ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۶ ارادت وار آذری لره باشیز دا ساغ اولسون سیل شاید بدنلری اپارا اما خاطرلری اورگمیزده قازیلدی الله رحمت السین 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۶ یادش بخیر 3ایل بونان قاباخ فقط بو تاپیکه باش ووراردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۷ آی اوغلان بورا رسما دا تعطیلات دادی... 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۷ . Ben olmasam sen de olmasan o zaman böyle olur. Damla damla yağar,sonra sel olur. 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۸ در در 11 خرداد 1398 در 07:35، blue berry گفته است : دولو دولو شیرین خاطیره لر دلو خوشکلکه دولو خوشکله چیه دارین حکم و چهار برگ بازی میکنید ؟ ترجمه هم بذارید ما هم متوجه بشیم و یا مثل فکور انگلیسی تایپ کنید تلفظش رو متوجه بشیم حداقل به جان خودم یاد آهنگ عباس قادری افتادم ( دلو خوشکله آی دلو خوشکله تو دست من تک دله :| ) لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۸ در در 16 خرداد 1398 در 23:44، levrone گفته است : دلو خوشکلکه دولو خوشکله چیه دارین حکم و چهار برگ بازی میکنید ؟ ترجمه هم بذارید ما هم متوجه بشیم و یا مثل فکور انگلیسی تایپ کنید تلفظش رو متوجه بشیم حداقل به جان خودم یاد آهنگ عباس قادری افتادم ( دلو خوشکله آی دلو خوشکله تو دست من تک دله ? ) ???????????????? لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۸ در در 16 خرداد 1398 در 23:44، levrone گفته است : دلو خوشکلکه دولو خوشکله چیه دارین حکم و چهار برگ بازی میکنید ؟ ترجمه هم بذارید ما هم متوجه بشیم و یا مثل فکور انگلیسی تایپ کنید تلفظش رو متوجه بشیم حداقل به جان خودم یاد آهنگ عباس قادری افتادم ( دلو خوشکله آی دلو خوشکله تو دست من تک دله ? ) Dolo Dolo shirin khatirelar پر از خاطرات شیرین ? 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۸ در 16 ساعت قبل، Yamna 1 گفته است : هشکیم یوخدیییییییییییی????? هشکیم یوخدی نِچَ گوندو گلیرم هچ بیر نفردَ گلمییب 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۸ در 10 ساعت قبل، seyed mehdi hoseyni گفته است : هشکیم یوخدی نِچَ گوندو گلیرم هچ بیر نفردَ گلمییب بولرم چوخ آدمین اورگی توتولیر??? 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۸ در 9 ساعت قبل، Yamna 1 گفته است : بولرم چوخ آدمین اورگی توتولیر??? نمه نه ادمین اوزگی توتولور سیز یوخوز 1 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۸ در 14 ساعت قبل، Mehdi.Aref گفته است : نمه نه ادمین اوزگی توتولور سیز یوخوز بیز واریخ بو سایتا اعتراض الیریخ من قاطیرم اورگیمه یاتمیر مدیررررررررررررر اولماز گیدخ دالا تمام خاطره لر گِدی او گَشح صحبت لر لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۸ در در 2 اسفند 1398 در 06:39، Mehdi.Aref گفته است : نمه نه ادمین اوزگی توتولور سیز یوخوز ترکی بلدی؟? لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۸ در در 2 اسفند 1398 در 06:39، Mehdi.Aref گفته است : نمه نه ادمین اوزگی توتولور سیز یوخوز این زنجان بردار از اینجا ای بابااااااااااا کی از زنجان هست اینجا اخه://///////////// ابهر بزن:) دو تا ابهری هست حداقل:/ لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ ای کـاش قییـــدَه او جوزل گونلریمیز هم بوردا هم زندگـانیخدا آذربایجان قوتولا بو کرونا دان انشالاه 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 15 ساعت قبل، S a d e n a گفته است : Keşke ساراجانوم منم گوزلیم باشینیز ساق اولسون گچر بو گونلر ان شا الله انشالاه جانیم بیز کی امیدواریخ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده