arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ قيامت عمروده بير يول ديللر واردي انسانه ولي يلرين فراقينده منه هر گون قيامتدور 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ قيامت عمروده بير يول ديللر واردي انسانه ولي يلرين فراقينده منه هر گون قيامتدور سلام آرش جان خوبی؟ خودتو معرفی کردی؟ اگه نه منتظرم 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ سلام آرش جانخوبی؟ خودتو معرفی کردی؟ اگه نه منتظرم منظور كجا بايد خودم رو معرفي كنم ؟ منكه تازه وارد نيستم پس بهتره شما خودتون رو معرفي كنيد 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ منظور كجا بايد خودم رو معرفي كنم ؟ منكه تازه وارد نيستم پس بهتره شما خودتون رو معرفي كنيد اینجا تو تاپیک دیگه! عجبااا من هادی دانشجوی پیام نور اهل تبریز http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=275976&postcount=44 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ خب منم آرشم بچه تبريز تو اصليتت كجاييست؟ 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ خب منم آرشم بچه تبريز تو اصليتت كجاييست؟ تبریزیم دیگه منظورت جدمه؟ 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ نه بابا پس چرا تركي نمينويسي توووووووووو چند سالته كدوم محله ساكنيد رشتت چيه؟ 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ منظور كجا بايد خودم رو معرفي كنم ؟ منكه تازه وارد نيستم پس بهتره شما خودتون رو معرفي كنيد حالا فهمیدم چی گفتی! مارک رو ولش بچسب ب تاریخ عضویت عزیزم!:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ نه بابا پس چرا تركي نمينويسي توووووووووو چند سالته كدوم محله ساكنيد رشتت چيه؟ عادتیم یوخده تورکی یازماغا!! آمارگیریه؟!!! باشه ، آمار خودت کو؟ متولد 68 کوی دانش رشتمم نوشتم برات! شیمی ی فرم بدم خدمتت پر کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ نه بابا پس چرا تركي نمينويسي توووووووووو چند سالته كدوم محله ساكنيد رشتت چيه؟ کجا رفتی آرش؟ 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ گوزل قارداشلاریم تورکی دانیشوز فاسلار دوشومسینلر نه دی یوخ 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ سلام آذر های عزیز من ترک نیستم اما ترکی بلدم 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ سلام آذر های عزیزمن ترک نیستم اما ترکی بلدم بوتون باشاریسان؟ هانه دانیش گروم 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ سالیقجاا هامیز بوردا خوش سیز کاردشلر 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ بوتون باشاریسان؟ هانه دانیش گروم نه!!!!!!!میخندید به حرف زدنم.زیاد وارد نیستم 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ نمنسینه گولریخ؟یازاجاخسان دانیشمیسان که لهجن اولا 2 لینک به دیدگاه
sheydaie 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ نگارا سن سن اولسیدون منه غم همدم اولمازدی کتاب عشقه باخسیدون منه لطفون کم اولمازدی اطبالر مریض اوسته گرکده مهربان اولسون مریضه عشقونم جانا ولی چوخ پیسدی رفتارون گلرسن بیر گون استرسن خبر مندن دییلر دای قییت چیخ گت یوباندون اولدی بیمارون:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده