Farzaaneh 3058 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 من نفهمیدم فرزانه چی گفت دِییرَم سیزین لهجَییز نَقَدر غلیظدی 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 دِییرَم سیزین لهجَییز نَقَدر غلیظدی باخوشلا بیلمدیم سیزده تورکیز؟؟؟؟ من دانوشابیلمم...فقط یازارام. چوخ گولوم ایسدر تبریز اورمیه د اولاردوم 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 باخوشلا بیلمدیم سیزده تورکیز؟؟؟؟ من دانوشابیلمم...فقط یازارام. چوخ گولوم ایسدر تبریز اورمیه د اولاردوم عطیه سن دانیشانماسان؟:w58::w58: 2
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 باخوشلا بیلمدیم سیزده تورکیز؟؟؟؟ من دانوشابیلمم...فقط یازارام. چوخ گولوم ایسدر تبریز اورمیه د اولاردوم خواهش میشه عزیزم . کم و بیش من که نه دانوشابیلمم نه یازارام .. چـــــــــــــــــــــــــــی شد :biggrin: 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 عطیه سن دانیشانماسان؟:w58::w58: یوخ والا هامو مسخره اللر بوجور که قشنگ یازیم دانوشابیلمم....هامو بیلیر جلفا دا هامو تورک دانشیلدرر من فقط گولاقاسیدیم....اوقلانار فارس دانیشیدیم باجوم نان"آیسان" گولیدیرر....دیدیلر قیز باخ دی آیسان پ نیه فارس دانیشی 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 خواهش میشه عزیزم . کم و بیش من که نه دانوشابیلمم نه یازارام .. چـــــــــــــــــــــــــــی شد :biggrin: جیران باجوم سان♥♥♥♥♥♥ 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 یوخ والا هامو مسخره اللر بوجور که قشنگ یازیم دانوشابیلمم....هامو بیلیر جلفا دا هامو تورک دانشیلدرر من فقط گولاقاسیدیم....اوقلانار فارس دانیشیدیم باجوم نان"آیسان" گولیدیرر....دیدیلر قیز باخ دی آیسان پ نیه فارس دانیشی میه تورک دیسن؟:w58: 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 میه تورک دیسن؟:w58: تیه اما خو اوشاخلوخدان فارس دانوشبلا بلمیزیزنن.... ابهر الان دا کم تورک دانشیلر 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 تیه اما خو اوشاخلوخدان فارس دانوشبلا بلمیزیزنن.... ابهر الان دا کم تورک دانشیلر سن اوشاغینان فارسی دانشیجاخسان؟ 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 سن اوشاغینان فارسی دانشیجاخسان؟ اوزوم خوشوم گلمز فارسی دانوشوم.اما بوردا هامو فارس دانشیلر. "شوهرم" تورکی نتونستم بنویسم ایشالا تورک تبریز اولسون گلیم اورا دا هچکس دانوشماز بللرینن.تورک اوقالان و قیز منیم نفسیم دی 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 اوزوم خوشوم گلمز فارسی دانوشوم.اما بوردا هامو فارس دانشیلر. "شوهرم" تورکی نتونستم بنویسم ایشالا تورک تبریز اولسون گلیم اورا دا هچکس دانوشماز بللرینن.تورک اوقالان و قیز منیم نفسیم دی عطیه (شوهر=چیشی) چیشی نینیریخ؟ والله هامسی عذابدی:icon_pf (34): 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 عطیه (شوهر=چیشی) چیشی نینیریخ؟ والله هامسی عذابدی:icon_pf (34): آخر عمرم ک بوجور تک قالمیجاوخ 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 گورم کی بورانی یولا سالمیسوز آفرین با سیزه دیلر زیرح قیز آوووو فرزانه سنده تورکسن؟امیدوار اولدوم باااا باریکلاااا 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 گورم کی بورانی یولا سالمیسوزآفرین با سیزه دیلر زیرح قیز آوووو فرزانه سنده تورکسن؟امیدوار اولدوم باااا باریکلاااا الخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 الخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ یا الله قیز الخ ندی الگار کئفین؟ 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 یا الله قیز الخ ندیالگار کئفین؟ خخخخخ اوزمویز دیریخ بو عربی سی دی الخخخخخخخخخخخ...قوربان سنه یاخجیام...سن نه جه سن؟ 2
ارسال های توصیه شده