طبیعت مخلوط با گل هم می تونه باشه/؟؟؟ یا فقط گل خالییییییییی :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ سـارا گفته است: گل و گیاه یکمی موضوعش کلیه...یعنی همون طبیعت ؟؟ یا فقط گل ؟؟:JC_thinking: سـارا گفته است: یعنی طبیعت مخلوط با گل هم می تونه باشه/؟؟؟ یا فقط گل خالییییییییی :icon_pf (34): نه طبیعت نه ! فقط گل...یه همچین چیزایی گالري عكاسي افسانه ( گل ) 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ Afsaneh.M گفته است: نه طبیعت نه ! فقط گل...یه همچین چیزایی گالري عكاسي افسانه ( گل ) مرسی مرسیییییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ سـارا گفته است: مرسی مرسیییییییییییییییییییییییی ای ولللل 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای....:jawdrop: اینجا هر روز مسابقه و نظر سنجی هس چرا.....:jawdrop: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ من با معضل انتخاب عکس مواجه شدم... یه نظرسنجی بزارم ببینم کدومو انتخاب کنم بهتره 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ ~M~O~J~ گفته است: وای....:jawdrop:اینجا هر روز مسابقه و نظر سنجی هس چرا.....:jawdrop: هر دو هفته یه باره زود زود زود عکس بگیر بفرست سـارا گفته است: من با معضل انتخاب عکس مواجه شدم...یه نظرسنجی بزارم ببینم کدومو انتخاب کنم بهتره همونی که اول از همه به نظرت خوب اومد رو بفرست لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w00:فقط باموبایل میذاشتی حالامن چکارکنم؟هان؟ 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ پیمان۲۱۳۳ گفته است: :w00:فقط باموبایل میذاشتی حالامن چکارکنم؟هان؟ با موبایل هم میشه عکس قشنگ گرفت این هزار بار بهونه نیار لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینو داشته باشین... شکلک اختصاصی منه ... ... ... ... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده