vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ من آزربایجان شرقی ,غربی ,اردبیله دیرم همشهریهاردا اوخوموسوز؟ یاشا آزاد مجتمع 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ یاخجی:gnugghender: تزول داااااااااااااااااااااااا. 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ یاشا آزاد مجتمع سیزده یاشین چوخ گوزل موفقیت آرز ائلیرم بیلزه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ تزول داااااااااااااااااااااااا. اوخویورامدا به اشیدمیسن؟ اوده هامی چپ چپ باخیرهاااااااااااااااااااااا یازدا اوخوسام بوجور اولاجام 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ اوخویورامدا به اشیدمیسن؟اوده هامی چپ چپ باخیرهاااااااااااااااااااااا یازدا اوخوسام بوجور اولاجام ايستميرم اينده اوزوم تلاش اليرم اوخويارام. 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ ايستميرم اينده اوزوم تلاش اليرم اوخويارام. نیه کوسوسن بهدیرم گل تبریزه اوخویومدا 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ نیه کوسوسن بهدیرم گل تبریزه اوخویومدا كوسمميشم كه. دديم اوزوم اوخو يارام. 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ كوسمميشم كه.دديم اوزوم اوخو يارام. اوخویا بولدون؟ 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ اوخویا بولدون؟ اوخويارام. اولوم ديير كه. لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ کیمین یادیندا... . . پیشان پیشان خان پیشان هامیدان قورخان پیشان نئیه یئدین جوجه می؟ او ساری توکلوجه می سنی هارادا تاپسام گزیب ایزینه چاتسام قولاغینی بوراجام سندن آجیق اچاجام . . 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ سیزده یاشینچوخ گوزل موفقیت آرز ائلیرم بیلزه منده سیزه موفقیت آرزی ائلیرم البته بیزدن دا گچیب 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ منده سیزه موفقیت آرزی ائلیرم البته بیزدن دا گچیب ساغولون نیه قوجالمیسیز؟ورودیه نچیدیز؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ هن بابا آزقالیرام چوریم من الن سربازلیغیمی آز قالیرام کوتارام من 86 دا اوردادیم تا 90 جان 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ هن بابا آزقالیرام چوریم من الن سربازلیغیمی آز قالیرام کوتارام من 86 دا اوردادیم تا 90 جان ائله ددیز منن کئچیب ددیمبه ورودیه80 سیز والله یوخ پس سیزدن کئشمیب هله چوخ یول واریز 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ میسی نمنه اولده نيه به بوجور؟ 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ ائله ددیز منن کئچیب ددیمبه ورودیه80 سیز واللهیوخ پس سیزدن کئشمیب هله چوخ یول واریز پس امیدوار اولوم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ پس امیدوار اولوم هن بابا جوانسیزدا هله 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده