Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ سن الله؟؟؟؟؟به به گؤزوم آیدین دا نمنه ایشلر گوررسن دای هش داد والا:banel_smiley_52: آرتاشا دا دع گلسیناو اوزی میندانا اوغلاناان قاباخدی هن بابا آرتاش و آتنا که صددرصد:hapydancsmil: گروهی گئدروخ دادگاها 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ باجیلار من گئدیم افطارا:hapydancsmil: التماس دعا 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ باجیلار من گئدیم افطارا:hapydancsmil: التماس دعا 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بابایی بغض نکن 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سلام بر دوسلار و گلینلر 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سلام بر دوسلار و گلینلر منم سلام، یاشیاسیز. خوش اولاسیز. آیا اورا حامامدی؟! 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سلام بر دوسلار و گلینلر سلام بر انجمنین آتاسی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سیلام درود بر رفقای اذری دوست داشتنی خودم من اومدم اینجا یاد یه داستانی افتادم مال چند سال پیشه هر وقت بهش فکر میکنم قلبم به درد میاد... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سیلامدرود بر رفقای اذری دوست داشتنی خودم من اومدم اینجا یاد یه داستانی افتادم مال چند سال پیشه هر وقت بهش فکر میکنم قلبم به درد میاد... سلام میلاد خودم خوبی داداشی میدونستی تو دنیا کیو بیشتر از همه دوست دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_pf (34)::icon_pf (34):وای نه بازم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سلام بر انجمنین آتاسی:hapydancsmil: یاشاسین قین آتانین بالاسی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سلام میلاد خودم خوبی داداشی میدونستی تو دنیا کیو بیشتر از همه دوست دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34):وای نه بازم کیو؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ منم سلام، یاشیاسیز. خوش اولاسیز. آیا اورا حامامدی؟! سلام جیران بالام خوش گلمیسن هارداسان تبریزده سن ؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ کیو؟ توروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سیلامدرود بر رفقای اذری دوست داشتنی خودم من اومدم اینجا یاد یه داستانی افتادم مال چند سال پیشه هر وقت بهش فکر میکنم قلبم به درد میاد... علیک سیلام داداش میلاد داستان جدیدتو بگو ببینیم یاشاسین قین آتانین بالاسی:hapydancsmil: :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سلام جیران بالام خوش گلمیسن هارداسان تبریزده سن ؟ سلام دونن ایشیددیم تبریزین هواسی اوتوزیدی درجهایدی. چابهار 32!!!! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سلام دونن ایشیددیم تبریزین هواسی اوتوزیدی درجهایدی. چابهار 32!!!! ایندی اخشام اوسدی یاغیش چیلدی بیاز سرین اولدو دونن اوتودی 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ علیک سیلام داداش میلاد داستان جدیدتو بگو ببینیم ولش کن تلخه... دل ادم میگیره... هییییییییییییی توروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:aghosh: جیگرتوووووووووووووووو... میخوامت عشقی... اسیرتم شبا تو مسیرتم.... سالاری ... مرد انجمن... خیلی مخلصیم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ ولش کن تلخه... دل ادم میگیره... هییییییییییییی جیگرتوووووووووووووووو... میخوامت عشقی... اسیرتم شبا تو مسیرتم.... سالاری ... مرد انجمن... خیلی مخلصیم تورکی دانیشین 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ تورکی دانیشین باغیشلایین... ابجی... 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ باغیشلایین... ابجی... شوخی ائلدیمنجور سویسز دانیشین:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده