آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ بر چه لبخند میزنید بانو ؟! نصف بیشتر انجمن که ظاهرا اذری هستن 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ نصف بیشتر انجمن که ظاهرا اذری هستن انجمن که یه بخش کوچکی است اگه بگی کل ایران اغراق نیست اقتصاد این مملکت تو دست آذری ها میچرخه 6 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ آی آنا دیزیمین قوللاریمین طاقتی سن سن آی آنا دیلیمین هر سؤزو هر صؤحبتی سن سن آی آنا کیم اگر ایسترسه آناسی خوار اولسون دیلی لال گؤزلری کور قولاق لاری کار اولسون کیم آنا زحمتینی دانسا اونا آر اولسون چکن اؤولاد چون عذاب اذیتی سن سن آی آنا دیزیمین قوللاریمین طاقتی سن سن آی آنا دیلیمین هر سؤزو هر صؤحبتی سن آی آنا ائله وارلیق سان آنا آدین دیللر ازبریمیز نفسین گولن یئرده یوخدو بیزیم دردلریمیز چوخ گؤزل کلام دئییب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پئیغمبریمیز اینسانی بخش ائلیین جنتی سن سن آی آنا دیلیمین هر سوزی هر صحبتی سن آی آنا یگانه کس ده او آنام عزیز مقدس ده منه الهی یئر اوزونون آنجاق امین کسدی منه حیاتین شیرینلیگی لذتی سن آی آنا دیزیمین قوللاریمین طاقتی سن سن آی آنا دیلیمین هر سؤزو هر صؤحبتی سن آی آنا ائی جاوانلار آنانین ساخلیین حؤرمتینی جانیمیز دیر قانمیز دیر چکه گین غیرتینی اونودماق گناه منجه آتانین زحمتینی آتادان دا چوخ چکن زحمتی سن سن آی آنا دیزیمین قوللاریمین طاقتی سن سن آی آنا دیلیمین هر سوزی هر صؤحبتی سن آی آنا خسته لن سن آی آنا دردینه درمان نه اولوم عؤمرو یوخ دا وفا یانیندا هر آن من اولوم سنین آغ ساچلارین آغ رنگینه قوربان من اولوم هر زمان جلب ائلیین دقتی سن سن آی آنا دیزیمین قوللاریمین طاقتی سن سن آی آنا دیلیمین هر سوزی هر صحبتی سن آی آنا ناگلین جن اجل اینسان یئرینی درک ائله ییر نئچه ایلدیر گوزومون حصرتی سن سن آی آنا دیزیمین قوللاریمین طاقتی سن سن آی آنا دیلیمین هر سؤزو هر صؤحبتی سن آی آنا حاضیرلایان : ائلمان اورمو اوغلو :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ خان ننه....................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزرگ خان ننه ، هايانداقالدين ................................................... خانننه ، کجا ماندی ؟ بئله باشيوادولانام .......................................................... الهي دور سرت بگردم نئجه من سني ايتيرديم! ................................................. آخه چرا منتو رو گم کردم ! دا سنين تايينتاپيلماز ..................................................... ديگه مثل تو پيدا نميشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اؤلنگون ، عمه گلدي ............................................... اونروزي كه تو مردي ، عمه آمد مني گتتدي آيريکنده .................................................... منو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام يهده ديگه اي برد من اوشاق ، نه آنلايايديم؟ .............................................. منه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ،چه مي فهميدم ؟ باشيمي قاتيباوشاقلار .................................................. بچه ها سرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کردند نئچه گون من اورداقالديم ................................................ چندروزي آنجا ماندم قاييديب گلنده ،باخديم ................................................... وقتي برگشتم ، ديدم يئريويييغيشديريبلار ............................................... ....... رختخوابت رو جمع کردن نه اؤزون ، و نه يئرينقالير ........................................ ....... نه خودت هستیو نه رختخوابت ! « هاني خان ننه م ؟ »سوروشدوم .................................... پرسيدم : خان ننه ام کو؟ دئديلر کي : خان ننهني .................................................. گفتند : خانننه رو آپاريبلاکربلايه ............................................................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کربلابردن کي شفاسين اوردانآلسين ............................................. تا شفاشو از اونجا بگيره سفري اوزونسفردير ..................................................... سفرش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درازيهست ! بيرايکي ايل چکرگلينجه ................................................. يکي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساليطول مي کشه تا برگرده نئجه آغلاراميانيخلي ..................................................... آنچنان گريه جگر سوزی می کردم نئچه گون ائلهچيغيرديم .................................................. چند روزي آنچنان داد و فرياد کشيدم کي سه سيم ، سينمتوتولدو ......................................... که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وسينه ام گرفت او ، من اولماساميانيندا ................................................. اووقتي من پيشش نباشم ، اؤزي هئچ يئره گئده نمهز .............................................. خودش هیچ کجانمی تونه بره بو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نولوبدو، من سيز .............................................. چه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اين برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اؤزو تك قويوب گئديبدير؟ ............................................... خودش تنهائيگذاشته و رفته؟ هاميدان آجيق ائده رکن ............................................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حاليکه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قهرکرده بودم هامييه آجيقليباخديم .................................................. به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اخمنگاه کردم سونرا باشلاديم کي :منده ........................................... بعد شروع کردمکه : من هم گئديره م اونوندالينجا .................................................. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دنبالاون مي رم دئديلر : سنين کيتئزدير .............................................. گفتند :براي تو هنوز زود هست امامين مزارياوسته .................................................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سرمزار امام اوشاغي آپارماقاولماز ................................................. نميشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روبرد !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اوخي، قرآني تئز چيخ ........................................... توبشين برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روبخون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اونيچيخينجابلکه ............................................... تاتو اونو تموم بكني ، شايد گله خان ننهسفردن ..................................................... خان ننههم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برگرده! ته له سيحراوانلاماقدا .................................................. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عجله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالازبر کردن اوخويوب قرآنيچيخديم ................................................ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خواندمو تمام کردم کي يازام سنه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ايندي ............................................ که برات بنويسم : حالا برگردد اها چيخميشامقرآني ................................................ ديگر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تمامکردم منه سوقت آلگلنده ................................................... وقتيبرمي گردي ، برايم سوغاتي بخر آما هر کاغاذيازاندا ...................................................... اما هر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ايکه برات مي نوشتم آقامين گؤزودولاردي .................................................... چشمان پدرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ميشد سنده کي گليبچيخمادين ........................................... تو هم کهبرنگشتي ! نئچه ايل بواينتظارلا .................................................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اينانتظار گوني ، هفته نيسايارديم ........................................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وهفته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ميشمردم تا ياواش – ياواش گؤزآچديم ......................................... تا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تدريج برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کردم و آنلاديم کي ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اؤلوبسن! ........................................ فهميدم که تو مرده اي بيله بيلمييههنوزدا ..................................................... بفهمي و نفهمي هنوز هم اوره گيمده بير ايتي هوار ............................................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دلمگمشده اي هست گؤزوم آختارارهميشه ................................................. چشمانم هميشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دنبالت مي گرده نه ياماندي بوايتيکلر ................................................... چه سختند اين گمشدها خان ننه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ،نولايدي ................................................ خانننه جانم ، چه مي شد سني بيرده منتاپايديم ............................................... دوباره تو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پيدامي کردم او آياخلار اوسته ،بيرده ............................................... دوبارهروي پاهات دؤشه نيب بير آغلايايديم ............................................. مي افتادم و گريه مي کردم گولي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سالميش ايپ تك........................................ دستامو مثل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مي كردم واو اياغي باغلي يايدم.................................................... پاهات رو مي بستم کي داها گئده نمييهيدين ............................................. تا نمي توانستيبری ! گئجه لر ياتاندا ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ده .............................................. شبها وقتي مي خوابيديم ، تو هم مني قوينوواآلاردين .................................................... منو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آغوشت مي گرفنتي نئجه باغريواباساردين ................................................ منو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آغوشتمي فشردي قولون اوسته گاهسالاردين ......................................... گاهي رويبازوهايت مي انداختي آجي دونيانيآتارکن ................................................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حاليکه تلخی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رورها مي کرديم ايکيميز شيرينياتارديق ............................................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تائي شيرين مي خوابيديم يوخودا ( لولي )آتارکن ................................................ وقتي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جایم! سني من بلشديرهرديم .............................................. ترا کثیفمي کردم گئجه لي ، سوقيزديراردين .......................................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درست میکردی اؤزووي تميزليهردين ................................................... خودترو می شستی گئنه ده مني اؤپهردين ................................................ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم منومي بوسيدي هئچ منهآجيقلامازدين ................................................ هيچ وقت دعوام نمي کردي ساواشان منه کيماولسون .......................................... هر کس همدعوام مي کرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منههاوار دوراردين ............................................... تو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منحمايت مي کردي منی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آنامدوينده .................................................... وقتيمادرم منو مي زد قالپيپ آرادان چيخاردين................................................. منو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دستشمي گرفتي و مي بردي ائله ايستي ليح او ايستك.............................................. آن علاقه و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داشتن داها کيمسه ده اولورمي؟ ........................................... در کسیدیگر هم پیدا می شه؟ اوره گيم دئيير کي : يوخ –يوخ ...................................... دلم ميگه : نه نه او ده رين صفاليايستک................................................ آن علاقه عميق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صفا منيم او عزيزليغيم تك ................................................. هماننددوران عزيزي منسنيله گئديب ،توکندي ............................................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تورفت و تمام شد خان ننه اؤزوندئييردين ................................................ خانننه خودت مي گفتي کي : سنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ده، الله .......................................... که : خداوند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بهشت وئره جه ک نه ايستيورسن .......................................... هر چيزي كهبخواهي ، خواهد داد بو سؤزون يادينداقالسين ............................................ اين حرفت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خاطرداشته باش منه قوليني وئريبسهن ............................................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منقولشو دادي ائله بير گونوماولورسا ................................................ اگرچنان روزي داشته باشم بيليرسن نه ايستيه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من؟ ....................................... مي داني برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چهمي خواهم ؟ سؤزومه درست قولاق وئر: ......................................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حرفمخوب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؛ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ايلهن اوشاقليق عهدین ...................................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کنارتو دوران كودكي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! خان ننه آمان ،نوليدي ............................................... خان ننه، واي ! چه مي شد بير اوشاخليغيتاپايديم ............................................. کودکيام رو دوباره پيدا مي کردم بيرده من سنهچاتايديم ............................................. دوباره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تومي رسيدم سنيلن قوجاقلاشايديم .............................................. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توهم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشدم سنيلن بيرآغلاشايديم .............................................. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توگريه مي كردم يئنيدن اوشاقاولورکن .............................................. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حاليکه دوباره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ميشدم قوجاغيندا بيرياتايديم ............................................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آغوشتمي خوابيدم ائله بير برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اولورسا ............................................. اگر چنان بهشتي وجود داشته باشد داها من اؤز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هيمنان ............................................ ديگر من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدايم باشقا بير شئي ايستهمزديم .................................... هیچ چيز ديگري نميخواستم 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ برای بعضی ها باید تجویز کرد.............. 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ [h=1]راهنمایی در مورد شروع کار تاسیساتی در تبریز[/h] 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ انجمن که یه بخش کوچکی است اگه بگی کل ایران اغراق نیست اقتصاد این مملکت تو دست آذری ها میچرخه :hapydancsmil:هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ راستی ماشین هایی که با پلاک ارس میگردند تو تبریز هنوز مراحلش تو بازی need for speed برا تمام هموطنها بازنشده شوخی کردم ما مخلص تموم ایرانیای گل هستیم لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ الوداع آی نازلی گول آی اورمو جان الوداع ای جان آذربایجان ســلام بوجور دمیین سن آلاه آدامین اوریی قان اولور آغلاماخ توتور:(((((((( انشالاه قوروماز 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ مگر گوز یاشینان دویوراخ اورمیه دریاچسون یوخسامکی بولار دان بخار چیخماز 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ مگر گوز یاشینان دویوراخ اورمیه دریاچسون یوخسامکی بولار دان بخار چیخماز هیه والاه نچه ایلده بیدنه ایش گورمدیلر بولار:( 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ هیه والاه نچه ایلده بیدنه ایش گورمدیلر بولار:( ایشه گور گلمیپلرکی گلیپلر یماغا بیرده ملته فشار ورماغا 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ ســلام بوجور دمیین سن آلاه آدامین اوریی قان اولور آغلاماخ توتور:(((((((( انشالاه قوروماز عكسلري گردوم فقط اغلاديم. اروميه آذربايجانل آنا كيمين دي.. اما بيز قويدوخ قورودي... هركس اوز ايشنده دي.. مگر آلاه بير نظر السه. بيز ك ثابت الديخ نقد عاجزوخ. 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ عكسلري گردوم فقط اغلاديم. اروميه آذربايجانل آنا كيمين دي.. اما بيز قويدوخ قورودي... هركس اوز ايشنده دي.. مگر آلاه بير نظر السه. بيز ك ثابت الديخ نقد عاجزوخ. اله آغلامالیدی والاه :( کاش5 ایل زاد بونان قاباخ بیرفیکر الیردیلر بوجور اولمویاردی 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اله آغلامالیدی والاه :( کاش5 ایل زاد بونان قاباخ بیرفیکر الیردیلر بوجور اولمویاردی البير افسوس يمه آداملارين اصلي ايش اولبدي... البته كوباني شرايطيندا درياچه اروميه داي گوزومزه گلمير. فيكريمدن چيخمير كوباني اخباري، عكسلاري دا گوزمنن گشمير... آلاه هر نميمه نادان آدام وار يردن گوسسين. :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ البير افسوس يمه آداملارين اصلي ايش اولبدي... البته كوباني شرايطيندا درياچه اروميه داي گوزومزه گلمير. فيكريمدن چيخمير كوباني اخباري، عكسلاري دا گوزمنن گشمير...آلاه هر نميمه نادان آدام وار يردن گوسسين. :icon_razz: هَیَِــــــه 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ ســـن یاریمین قاصدی سـن ایلش ســنه چــــای دئمیشمخـــیالینی گــــوندریب دیــــر بسکی من آخ ، وای دئمیشمآخ گئجه لَـــر یاتمـــــامیشام مــن سنه لای ، لای دئمیشم ســـن یاتالــی ، مـن گوزومه اولـــدوزلاری ســـای دئمیشم هــر کـــس سنه اولدوز دییه اوزوم ســــــــــنه آی دئمیشم سننن ســـورا ، حــــیاته من شـیرین دئسه ، زای دئمیشم هــر گوزلدن بیــر گـــول آلیب ســن گـــوزه له پای دئمیشم سنین گـــون تــک باتماغیوی آی بـــاتـــانـــا تــــای دئمیشم اینــدی یــایــا قــــیش دئییرم ســـابق قیشا ، یای دئمیشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده