Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بلی باجی :girl_blush2: چوخ گؤزل بیلمیردیم:icon_pf (34): آخیش گون به گون چوخالیر افرادیمیز:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چوخ گؤزل بیلمیردیم:icon_pf (34): آخیش گون به گون چوخالیر افرادیمیز:hapydancsmil: تورک لرین پرچمی یوخاریدا 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تورک لرین پرچمی یوخاریدا :hapydancsmil: مریم بیلیسن آرتاش هامیمیزی آپاراجاخ شیرینی آلا سنده گل گداخ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :hapydancsmil:مریم بیلیسن آرتاش هامیمیزی آپاراجاخ شیرینی آلا سنده گل گداخ آخ جان منده پایم :hapydancsmil: من نون خامه ای ایستیم الان نان دییم 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخ جان منده پایم :hapydancsmil: من نون خامه ای ایستیم الان نان دییم اوسون آخشام گلنده دییروخ گئدر آلار :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوسون آخشام گلنده دییروخ گئدر آلار:hapydancsmil: اوه نفر جدید اضافلیندی دییرم اطلاعیه ورخ سایتدا هرکیم گلیر گسین یازیخ من آخردا اوزوم گلمیجیام 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوه نفر جدید اضافلیندی دییرم اطلاعیه ورخ سایتدا هرکیم گلیر گسینیازیخ من آخردا اوزوم گلمیجیام سن گلمسن گئدمروخ کی باجی 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سن گلمسن گئدمروخ کی باجی دوردان یانی منی ایستیسن چوخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکدن؟ 10 دنه؟ 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوردان یانی منی ایستیسن چوخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکدن؟ 10 دنه؟ 10000000000000000000 بیر بله:hapydancsmil: چوخ ایستیروخ بععععععله 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 10000000000000000000 بیر بله:hapydancsmil: چوخ ایستیروخ بععععععله وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm: 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm::obm: نه اولدی؟ 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه اولدی؟ سوندیم دا :girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام علیکم . یروز بوش بوردا یاخیش یاخی عجب هوادی :hapydancsmil: به به تزه یولداش تاپدوخ منده سهندم تبریزدن نه خبر حیران نان نه خبر فندقلو دان نه خبر نوور دن نیر دن سرعین نن سبلان دان خوش گلمیسیز یولداشیم 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به به تزه یولداش تاپدوخ منده سهندم تبریزدن نه خبر حیران نان نه خبر فندقلو دان نه خبر نوور دن نیر دن سرعین نن سبلان دان خوش گلمیسیز یولداشیم خوش وقتم آشنایوزدن چوخ ممنون خبر که هر یر سرسبز و صفالیدی بهترین موقع دی تشریف گترون استفاده الیون 5 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوزوم اورگدیم بلین خالا او کی خالا دئیوله؟ مجتبی دان خالا چیخار؟ هه , سن اونون خالاسی اولوبسان؟ فاس لاروووووون؟ سنی بیر گئورسه م بوغارام . اوندا گئوروم نه جور فاس لارا خالالیخ ائیلویاجاخسان؟ اله بیر الدن بوغ منیقراردی گورشخ تورکلر هامسی:hapydancsmil: :confused:الان من کللللللللللللا هنگم!!!:confused: 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :confused:الان من کللللللللللللا هنگم!!!:confused: اکشال ندله خاله برو یاد بگیر بیا اینجا 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوش وقتم آشنایوزدن چوخ ممنون خبر که هر یر سرسبز و صفالیدی بهترین موقع دی تشریف گترون استفاده الیون سنون تورکی دانیشدیغون کلمه لرون یوزده دوخسانی فارسی کلمه دی. خوش - وقت - آشنا ممنون - خبر - سرسبز- صفا - تشریف - استفاده . بولارون هاموسی فارسی کلمه دی. بو نه جور تورکی دانیشماخدی 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سنون تورکی دانیشدیغون کلمه لرون یوزده دوخسانی فارسی کلمه دی. خوش - وقت - آشنا ممنون - خبر - سرسبز- صفا - تشریف - استفاده . بولارون هاموسی فارسی کلمه دی. بو نه جور تورکی دانیشماخدی والا اردبیل ده تورکی فارسینن قاریشیب اکثرا بِله دانیشیلار منده گوناه یوخدی 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوش وقتم آشنایوزدن چوخ ممنون خبر که هر یر سرسبز و صفالیدی بهترین موقع دی تشریف گترون استفاده الیون یاشا همشهری منیم اوزومه حیرانین هاواسی دیمیه و فندقلو دا آغاج آلتیندا اولماسام ایلیم کشمز حتما گلم ..... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده