آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ این سیبیلاش کو داداشیدی بو باجیدی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ داداشیدی بو باجیدی امان سنون الینن قیز 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ این سیبیلاش کو پَ دوز دئیلر اقا سهند! سبیل وجودی یوخ!! بناوا باشیندادا توک(ه) یوخدی! نَ تمیز اوغلاندی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ پَ دوز دئیلر اقا سهند! سبیل وجودی یوخ!! بناوا باشیندادا توک(ه) یوخدی! نَ تمیز اوغلاندی :ws28: هه دا 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ :ws28: هه دا منَ اوخشار بی شیدی:ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ منَ اوخشار بی شیدی:ws28::ws28: کیشی اله اولار قیز دیور کی ساچی اولا 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ کیشی اله اولار قیز دیور کی ساچی اولا مخصوصا فوکولش ... : بودا یاخچی کیشی اولاجاا 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ آتام ايستين شعر تبريز اوسدو گونئيدي ، شوشلر دُلو مي دي، ياردان بير نامه گليب، تمام عرضي گيلي دي. 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ :ws28:آناز هاواخ بو شعری سویردیلر؟ 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ تبریزین بیرقی یوخاریدااا الاهين لطفيندا ان شالله هميشه يوخاريدا گالسين :ws28:آناز هاواخ بو شعری سویردیلر؟ اوشاخليقمندا تاااااا اينديجن البير جاوانليقينادن سويلر و اوخؤير. اوتيميشدو بيدن بي شعري اوخودي... دديم سيزيدا مستفيذ إلم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ الاهين لطفيندا ان شالله هميشه يوخاريدا گالسين اوشاخليقمندا تاااااا اينديجن البير جاوانليقينادن سويلر و اوخؤير. اوتيميشدو بيدن بي شعري اوخودي... دديم سيزيدا مستفيذ إلم چوخ دوزلیدی مامانیز اصلا مامانلار چوخ دوزلودولار بیردن بیر حرکت گلیلر ادام قالیر 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ چوخ دوزلیدی مامانیز اصلا مامانلار چوخ دوزلودولار بیردن بیر حرکت گلیلر ادام قالیر منظوروز آتام دي؟!! آتام بويوه بابام اوغلي دي دا ... گَرَه دَ دوزلي اولسادا مخصوصا بي شعري اوخياندا مامانيم بوجور باخيرلار: بابا دا: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ منظوروز آتام دي؟!! آتام بويوه بابام اوغلي دي دا ... گَرَه دَ دوزلي اولسادا مخصوصا بي شعري اوخياندا مامانيم بوجور باخيرلار: بابا دا: سوتی؟؟؟؟؟؟من دئدیم به آنا دئدیزآخی منیم مامانیم بوجوردی دییرم ارثی دی دوزولو اولمااخ ائلبی خانوده زده بویوح باباز همده بابازالله ساخلاسین 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ نارگیله نارگیله نارگیلسیم انامین اتامین بیردنسیم بو ترانه نی من 4 یاشیمدا اوخوموشام سسیم قالیر قدیم نوار کاستینده جیغ جیغی نازیح سسونن 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ نارگیله نارگیله نارگیلسیم انامین اتامین بیردنسیم بو ترانه نی من 4 یاشیمدا اوخوموشام سسیم قالیر قدیم نوار کاستینده جیغ جیغی نازیح سسونن ياشاسياسيز من ده بي شعري چخ اشيدميشم. بيلميرم هارادان ياديما گاليبدي. كاش اولاردي بيرده بي قديمي آذري ترانه لر لينكي گوياك. انام بير نارنجي كاست واريردي، كلا اونان يكلديم.. بير ارواد نارنجي باشماغي اوخوميشدي چخ سويرديم، كاش تاپارديم گينه گولاغ آسيرديم. اما آدي دا هشكيم بيلمز 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ ياشاسياسيز من ده بي شعري چخ اشيدميشم. بيلميرم هارادان ياديما گاليبدي. كاش اولاردي بيرده بي قديمي آذري ترانه لر لينكي گوياك. انام بير نارنجي كاست واريردي، كلا اونان يكلديم.. بير ارواد نارنجي باشماغي اوخوميشدي چخ سويرديم، كاش تاپارديم گينه گولاغ آسيرديم. اما آدي دا هشكيم بيلمز منیم بو اوخوماخدان چوخ پیش خاطیرم وار 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده