Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فریماه فقط منی آپار اوشاخم من اول ددیم دا آدام پخیل اولماز:vahidrk: منده گلیرم 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آدام پخیل اولماز:vahidrk:منده گلیرم اوسوون 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ددیز که گداخ اله ددییزجا وارسان قیزیم یاشا البیر یدوخ ساغول بابا یادان چیخمیشدی سیزده تبریزلیسیزدا امین اوتورون گلسین آپاراخ دولاندیراخ بیلسیننی نیدی فریماه فقط منی آپار اوشاخم من اول ددیم دا باهم خوش کئچر هااااااااااااااااااا؟ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بابا یادان چیخمیشدی سیزده تبریزلیسیزدا امین اوتورون گلسین آپاراخ دولاندیراخ بیلسیننی نیدی باهم خوش کئچر هااااااااااااااااااا؟ اوسون هر نجور فقط آپارین یازیخام 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بابا یادان چیخمیشدی سیزده تبریزلیسیزدا امین اوتورون گلسین آپاراخ دولاندیراخ بیلسیننی نیدی باهم خوش کئچر هااااااااااااااااااا؟ اخی گورخورام امینی آپاراسیز شیرینی ورینه ییسیز اولار دا وقت الون گتریم امینی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوسون هر نجور فقط آپارین یازیخام منی یالانان دانیشدیریسیز ها اخیرده اؤزوم گئدجام هئکس گلمیجاخ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوسون هر نجور فقط آپارین یازیخام نوقل گتیر اول سن گوراخ نینروخ دا 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اخی گورخورام امینی آپاراسیز شیرینی ورینه ییسیزاولار دا وقت الون گتریم امینی بچه خوار دییروخکیقوخمین مراقبل اولوخ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه خوار دییروخکیقوخمین مراقبل اولوخ یاخجی دا حلیدی اما چوخ شولوخدی فیکر الیرم او دونن سورا بوجور اولاسیز سیز :imoksmiley::imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یاخجی دا حلیدی اما چوخ شولوخدی فیکر الیرم او دونن سورا بوجور اولاسیز سیز :imoksmiley::imoksmiley: نه اینکی من چوووخ آراماماؤشاخ گره شلوغ اولاالبته اویناماغی منن قالان ایشلری یمنا و اسمانان مثلا آغلاسا ائلسه من دیوارا باخاجاغامها 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه اینکی من چوووخ آراماماؤشاخ گره شلوغ اولاالبته اویناماغی منن قالان ایشلری یمنا و اسمانان مثلا آغلاسا ائلسه من دیوارا باخاجاغامها بولورمدا بیر قیزیم وار بیر اوغلوم بیر بیرینن شولوغ منی کچل الدیز ایکی باجی قردش 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بولورمدا بیر قیزیم وار بیر اوغلوم بیر بیرینن شولوغ منی کچل الدیز ایکی باجی قردش اولسون بابا الله عوض وئرسین بیلزه:ws28: منیم بیر دایی قیزیم واریدی اوشاغ اولاندا بیلسینه دیردیلر بلدوزرایندی اوشاغی اؤزونن بتردی 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نوقل گتیر اول سن گوراخ نینروخ دا اوسون ...جدی دیرم گلین تبریزدا تورکلر یغیشاخ بیر بره منده گلیم سیزه گوناخ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوسون ...جدی دیرم گلین تبریزدا تورکلر یغیشاخ بیر بره منده گلیم سیزه گوناخ تبریزده بیر منم بیر اسما بیر هستی بیده بابا سهند 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشا منو یادتون لفت سن صدر جدول سن 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوسون ...جدی دیرم گلین تبریزدا تورکلر یغیشاخ بیر بره منده گلیم سیزه گوناخ ارومیه ده بیر منم بیر منم بیر منم بیر منم بسدی؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اولسون بابا الله عوض وئرسین بیلزه:ws28:منیم بیر دایی قیزیم واریدی اوشاغ اولاندا بیلسینه دیردیلر بلدوزرایندی اوشاغی اؤزونن بتردی دوودان داها من اوشلقلیخدا دام دوواردا اوینایدیم اوت پارچاسیدیم ایندی امین منی اوسدومدی هی ایستیرم بیر سوز دییم اوزومه دییرم بابا سن اوزین دنیانی وورادین بیر بیرینه نه دییبولسنکی اونا والله ...... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ارومیه ده بیر منم بیر منم بیر منم بیر منم بسدی؟ الهه بس ندی اودا واردا یوخدو؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوودان داها من اوشلقلیخدا دام دوواردا اوینایدیم اوت پارچاسیدیم ایندی امین منی اوسدومدی هی ایستیرم بیر سوز دییم اوزومه دییرم بابا سن اوزین دنیانی وورادین بیر بیرینه نه دییبولسنکی اونا والله ...... ای ول ائله سوز بودودااوشاغ بیتربیت و سرتق و آغلیان اولماسین حلیدی اما گره شلوغ اولاامین ایندی نرمال اوشاغدی فکر ائلین آرام اولاردی اصلا یاپیشمازدی با بیلزه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده