آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ســلام منده اویناماخ هاردادی آموزشی؟:hapydancsmil: سلام آقا سهند و سید مهدی اورگدجاخلار یمنایا سنده ایستسن ملحق اول 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامآقا سهند و سید مهدی اورگدجاخلار یمنایا سنده ایستسن ملحق اول عه دودان یو پس ایستمیرم به قول سن بیراز باشاریرام قالسین سورایا 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عه دودان یو پس ایستمیرم به قول سن بیراز باشاریرام قالسین سورایا اوجور یوخکیگروه تشکیل وئرجاخلار بورا باخhttp://www.noandishaan.com/forums/thread145405-2.html:ws3: 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوجور یوخکیگروه تشکیل وئرجاخلار بورا باخhttp://www.noandishaan.com/forums/thread145405-2.html:ws3: یانی نجور یوخ ؟ من فقط به عنوان استاد گروهدا اولابیلرم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یانی نجور یوخ ؟من فقط به عنوان استاد گروهدا اولابیلرم مثلا بیدا تاپیک وراجاخلار اوردا حالا یا آموزش تصویری وئرلر یا فیلم اؤزونن سن ساز چال قالانی اوشاخلار بیللر نینسینلر 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مثلا بیدا تاپیک وراجاخلار اوردا حالا یا آموزش تصویری وئرلر یا فیلم اؤزونن سن ساز چال قالانی اوشاخلار بیللر نینسینلر آهان پس اجور یـــودا ساز ایستمیــــــرم استاد ایستیرم اولا 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آهان پس اجوریـــودا ساز ایستمیــــــرم استاد ایستیرم اولا خخخخ یاخچی دیرم سنی استاد ائللرهله اورگده بولرسن یا فقط ایستیسن آدین استاد اولا؟ 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خخخخ یاخچی دیرم سنی استاد ائللرهله اورگده بولرسن یا فقط ایستیسن آدین استاد اولا؟ حتما ده ها بتردن اورگده بیلرم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حتما ده ها بتردن اورگده بیلرم سن بو بتردنی کی دئدین من بولدوم نجور اورگده جاخسان:ws28:اولمیسن سارا 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سن بو بتردنی کی دئدین من بولدوم نجور اورگده جاخسان:ws28:اولمیسن سارا دیسن جه بیر چشمسین سنه اورگدیم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیسن جه بیر چشمسین سنه اورگدیم دؤزدی بتر مشتاقام(قورخورام)اما اولسون صاباح گلم بیر چشمه اورگد گؤراخ نینیسن 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دؤزدی بتر مشتاقام(قورخورام)اما اولسون صاباح گلم بیر چشمه اورگد گؤراخ نینیسن قوخسان یاخجیدی قورخان باش سلامت اولار گدیم آماده لشیم صاباحا 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قوخسان یاخجیدی قورخان باش سلامت اولار گدیم آماده لشیم صاباحا بیاز قورخدان گئدی او اله منده گئدیم آماده اؤلوم صاباح بتر گؤندی گئجن خیره قالسین سارا :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیاز قورخدان گئدی او الهمنده گئدیم آماده اؤلوم صاباح بتر گؤندی گئجن خیره قالسین سارا :icon_gol: دا یوخدا بیراز دوزون گتی آشاغیا اولمیسن سنی آی قیز گجن گوزل جیران قیز 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بوردا نمنه دیدیز منده دیین دا 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یانی نجور یوخ ؟من فقط به عنوان استاد گروهدا اولابیلرم میه شکون وار سیز اوستاد سیز گلون کلا کلاس سیزین نینیسیز الیون 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میه شکون وار سیز اوستاد سیز گلون کلا کلاس سیزین نینیسیز الیون ایندی که بوجور اولده گلرم تپسی اوستونده ده گلرم اصلا 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ههههههههههههوووووووووووووووووم ؟؟؟؟؟؟؟// وریسان بیلمی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده