مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که نگفتم این فرد خون اشامه ولی برای من امام نیست چون حامی دین اسلامه و اسلام عقیده من نیست و اینکه کارهای خوبی کرده دلیل نمیشه بدی هاشو نبینم منم کاره خوب میکنم ولی کاره خوبم توجیه کاره بدم نیست خب اسلام رو قبول نداشته باش ولی این دلیل نمیشه که اینجوری مخالفت کنی بحث ما اسلام و علی نیست مقایسه ست حتی اگه این مقایسه بین دو نفر دیگه هم بود اشتباه بود همین پدر اونقدری خوندم که بتونم در این حد نظر بدم خود شما چقدر خوندی؟ که اینجور دفاع میکنی؟ من ادعا نمیکنم خیلی میدونم ولی به این حرف خدا تو قران معتقدم که بهترین بندگان من کسانی هستن که همه ی سخنان را میشنوند و از میان انها بهترین را بر میگزینند من نمیگم علی بهترین انسان تاریخه ولی میگم شما هم اگه مطالعه میکردی خوبیهاشو میدیدی نه این که تنها بدیهاش برات جلوه کنه شبتم بخیر:w139: 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من یادم نمی آد کسیو ارشاد کرده باشم! اگه برداشتت این بود عذر می خوام! خوب برداشت من از جملت این بود که دلیلی که اوردی توهین آمیز بود! این جملت بود" از تعداد زن هاش مشخصه" یعنی علی یک هوسران بود! جالبه چون این برداشت خودت بود من فقط حقیقت رو گفتم خوب پس از کسی دفاع کن که خودت بهش احترام میزاری و طبق خواستش عمل میکنی!!! 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب اسلام رو قبول نداشته باش ولی این دلیل نمیشه که اینجوری مخالفت کنیبحث ما اسلام و علی نیست مقایسه ست حتی اگه این مقایسه بین دو نفر دیگه هم بود اشتباه بود همین من ادعا نمیکنم خیلی میدونم ولی به این حرف خدا تو قران معتقدم که بهترین بندگان من کسانی هستن که همه ی سخنان را میشنوند و از میان انها بهترین را بر میگزینند من نمیگم علی بهترین انسان تاریخه ولی میگم شما هم اگه مطالعه میکردی خوبیهاشو میدیدی نه این که تنها بدیهاش برات جلوه کنه شبتم بخیر:w139: هیچ کدوم از حرفات منطقی نبود شب بخیر بابایی:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اما من هم تا حدودی با نگاری موافقم علی و محمد و حسن و حسین همه شدن یه بت مگه غیر از اینه که اون ها هم انسان بودن ؟! این جا هم انسان با انسان مقایسه شده حالا یکی از نظر ما کاملا بد و دیگری خوب و دقیقا از اون ها هم که سوال کنین نظرشون برعکس اینه اما این همیشه برای من سوال بوده که چرا این ها به نحوی دیگه به زن ها کمک نمی کردن و حتما باید به عقد خودشون در میاوردنشون حقیقتا من ناراضی ام از این که توی لحظه اولی که چشم به جهان بازکردم بدون این که بذارن خودم انتخاب کنم اسلام رو به عنوان دینم معرفی کردن در حالی که الان به این نتیجه رسیدم که برخلاف چیزی که می گن خیلی تناقضات در این دین به اصطلاح کامل هست که هر چی بیشتر دنبالش می رم بیشتر عذاب می کشم که چرا ؟ البته متاسفانه بحث چیز دیگه بود که به این جا کشید (وقتی خود استارتر تاپیک رو منحرف می کنه ) . 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها چرا ما هی گیر دادیم به این دین و هممون هی مییاییم میگیم بی دینینیم حرف رو به فرد خاصی نمیزنم توی این چند وقته شاید خیلی حرفها و تاپیک ها زده شده و دیگه خودم به این نتیجه رسیدم از دین تا الان هرچی بوده بدیهاش رو نشونمون دادن گریه هاش رو بیشتر دیدیم به اسم دین گول خوردیم سرمون کلاه گذاشتن وعده بهشت و تهدید جهنم کردن ولــی فهمیدم که دین خود منم همه این حرفها و آیین و غیره به یه نفر میرسه که اون خداست .. اما خدا کیست؟؟؟ در مورد امامان و صالحان فیلسوفان ، هرکسی که حرف حق بزنه قبولش دارم و از امام علی همین یه جملش واسم بس بود که بهش ایمان بیارم گر به خود آیی به خدایی رسی دین من انسانیت منه شرف منه نا حق نکردن حق دیگرانه هم نوع منه بقیش دیگه کشکه ودوغ و دروغ....................... 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها چرا ما هی گیر دادیم به این دین و هممون هی مییاییم میگیم بی دینینیم حرف رو به فرد خاصی نمیزنم توی این چند وقته شاید خیلی حرفها و تاپیک ها زده شده و دیگه خودم به این نتیجه رسیدم از دین تا الان هرچی بوده بدیهاش رو نشونمون دادن گریه هاش رو بیشتر دیدیم به اسم دین گول خوردیم سرمون کلاه گذاشتن وعده بهشت و تهدید جهنم کردن ولــی فهمیدم که دین خود منم همه این حرفها و آیین و غیره به یه نفر میرسه که اون خداست .. اما خدا کیست؟؟؟ در مورد امامان و صالحان فیلسوفان ، هرکسی که حرف حق بزنه قبولش دارم و از امام علی همین یه جملش واسم بس بود که بهش ایمان بیارم گر به خود آیی به خدایی رسی دین من انسانیت منه شرف منه نا حق نکردن حق دیگرانه هم نوع منه بقیش دیگه کشکه ودوغ و دروغ....................... خوب این چی بود الان؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب این چی بود الان؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! قرار نبود چیزی باشه حرف دلش بود:1238: 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قرار نبود چیزی باشهحرف دلش بود:1238: باشه زیاد گیر نمیدم فقط یه گیر کوچولو خیلی لوس و مغلطه آمیز بود شرمنده 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشه زیاد گیر نمیدم فقط یه گیر کوچولو خیلی لوس و مغلطه آمیز بود شرمنده خوشم میاد خلاصــــــــش رو گفتی نرود میخ آهنین تو مخ تو دختر جون بیخیالش:rose: 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوشم میاد خلاصــــــــش رو گفتینرود میخ آهنین تو مخ تو دختر جون بیخیالش:rose: باور کن لوس بود اصلا تناقض داشت اصلا ربطی نداشت آخه... راس میگی بیخیال من حوصله ندارم توضیح بدم امیدوارم یکی بیاد باهات بحث کنه لینک به دیدگاه
mehri22 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ سلام چند نكته: 1- خيلي واضحه كه چنين موضوعي در كشور فرانسه وجود نداره، شايد نويسنده اصلي اين مطلب خيلي به شعور خوانندگانش شك داشته كه اين مطالب رو به مردم فرانسه نسبت داده ( كلا هر عملي كه شيعيان انجام ميدن رو به شكل با مزه اي بر گردونده به مردم فرانسه نسبت داده (بستن شال، زدن عكس خيالي از هيتلر كه صدها عكس واقعي ازش وجود داره، ، دعا خوندن به زبان آلماني، و از همه جالب تررفتن زيارت ديوار برلين!) اولا ديوار برلين بعد از شكست آلمان در جنگ جهاني دوم، به دستور نخست وزير شوروي بعنوان ديوار ضد فاشيست ساخته شد، بعدش هم خراب شد رفت پي كارش (1) ثانيا آخه كي باور ميكنه مردم فرانسه بيان عكس الكي از هيتلر بذارن، مگه عكس واقعيش وجود نداره؟! تازه مگه هيتلر بدقيافه ست، قيافه واقعيش كه بد نيست فلك زده 2- نه امام علي نه فرزندانش در فتح ايران نقشي نداشتند. فتح ايران در زمان عمر اتفاق افتاد و امام علي نقشي در حكومت نداشت. در زمان امام علي هم هيچ نقطه اي از جهان فتح نشد. 3- سيد بودن به معناي پدر عرب داشتن نيست (نميدونم نويسنده كجاي دنيا زندگي مي كنه كه اينها رو نميدونه)، سيد بودن به معناي اينه كه از فرزندان امام علي باشي، فرزندان امام علي هم از اواخر قرن اول هجري به ايران اومدند كه نه جنگي بود و نه تجاوزي. در واقع از دست حكومتهاي ضد شيعي به ايران فرار مي كردند. 4- اون عكس امام علي هم كلا مثل بقيه عكسها خياليه. اصولا اون زمان نقاشي بين اعراب مرسوم نبوده. تازه اون عكس جوان خوش قيافه هم كه نقاش بيچاره براي حضرت عباس كشيده، كسي نگفته امام عليه 5- حالا يه بابايي ميخواسته با امام علي دشمني كنه يه حرفاي بانمكي نوشته، حالا احيانا فكر ميكرده شعور ما هم نميرسه بفهميم حرفاش بانمكه ، فكر مي كنيم جديه. اصلا مهم نيست، ولي اگه واقعا فكر كنيم واقعيه براي هم ايميل كنيم يه كم به شعورمون توهين ميشه ها ---------------------- (1) دیوار برلین که احداث آن نشانه آغاز و فرو ریختن آن نشانه پایان جنگ سرد و رویارویی ابرقدرت هاست برای مدت ۲۸ سال در وسط شهر برلین برپا بود و این شهر را به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم کرد. سال ۱۹۴۵ بلافاصله پس از جنگ جهانی دوم، متفقین شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و شوروی که در این جنگ به پیروزی رسیده بودند کشور آلمان را به چهار بخش که هر کدام تحت کنترل یکی از آنها بود تقسیم کردند. سه بخش تحت کنترل آمریکا، انگلیس و فرانسه بعداً یکی شدند و جمهوری فدرال آلمان که به عنوان آلمان غربی معروف بود را تشکیل دادند در بخش تحت کنترل شوروی در ۷ اکتبر ۱۹۴۹یک دولت کمونیستی تشکیل شد که به جمهوری دموکراتیک آلمان یا آلمان شرقی معروف شد. با حاکم شدن مناسبات کمونیستی در آلمان شرقی شرایط اقتصادی و سیاسی آن به وخامت گرایید و نارضایتی گسترده مردم را در پی داشت. این ناراضیان بویژه در برلین شرقی به دنبال شرایط بهتر زندگی راه برلین غربی را در پیش گرفتند به طوری که براساس آمارهای منتشره طی شش ماه اول سال ۱۹۶۱ تعداد ۱۶۰هزار نفر از برلین شرقی به برلین غربی پناهنده شدند. این امر موجب عصبانیت دولت آلمان شرقی و اتحاد جماهیر شوروی سابق و کشورهای اقماری آن شد. در پی این تحولات، نیکیتا خروشچف، نخست وزیر وقت شوروی، به منظور جلوگیری از سیل مهاجران آلمان شرقی به آلمان غربی دستور ساخت دیوار برلین را صادر کرد. دولت آلمان شرقی تحت رهبری «اریش هونیکر» در ۱۳اوت ۱۹۶۱ساخت دیوار برلین را به عنوان «دیوار حافظ ضد فاشیست» آغاز کرد. 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ نتیجه اخلاقی 1- کاری نکنیم که نوادگانمون به ریشمون بخندند همان طور که ما به ریش بت پرستان آن زمان میخندیم 2-علم اثبات کرده چشم هم خطا میکنه پس به چشم خودتم اطمینان نکن چه برسه به شنیده های بدون مدرک علمی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده