S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ بیلدین کیمی دییرم منین عشقییییییییییییم؟ 1 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ سلام سلام منیم عزیز دوسلاریما منده گلدیم کیم وار کیم یوخ؟ هامیلیغان خوش سوز دا؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ وارولاسان قیز شرمنده گوردوم چوخدان بیرداسیز ایسیم هامیسین اوخیام سیز گدرسیز :icon_pf (34): دوشمنین شرمنده یاشا دوستوم منده یاخجیام الله شکور..اوشاخلار منیم سرعتیم آر ده..بیدن بیخبر گتسم باغیشلاینداا بو که بچاره سنی یوخ:icon_pf (34): اهومممممم 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ مرورگر فایر فاکس مشکلی نداره .من با اون اومدم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ مرورگر فایر فاکس مشکلی نداره .من با اون اومدم عزیز سن ارومیه لیسن؟؟ وااای وحید نخبر زلزیلدن؟؟ اشیدیم خوی و سلماسه گویوپ ویبره اوسته:دی 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ یاشا سادنای گل چوخ خوش گلیبسن چوخ ممنون 1 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ عزیز سن ارومیه لیسن؟؟ وااای وحید نخبر زلزیلدن؟؟ اشیدیم خوی و سلماسه گویوپ ویبره اوسته:دی من تهران اوشاقیم 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ وااای وحید نخبر زلزیلدن؟؟ اشیدیم خوی و سلماسه گویوپ ویبره اوسته:دی خاص خبر یوخدو چوخ شکور کی تلفاتی یوخودو خویونان اطرافیندا خصارت یوخودو اما تسوجونان سلماسدا اله بیر بیز خسارت وارد الیب اوز آرامیزدی ویبرسیده چوخودو 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ ئه! تورک دوسن؟ هامی زبان لری خوشوم گلیر اورگنم 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ خاص خبر یوخدو چوخ شکور کی تلفاتی یوخودو خویونان اطرافیندا خصارت یوخودو اما تسوجونان سلماسدا اله بیر بیز خسارت وارد الیب اوز آرامیزدی ویبرسیده چوخودو اللاه صبر ورسی بلیزه 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ چوخ گوزل اما اصالتینده تهرانیدی یا ایری یئرلیسن؟ ممنونام گوزل دوستوم 2 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ چوخ گوزل اما اصالتینده تهرانیدی یا ایری یئرلیسن؟ ممنونام گوزل دوستوم اصالت یخوموز...هامیمیز تهران دییگ...5 جد یوخارودن شیراز و همدانا چاتاریگ 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ عشقققققققققققققققققققم آرزو و آقا وحید الهه سرعتش پایینه نمی تونه پست بده. 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ اصالت یخوموز...هامیمیز تهران دییگ...5 جد یوخارودن شیراز و همدانا چاتاریگ چوخ گوزل آذری دیلین کیمنن اورگنیبسن؟ اویزده یا اشده؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ عشقققققققققققققققققققم آرزوو آقا وحید الهه سرعتش پایینه نمی تونه پست بده. عیبی یوخ جیران بیزیم عوضیمیزدن اونان خدافیظلش 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ چوخ گوزل آذری دیلین کیمنن اورگنیبسن؟ اویزده یا اشده؟ بابا برام سخته هنوز خوب بلد نیستم .خونه بابام صحبت می کنه از اون یاد گرفتم.الان کم آوردم لهجم عوض شد ولی سعی می کنم 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ عیبی یوخ جیران بیزیم عوضیمیزدن اونان خدافیظلش یاخچه دییرم بیلسینه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده