blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ سلااام سجاد جرئتن وار د منه تانیمیسان!!:vahidrk: نجسن؟؟ سارا نخبر سنن؟ سلاام آرتااااش..یاخجیسان؟قیز دونن گئجه نیه یوخویدون؟ من وارام..اما حامد یوخدهههه سلام الهه نجسن؟ قیز هارداسان. گویلوم ایستیرده سنه. 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ سلااام سجاد جرئتن وار د منه تانیمیسان!!:vahidrk: نجسن؟؟ سارا نخبر سنن؟ سلاام آرتااااش..یاخجیسان؟قیز دونن گئجه نیه یوخویدون؟ من وارام..اما حامد یوخدهههه سلام الهه قیز نیه به تز گلدین آمار وئردیم یوخسان دونن واریدیم هااوزومی گیزلتمیشدیم 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ سلام هامی دوسلاریما کفیز سازدی دا اینشاا... به سلام داداش سجاد چوخ خوش گلیبسن سلام 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام سلام:wavesmile:الهه یوخدی سورا پفک وئرمینده یوخدی سورا هامی وار دی:mornincoffee: الهه خانیمی تانیرام اما سیزلری السینه کی گرک تانیمیرام سیزلری گوزل تانریه تاپیشیریرام هللیک سونرا دانیشاروخ ساغ وسلامت اولاسوز 5 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ سلام اولسون دوستلارکیم وار کیم یوخ؟ کیملری تانیرام کیملری تانیمیرام؟ سلام اقا سجاد.حالیز یاخجیدی؟استاد منیم سیزه خاص ارادتیم وار.مدیریت تاپیکلریزدن چوخ مستفیذ اولموشام.ساغول کیشی 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ سلام الهه نجسن؟قیز هارداسان. گویلوم ایستیرده سنه. گاداسهههههه منده چوخ گولوم ایستیرده بیلییین اما گلمیدیم بورایااااااا صاباح گئجدن ده کلا نته گلمیجیمممم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ سلام الهه قیز نیه به تز گلدین آمار وئردیم یوخساندونن واریدیم هااوزومی گیزلتمیشدیم اوزون آغ اولسوووووووووووون! هلم دییر ده:vahidrk: ایستدیم گلمیم اما اورم دوزمدههههه 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ سلام سیزههههههههههههههههه.یاخجیسیزدا؟ یاشا دوستوم یاخجیام سلام وحیـــــــــــد سلام الهه خانم گل سلام سلامت اولاسان 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ گاداسههههههمنده چوخ گولوم ایستیرده بیلییین اما گلمیدیم بورایااااااا صاباح گئجدن ده کلا نته گلمیجیمممم نیههههههههههههههه؟ سن گلمینده بورانین صفا سه اولمور. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ نیههههههههههههههه؟سن گلمینده بورانین صفا سه اولمور. گدیرم ارشده اوخویااام....2 ایدان آز گالیرههه منده دوزمیرممم ..مخصوصا بورایا چه نچه وقتیده سیزلرن آشنا اولموشامم نینییم بههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ نیه دوسلار بیر بیر خدافیظ لشیللر من هله تزه گلدیم گدن دوسلاریمین گئجه سی خیر اولسون یاخشی یاتسینلار 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ گدیرم ارشده اوخویااام....2 ایدان آز گالیرههه منده دوزمیرممم ..مخصوصا بورایا چه نچه وقتیده سیزلرن آشنا اولموشامم نینییم بههههههههههه دوز دییرسن.خب. 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ یاخچی ایش گوروسن الهه گد اوخو بیرا همیشه وار بیزلرده بیرداخ هازامان داریخدین گل باش ویر گد درس اوخو 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ آرتاش اله دوردان گئجت هااااا:دی نخبر سیز عزیز دوسلاردان؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ یاخچی ایش گوروسن الهه گد اوخو بیرا همیشه وار بیزلرده بیرداخ هازامان داریخدین گل باش ویر گد درس اوخو خوش فکیردههه.. اما سیز نزمانار بوردا اولوسوز ک من گلمممم؟ 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ آرتاش اله دوردان گئجت هااااا:دی نخبر سیز عزیز دوسلاردان؟ الهه منیم ده گلن هفته امتحاناریم باشلانیر گورخورام. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ الهه منیم ده گلن هفته امتحاناریم باشلانیر گورخورام. ای جانیییم. گوخما ایشالا که خوش ورسن... ترم نچسن؟!؟ هاسه دانشگاهداسان؟ 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ ای جانیییم.گوخما ایشالا که خوش ورسن... ترم نچسن؟!؟ هاسه دانشگاهداسان؟ من ترم 3 نازلودا. سن هانچه دانشگاه داسان؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده