آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوسلار دونن من گئدنن سورا نمنه یدیز؟هنننننننننننننننننننننن بویون منده واواشی آلدیم هکسه وئرمیجام 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوسلاردونن من گئدنن سورا نمنه یدیز؟هنننننننننننننننننننننن بویون منده واواشی آلدیم هکسه وئرمیجام سلام مارال گيز. ياخجيسان. هساد يمديخ والا سن سيز مگر بير زاد بغازمزدان اشاغه گدرده. 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ سلام مارال گيز.ياخجيسان. هساد يمديخ والا سن سيز مگر بير زاد بغازمزدان اشاغه گدرده. بولورم بابا من اولماسام هیساد یممسیزنه اینکه ایستمیسیز هااااااااا یوخایستیسیز اما ایلانلاردان قورخوسوزدونن پفک یین آقا گورجاغسان نه گونلره قالاجاغدی دوز بی 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ بولورم بابا من اولماسام هیساد یممسیزنه اینکه ایستمیسیز هااااااااا یوخایستیسیز اما ایلانلاردان قورخوسوزدونن پفک یین آقا گورجاغسان نه گونلره قالاجاغدی دوز بی ياخچه دا گورخ نو الوپ... من ايلاناردان گوخموراما من سن سيز يييمرم. اينان. 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ ياخچه دا گورخ نو الوپ...من ايلاناردان گوخموراما من سن سيز يييمرم. اينان. سن قشه قیزسان آخی گولسن اونا گوره بوداسنین:icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ سن قشه قیزسان آخی گولسن اونا گوره بوداسنین:icon_gol::icon_gol: ساغول مارال گيز.سنده چوخ گل سن. 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ ساغول مارال گيز.سنده چوخ گل سن. میسی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ [h=1]فارسی قیریلداتما[/h] فارسی قیریلداتما دیلین وارسنین سن اگر بولبولسن گولون وارسنین قهرمان خلقیمیز گؤزتیكیب سنه فرهنگی تالانمیش ائلین وارسنین سن گؤزهل سوناسان هر سویا دوشمه اوزمگه دوم دورو گؤلون وارسنین اگر بولود اولسان یاغ قوراخلیقا سویاحسرت قالمیش چؤلون وارسنین «یاغ اولوب یاندیرما یادلار چیراغین - -قارانلیق آیلارین، ایلین وارسنین» -دئمیرم فارسیجا یازابیلمیرسن -چوخ گؤزهل یازیرسان الین وارسنین -آممانئجه دئییم فارسیدان گؤزهل -قیلینج كیمی كسگین دیلین وارسنین «-سعدی»نی «حافظ»ی چوخدا ازدیرمه «-معجز» ون و ورغونون لعلین وارسنین -آرخالان بابكه رستم نه چیدیر؟ -دانالار باسماقا كلین وارسنین -نسیمی،خطایی واقف، فضولی -دده قورقود» كیمی اولون وار سنین» «-اؤزهیئر» هابیلین سازین كامانین -بولبول چهچههلی تئلین وارسنین -ایزین داش دؤورونه گئدیب یئتیشیب -سومئرلره باغلی تئلین وارسنین -سولور اؤز باغیندا گوللر، چیچكلر -وئرمه تیكان لارا گولون وارسنین -آی عاشیق چال اوخو آنا دیلینده -سازیندا خوش بمین زیلین وارسنین -توركو نغمه ایستیر یانیق كونلوموز -سدی ییخ قوی گهله سئلین وارسنین -پاشالار باغیندا بوقوللوق نهدیر؟ -اونودمابیر «چنلی بئلین» وارسنین -شاعیرلر جوشدوران سولو،صفالی -آرازین، موغانین میلینوار سنین -وورولما یادلارین گؤزللرینه -ائلین ده چوخ اینجه بئلین وارسنین -سن یوگور میدانا«كور اوغلو» كیمی -مین لرلههای باسان دهلین وارسنین «-دورنا» سان قاققیلداسس وئرسسیمه -قاطاردان آیریلما یولون وارسنین -اَلین وئر الیمه داغلار آشیراق -بیلیرم قدرتلی قولون وارسنین -گهل اكك بو باغی بئلین وارسنین -دایانما شعریمین تئز وئر جوابین -اگر بومیداندا فعلین وارسنین 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ اوشاخلار گلین من خدافیس لشیم... صاباح دان بورایا گلمییجیم دا 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ اوشاخلار گلین من خدافیس لشیم...صاباح دان بورایا گلمییجیم دا سلام نجه سن؟ گوزل قیز هارا بله بیردن؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ سلام نجه سن؟ گوزل قیز هارا بله بیردن؟ سلام ساغول...اوزون نجسن؟ گدیرم مثلا درس اوخویام...امتحانات پایانترما آز گالیر +بیز ده ارشد اوخویام باش ووراجاام بورایا اما دا تاپیک لره گتمیجیم 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ سلام ساغول...اوزون نجسن؟گدیرم مثلا درس اوخویام...امتحانات پایانترما آز گالیر +بیز ده ارشد اوخویام باش ووراجاام بورایا اما دا تاپیک لره گتمیجیم یاشا جیران من ده وارام پیس دئیلم انشاا... شادیغینان باشا چاتارسان حتما بیزلره باش ویر ،آما چوخ قالما بیرا همیشه وار 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ یاشا جیران من ده وارام پیس دئیلم انشاا... شادیغینان باشا چاتارسان حتما بیزلره باش ویر ،آما چوخ قالما بیرا همیشه وار الله شوکور... اهوم کنکور وریم گوتولوم....سورا دخیل توشوم بورایا داها نخبر؟ نیه بو گئجه بورا بوجور خلوت ده؟؟ 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ والله ندئیم بویون منیم سرعتیم خوش دو دوسلار یوخدولار دونن سرعتیم اله پیسی دی که گلن مدیم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ منیمده بو گئجه سرعتیم بیز گیریه وار سارا و سیما و آرتاش بیللرینه حامد هساد ورمده کوسدولر گلمییپ لر! حامد د گوخده گله خرجه توشه گلمییپ 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ والله حامد منده بیرزاد ورمدی بیلمیرم اصفهانی لارینان چوخ اوتوروب دوروب یا خاص بیر ارتباطی وار کی بله اولوب من اوزم گلن سری گلنده آلام اونلارا ورم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ بابا الر وااااااااااااااااااار:hapydancsmil: باغیشلا بوخ ج ویردیم،انجمن بیلمه قطع اولده!! داها نخبر؟ 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ یاشا گوزل منه ده قطع اولدو،الان دوزلدی گلدیم سلامتدیغین قراریدی بیردنه میتینگ اولا نجور اولدو به؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ یاشا گوزل منه ده قطع اولدو،الان دوزلدی گلدیم سلامتدیغین قراریدی بیردنه میتینگ اولا نجور اولدو به؟ او یره چان ک من بیلدیم فعلا اوجور گالده... فکر الییم گله پول اوستونده قرار قویاخ،که هم شرقی لر گله بیللر هم غربیلر ا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده