گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ نمنسینه گولریخ؟یازاجاخسان دانیشمیسان که لهجن اولا بهله.....خو مال شما خیلی غلیظه....... من حرف بقیه رو متوجه میشم اما خودم نمتونم ترکی صحبت کنم. 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ Ay yüzlüm Zaman hancı bulut yolcu Şimdi gitti en son yolcu Bitmedi mi hasretin borcu Neredesin ay yüzlüm Gece çöker güller solar Gözlerime yaşlar dolar Hatıralar bende ağlar Neredesin ay yüzlüm Karakollar mı kuruldu Kelepçeler mi vuruldu Bak bugünde akşam oldu Neredesin ay yüzlüm Şiir Gençliğim dizleri üstüne çökmüş Kapaklanınca sevda yoluna Bir doğuş yaratıldı çırılçıplak Ve sen.. Ve sen Ay yüzlüm Kurumuş yaprak gibi düşerken dalından Bir aah uzun sesli koptun dudaklarımdan Dön Ay yüzlüm dön, neredeysen dön Sensiz olmuyor Kan damlıyor gözlerimden kan Gücün varsa gel, gel de sen dayan Çünkü ben son nefes gibi titrek Çünkü ben çırılçıplak Çünkü ben sensizim Çünkü ben... Çünkü ben ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ هستم من بله فرم بديد نام؟ تاریخ تولد؟ اطلاعات تحصیلی؟ محل سکونت دائمی و فعلی؟ مجردی یا ...؟ . . . گوزل قارداشلاریم تورکی دانیشوزفاسلار دوشومسینلر نه دی یوخ باش اوسته داداش!!!:icon_gol: سلام آذر های عزیزمن ترک نیستم اما ترکی بلدم سلام عزیز خوبی؟ ما نیز ترک دوست دارندگان را دوست داریم خوش اومدی سالیقجاا هامیز بوردا خوش سیز کاردشلر سن سیز یوخ اما گلدین خوش اولدوخ نگارا سن سن اولسیدونمنه غم همدم اولمازدی کتاب عشقه باخسیدون منه لطفون کم اولمازدی اطبالر مریض اوسته گرکده مهربان اولسون مریضه عشقونم جانا ولی چوخ پیسدی رفتارون گلرسن بیر گون استرسن خبر مندن دییلر دای قییت چیخ گت یوباندون اولدی بیمارون:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ بهله.....خو مال شما خیلی غلیظه.......من حرف بقیه رو متوجه میشم اما خودم نمتونم ترکی صحبت کنم. بیراز سو قاط رقیق السون 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ بهبه جورم چه جمیز بوردا بتر جمده...... 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ بهبه جورم چه جمیز بوردا بتر جمده...... ححححنننن پس گولوموز کم ایده که سن د گلدین 1 لینک به دیدگاه
sheydaie 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ سن اللهین بیر لطفو سان گوزلریم نوروسان سنی گورن شفا تاپار گلده گویلیم شفا تاپسین 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ 21 فوریه روز جهانی زبان مادری به امید روزی که این مناسبت در ایران هم گرامی داشته بشه ایشالاااا سن اللهین بیر لطفو سان گوزلریم نوروسانسنی گورن شفا تاپار گلده گویلیم شفا تاپسین خوانده شود با صدای ebro:ws3: 1 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ سلام اوشاقلار نه خبر کیفیز یاخچدور 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ اوشاخلار بیر پیشنهاد بیلمیرم بو تایپیکده یا آیره تایپیک ووراخ ، هرکس اوز شهرینین گوزلیخلرینن یازسین و عکس قویسون آذربایجانین گوزلیغه آز دییل 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ آنا دیلی اسماعیل جمیلی بیز واریق وارسا وطن وارایسه دوغما دیلیمیز اؤیره نیب بیلمه لیدیراؤز دیلینی تورک ائلیمیز آنا تک جاندان عزیزدیر آنا تورپاق آنا دیل حورمتین ساخلا یاشارکن آنالار قدرینی بیل وطنین کیملیییدیر وارلیغینین داش تملی کیملییین بایراغیدیر هر بالانین دوغما دیلی آنا دیلدیر بزه ین دویغولارین اویلاغینی سوسله ین آرزیلاری سئوگی سئوینجین باغینی بولبول اؤز دوغما دیلیله گوله سویلر سؤزونو هر گول اؤز رایحه سیله تانیدار اؤز اؤزونو آنا دیلدیر داشییان لایلالارین جان دادینی آنا دیلدیر یاشادان ائولادینین اؤز آدینی آنا دیلدیر ائلینین تاریخی آیدین تانیغی یوردونون اؤلکه سینین آیناسی سؤنمز چراغی آنا دیلده آنانین سئوگیسی عطری دادی وار آنا دیلده وطنین شانلی شرفلی آدی وار 5 لینک به دیدگاه
sheydaie 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ رنگی سولموش خزلم یللره تاپشیرما منی گوز یاشمدان توکولن سیللره تاپشیرما منی آند اولا اللاها بیر گون دوزه بیلمم سنسیز آیلارا هفته لره ایللره تاپشیرما منی 5 لینک به دیدگاه
sheydaie 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ یاغیش یاغیر داغلارا کیپریک دییر قاشلارا دیین اوچان قوشلارا آپارسین بیزدن سلام او وفالی دوستلارا 6 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ سلام اوشاقلار نه خبر کیفیز یاخچدور سلام گئوزل ساغول سن نجورسن؟ رنگی سولموش خزلم یللره تاپشیرما منیگوز یاشمدان توکولن سیللره تاپشیرما منی آند اولا اللاها بیر گون دوزه بیلمم سنسیز آیلارا هفته لره ایللره تاپشیرما منی عذابم میده این جای خالی . . . 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ ریاضی عالمینده من حیاتین فرمولون تاپدیم گجه گوندوز چالیشماخلار سراسر صفره ضرب اولدی 5 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ سلام هاميزا نجه سيز؟ سلام آرش جان یاخجیام من!!! سن یاخجیسان؟ کئف احوالین؟ ریاضی عالمینده من حیاتین فرمولون تاپدیم گجه گوندوز چالیشماخلار سراسر صفره ضرب اولدی سلام بر نیمه ماه خوبسان؟ 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ سلام آرش جانیاخجیام من!!! سن یاخجیسان؟ کئف احوالین؟ عليك اوجور كي سن ياخجي سان يوخ من اوجور ياخجي دييرم شلوخ 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ ای قبیله اهلی مندن سلام اولسون سیزه. نجه سیز؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده