Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ من نفهمیدم فرزانه چی گفت دِییرَم سیزین لهجَییز نَقَدر غلیظدی 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ دِییرَم سیزین لهجَییز نَقَدر غلیظدی باخوشلا بیلمدیم سیزده تورکیز؟؟؟؟ من دانوشابیلمم...فقط یازارام. چوخ گولوم ایسدر تبریز اورمیه د اولاردوم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ باخوشلا بیلمدیم سیزده تورکیز؟؟؟؟ من دانوشابیلمم...فقط یازارام. چوخ گولوم ایسدر تبریز اورمیه د اولاردوم عطیه سن دانیشانماسان؟:w58::w58: 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ باخوشلا بیلمدیم سیزده تورکیز؟؟؟؟ من دانوشابیلمم...فقط یازارام. چوخ گولوم ایسدر تبریز اورمیه د اولاردوم خواهش میشه عزیزم . کم و بیش من که نه دانوشابیلمم نه یازارام .. چـــــــــــــــــــــــــــی شد :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ عطیه سن دانیشانماسان؟:w58::w58: یوخ والا هامو مسخره اللر بوجور که قشنگ یازیم دانوشابیلمم....هامو بیلیر جلفا دا هامو تورک دانشیلدرر من فقط گولاقاسیدیم....اوقلانار فارس دانیشیدیم باجوم نان"آیسان" گولیدیرر....دیدیلر قیز باخ دی آیسان پ نیه فارس دانیشی 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ خواهش میشه عزیزم . کم و بیش من که نه دانوشابیلمم نه یازارام .. چـــــــــــــــــــــــــــی شد :biggrin: جیران باجوم سان♥♥♥♥♥♥ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ یوخ والا هامو مسخره اللر بوجور که قشنگ یازیم دانوشابیلمم....هامو بیلیر جلفا دا هامو تورک دانشیلدرر من فقط گولاقاسیدیم....اوقلانار فارس دانیشیدیم باجوم نان"آیسان" گولیدیرر....دیدیلر قیز باخ دی آیسان پ نیه فارس دانیشی میه تورک دیسن؟:w58: 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ میه تورک دیسن؟:w58: تیه اما خو اوشاخلوخدان فارس دانوشبلا بلمیزیزنن.... ابهر الان دا کم تورک دانشیلر 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ تیه اما خو اوشاخلوخدان فارس دانوشبلا بلمیزیزنن.... ابهر الان دا کم تورک دانشیلر سن اوشاغینان فارسی دانشیجاخسان؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ سن اوشاغینان فارسی دانشیجاخسان؟ اوزوم خوشوم گلمز فارسی دانوشوم.اما بوردا هامو فارس دانشیلر. "شوهرم" تورکی نتونستم بنویسم ایشالا تورک تبریز اولسون گلیم اورا دا هچکس دانوشماز بللرینن.تورک اوقالان و قیز منیم نفسیم دی 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اوزوم خوشوم گلمز فارسی دانوشوم.اما بوردا هامو فارس دانشیلر. "شوهرم" تورکی نتونستم بنویسم ایشالا تورک تبریز اولسون گلیم اورا دا هچکس دانوشماز بللرینن.تورک اوقالان و قیز منیم نفسیم دی عطیه (شوهر=چیشی) چیشی نینیریخ؟ والله هامسی عذابدی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ عطیه (شوهر=چیشی) چیشی نینیریخ؟ والله هامسی عذابدی:icon_pf (34): آخر عمرم ک بوجور تک قالمیجاوخ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ آخر عمرم ک بوجور تک قالمیجاوخ کیم منی آلار آخی 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ کیم منی آلار آخی چوخ دا گول ایسدسی بوجور جیران مارال قیز 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ جیران باجوم سان♥♥♥♥♥♥ :qfu28wh4kkweeki7jfi 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ گورم کی بورانی یولا سالمیسوز آفرین با سیزه دیلر زیرح قیز آوووو فرزانه سنده تورکسن؟امیدوار اولدوم باااا باریکلاااا 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ گورم کی بورانی یولا سالمیسوزآفرین با سیزه دیلر زیرح قیز آوووو فرزانه سنده تورکسن؟امیدوار اولدوم باااا باریکلاااا الخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ الخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ یا الله قیز الخ ندی الگار کئفین؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ یا الله قیز الخ ندیالگار کئفین؟ خخخخخ اوزمویز دیریخ بو عربی سی دی الخخخخخخخخخخخ...قوربان سنه یاخجیام...سن نه جه سن؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده