Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آپاراجاخآخی اونو ییمیردیم فقط اورگیم قیژ قیژ الدی آغلادیم اله جانینان اوسون گداخ فریماها گوناخ:hapydancsmil: آبرسان اولدی دا؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اله جانیناناوسون گداخ فریماها گوناخ:hapydancsmil: آبرسان اولدی دا؟؟؟ آله ای وای شیرینی :obm: فریماه دیسن چوخ خرجه دویشما اسمارتیز دا آلسان قبولدی:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آله ای وای شیرینی :obm: فریماه دیسن چوخ خرجه دویشما اسمارتیز دا آلسان قبولدی:girl_blush2: یوخ بابا اشیدممیسیز تبریز لی لر پوللی اولار؟ گوی خشلسین 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یوخ بابا اشیدممیسیز تبریز لی لر پوللی اولار؟گوی خشلسین آخی اوشاخدی :babygirl: اوسون بیر دنه شیرینی آل بولخ دیرم فریماه گدخ لاله پارک دا:shad: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اله جانیناناوسون گداخ فریماها گوناخ:hapydancsmil: آبرسان اولدی دا؟؟؟ هن آبرسان آله ای وای شیرینی :obm: فریماه دیسن چوخ خرجه دویشما اسمارتیز دا آلسان قبولدی:girl_blush2: یوخ بابا نه خرجی جدی دییرم یوخ بابا اشیدممیسیز تبریز لی لر پوللی اولار؟گوی خشلسین خشلروخدا قوخموروخکی آخی اوشاخدی :babygirl: اوسون بیر دنه شیرینی آل بولخ دیرم فریماه گدخ لاله پارک دا:shad: خخخخخ بیدانا؟:ws28:3نفروخدا قوخما باها اولماز لاله پارک بتر بی یئر دییر اما گئدروخ حتما:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هن آبرسان یوخ بابا نه خرجی جدی دییرم خشلروخدا قوخموروخکی خخخخخ بیدانا؟:ws28:3نفروخدا قوخما باها اولماز لاله پارک بتر بی یئر دییر اما گئدروخ حتما:hapydancsmil: ایندی گلیم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ایندی گلیم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یمنا یوخدی آخی؟اولسون گل دا 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یمنا یوخدی آخی؟اولسون گل دا منی آپار سن خوش گشسه یمنا دا گلر 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منی آپار سنخوش گشسه یمنا دا گلر یاخچی قبول گئداخ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من تبریز دیم منی آپار دا :ws28: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گل گداخ بوجور؟خخخ خرجی یوخدو بوجور گئدماغین گئداخ با 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ws28: عه سلام سیزده گلیسیز؟ بوجور؟خخخ خرجی یوخدو بوجور گئدماغین گئداخ با دا من ایستمیرم سن چوخ خرجه توشسن دا باجی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عه سلام سیزده گلیسیز؟ دا من ایستمیرم سن چوخ خرجه توشسن دا باجی بلی دا گوراخ آرتاش الی جیبه گدر یا یوخ اما خوب من بویویم گراخ منی الیم گده جیبه دا 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بوجور؟خخخ خرجی یوخدو بوجور گئدماغین گئداخ با قیز بیراز باباوا چکیدین ولخرج اول قیز ... 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بلی دا گوراخ آرتاش الی جیبه گدر یا یوخ اما خوب من بویویم گراخ منی الیم گده جیبه دا یوخ بابا اجازه ورین اورگشسین خشلماغی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عه سلام سیزده گلیسیز؟ دا من ایستمیرم سن چوخ خرجه توشسن دا باجی خخخخخ نه قشه قیزسان بابا خرجی یوخدی کی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قیز بیراز باباوا چکیدین ولخرج اول قیز ... بابا من دییرم گئداخدا من به موقع خرجم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بابا من دییرم گئداخدا من به موقع خرجم ددیز که گداخ اله ددییزجا وارسان قیزیم یاشا البیر یدوخ ساغول 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بوجور؟خخخ خرجی یوخدو بوجور گئدماغین گئداخ با فریماه فقط منی آپار اوشاخم من اول ددیم دا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده