Paroshat 6378 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 فریماه فقط منی آپار اوشاخم من اول ددیم دا آدام پخیل اولماز:vahidrk: منده گلیرم 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 ددیز که گداخ اله ددییزجا وارسان قیزیم یاشا البیر یدوخ ساغول بابا یادان چیخمیشدی سیزده تبریزلیسیزدا امین اوتورون گلسین آپاراخ دولاندیراخ بیلسیننی نیدی فریماه فقط منی آپار اوشاخم من اول ددیم دا باهم خوش کئچر هااااااااااااااااااا؟ 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 بابا یادان چیخمیشدی سیزده تبریزلیسیزدا امین اوتورون گلسین آپاراخ دولاندیراخ بیلسیننی نیدی باهم خوش کئچر هااااااااااااااااااا؟ اوسون هر نجور فقط آپارین یازیخام 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2015 بابا یادان چیخمیشدی سیزده تبریزلیسیزدا امین اوتورون گلسین آپاراخ دولاندیراخ بیلسیننی نیدی باهم خوش کئچر هااااااااااااااااااا؟ اخی گورخورام امینی آپاراسیز شیرینی ورینه ییسیز اولار دا وقت الون گتریم امینی 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اوسون هر نجور فقط آپارین یازیخام منی یالانان دانیشدیریسیز ها اخیرده اؤزوم گئدجام هئکس گلمیجاخ 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اوسون هر نجور فقط آپارین یازیخام نوقل گتیر اول سن گوراخ نینروخ دا 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اخی گورخورام امینی آپاراسیز شیرینی ورینه ییسیزاولار دا وقت الون گتریم امینی بچه خوار دییروخکیقوخمین مراقبل اولوخ 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2015 بچه خوار دییروخکیقوخمین مراقبل اولوخ یاخجی دا حلیدی اما چوخ شولوخدی فیکر الیرم او دونن سورا بوجور اولاسیز سیز :imoksmiley::imoksmiley: 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 یاخجی دا حلیدی اما چوخ شولوخدی فیکر الیرم او دونن سورا بوجور اولاسیز سیز :imoksmiley::imoksmiley: نه اینکی من چوووخ آراماماؤشاخ گره شلوغ اولاالبته اویناماغی منن قالان ایشلری یمنا و اسمانان مثلا آغلاسا ائلسه من دیوارا باخاجاغامها 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2015 نه اینکی من چوووخ آراماماؤشاخ گره شلوغ اولاالبته اویناماغی منن قالان ایشلری یمنا و اسمانان مثلا آغلاسا ائلسه من دیوارا باخاجاغامها بولورمدا بیر قیزیم وار بیر اوغلوم بیر بیرینن شولوغ منی کچل الدیز ایکی باجی قردش 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 بولورمدا بیر قیزیم وار بیر اوغلوم بیر بیرینن شولوغ منی کچل الدیز ایکی باجی قردش اولسون بابا الله عوض وئرسین بیلزه:ws28: منیم بیر دایی قیزیم واریدی اوشاغ اولاندا بیلسینه دیردیلر بلدوزرایندی اوشاغی اؤزونن بتردی 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 نوقل گتیر اول سن گوراخ نینروخ دا اوسون ...جدی دیرم گلین تبریزدا تورکلر یغیشاخ بیر بره منده گلیم سیزه گوناخ 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اوسون ...جدی دیرم گلین تبریزدا تورکلر یغیشاخ بیر بره منده گلیم سیزه گوناخ تبریزده بیر منم بیر اسما بیر هستی بیده بابا سهند 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اوسون ...جدی دیرم گلین تبریزدا تورکلر یغیشاخ بیر بره منده گلیم سیزه گوناخ ارومیه ده بیر منم بیر منم بیر منم بیر منم بسدی؟ 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اولسون بابا الله عوض وئرسین بیلزه:ws28:منیم بیر دایی قیزیم واریدی اوشاغ اولاندا بیلسینه دیردیلر بلدوزرایندی اوشاغی اؤزونن بتردی دوودان داها من اوشلقلیخدا دام دوواردا اوینایدیم اوت پارچاسیدیم ایندی امین منی اوسدومدی هی ایستیرم بیر سوز دییم اوزومه دییرم بابا سن اوزین دنیانی وورادین بیر بیرینه نه دییبولسنکی اونا والله ...... 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2015 ارومیه ده بیر منم بیر منم بیر منم بیر منم بسدی؟ الهه بس ندی اودا واردا یوخدو؟؟؟ 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 دوودان داها من اوشلقلیخدا دام دوواردا اوینایدیم اوت پارچاسیدیم ایندی امین منی اوسدومدی هی ایستیرم بیر سوز دییم اوزومه دییرم بابا سن اوزین دنیانی وورادین بیر بیرینه نه دییبولسنکی اونا والله ...... ای ول ائله سوز بودودااوشاغ بیتربیت و سرتق و آغلیان اولماسین حلیدی اما گره شلوغ اولاامین ایندی نرمال اوشاغدی فکر ائلین آرام اولاردی اصلا یاپیشمازدی با بیلزه 3
ارسال های توصیه شده