vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ قرار لاشین گورخ هاراچاتیسیز بیزیده یادان چیخات مایین 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ سلام علیکمکف احوال؟ سلام وارولاسان 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ او یره چان ک من بیلدیم فعلا اوجور گالده... فکر الییم گله پول اوستونده قرار قویاخ،که هم شرقی لر گله بیللر هم غربیلر ا پول؟ مجبورسان ؟قشح دنن کُرپی دا 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ سلام علیکمکف احوال؟ علیک سلام..شازده تشریف گده قرار لاشین گورخ هاراچاتیسیز بیزیده یادان چیخات مایین بابا اون انگیزه ک بیزده وااار..بیلیرم هشوخ پول؟ مجبورسان ؟قشح دنن کُرپی دا :icon_razz:کرپی! ترکی یازماخ بیلم چتین گلیر...آما نینمخ تعصب گویمور آدام فرسی یازا دا 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ ولی دوشدان کرپی ده پیس فیکر دئیل، گدخ آغلیاخ دریامیزه دولدوراخ 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ پول؟ مجبورسان ؟قشح دنن کُرپی دا اوزون گولسون حامد من اوستون ویرمادیم سن آما ددین 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ علیک سلام..شازده تشریف گده :icon_razz:کرپی! ترکی یازماخ بیلم چتین گلیر...آما نینمخ تعصب گویمور آدام فرسی یازا دا یاشا جوان 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ نجور کورپیه جان پیاده گلخ سورا نه ایش گورخ؟ چیمه بیلیخ؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ اوسون ایچه اوغللن توشوپسیز بیر یره مه اذیت الیسیز! یتیشدیخ کورپویه با رعایت شئونات اسلامی 2 گروه اولاجایاخ توشخ سویا 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ اوسون ایچه اوغللن توشوپسیز بیر یره مه اذیت الیسیز! یتیشدیخ کورپویه با رعایت شئونات اسلامی 2 گروه اولاجایاخ توشخ سویا یخ من همشهریمی گویمام دولاشالار سو تاپساز چیمین 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ یخ من همشهریمی گویمام دولاشالار سو تاپساز چیمین آفرین آفرین... یوخدا فقط قیشلاره توولویاجاییخ! سن نیران گال ما:دی 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ به من اونان اوسته اولسا چیمنمرم اوسون ایکی گروه اولوخ سیز کورپین بیر طرفینده بیز دا بیر طرفینده 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ به من اونان اوسته اولسا چیمنمرم اوسون ایکی گروه اولوخ سیز کورپین بیر طرفینده بیز دا بیر طرفینده یاخچههه قبووول! پس صاباح صبح ساعات 6:30 کورپی ایندا گوروشریخ..فقط الله الیده بیز قار چوخ یاغایده که خوش گچه 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ نیه بالا نه اولوب آغاش باشیندا یاتیبسان؟ من اوزامان سیتاد دا به خط اولموشام :gnugghender: دوسلار منه ایجازه ورسز بالا بالا گدیم 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ گجه ئیز خیر اولسون شیرین یوخولار گوره سیز شاد یاشیاسیز:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سلام دوسلار بنیه بورا گنه بوشالدی:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده