baybak 4434 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 جتمه ترسا بالاسی من ده سنه سایه جلیم دامنینن یاپیشیم من ده کلیسایه جلیم یا چه سن جه ایسلام جولوم ایله قبول یا چه تعلیم ایله منه مذهب عیسایه جلیم اماا ساناااز دیلین شیریندی هااااااتورکی دانیشندا شیرین دانیشیسااان 2
moh@mad 5513 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 هن بالااااا میه سنین گیز دوستین یوخدی؟ هله سن دئنه گوروم یانی نمنه ممد اوتور؟ 1
moh@mad 5513 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 حتما واریده ؟؟ اولمامیش اولماز؟؟؟:ws2:بالا تبریز اوشا اولاسان گیز دوستون اولمیه؟؟؟؟؟ منیم عقلیمینن جور جلمیر؟؟؟؟:banel_smiley_4: سن هاردان مطمئین سن کی منیم دوستوم وار. من تصمیم توتموشام هش کیمینن دوست اولمیم چون گیزلار بی وفا اولالار. 2
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 اماا ساناااز دیلین شیریندی هااااااتورکی دانیشندا شیرین دانیشیسااان ساقول یوخ بابا هانسه شیرین دیل..؟ 1
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 سن هاردان مطمئین سن کی منیم دوستوم وار.من تصمیم توتموشام هش کیمینن دوست اولمیم چون گیزلار بی وفا اولالار. مطمئنم چه وارینده .... ایده یوخونده جه منن یولداش اول... 2
moh@mad 5513 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 مطمئنم چه وارینده ....ایده یوخونده جه منن یولداش اول... من تصمیم توتموشام دا هش کسینن دوست اولمیم. گیزلار آدامی اذیت الیلر. 1
soil eng 17164 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 مطمئنم چه وارینده ....ایده یوخونده جه منن یولداش اول... نجورسان ساناز؟ بویون گفین سازده ها!!! سن هاردان مطمئین سن کی منیم دوستوم وار.من تصمیم توتموشام هش کیمینن دوست اولمیم چون گیزلار بی وفا اولالار. :w00: :w00::w00::w00: سلام 3
moh@mad 5513 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 :w00: :w00::w00::w00: سلام سلام. به به گور کیم گلیب. بیز گونده بوردیوخها سیز یوخسوز. سورا گلایه اله مین. 3
soil eng 17164 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 سلام.به به گور کیم گلیب. بیز گونده بوردیوخها سیز یوخسوز. سورا گلایه اله مین. والا من جونده نچه سره جلیرم اما هیچس اولمور اینده جوردوم بورداسیز جلدم.... 2
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 نجورسان ساناز؟ بویون گفین سازده ها!!! به سلام خانیم .. نجسن؟؟؟؟؟؟؟؟:ws2: بیز جونده بوردیوخ بالا سن یوخسان..... الله ایستسه هن بویون چفیم سازده... یرین بوش جتمیشدیم پیست اسب سواریه.. ایله تازا یتیش میشم . جه بورا من بو ایچه نفرین الینده گالمیشام .... 2
soil eng 17164 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 نجورسان ساناز؟ بویون گفین سازده ها!!! به سلام خانیم .. نجسن؟؟؟؟؟؟؟؟:ws2: بیز جونده بوردیوخ بالا سن یوخسان..... الله ایستسه هن بویون چفیم سازده... یرین بوش جتمیشدیم پیست اسب سواریه.. ایله تازا یتیش میشم . جه بورا من بو ایچه نفرین الینده گالمیشام .... پیس دیرم... خوشالیان پیست د جدیسن! منمده به خوشوم جلر اما هانه وخ! پس یورولمویاسان.... بلین ته تاپپ زور دیر؟؟ خبر یوخده بیزلر اولساخ ایکی نفر....:167: 3
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 سن یاریمین قاصیدیسن خیالینی جوندر منه بسچه من آخ وای دمیشم آخ جلر یاتمامیشام من سنه لای لای دمیشم سن یاتمیسان اولدوزلاره من سای میشام اینده قیشا یای دییرم سابیق گیشا یای دمیشم گاه اوزوه یاده سالیب آغلامیشام های های دمیشم 3
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 پیس دیرم... خوشالیان پیست د جدیسن! منمده به خوشوم جلر اما هانه وخ! پس یورولمویاسان.... بلین ته تاپپ زور دیر؟؟ خبر یوخده بیزلر اولساخ ایکی نفر....:167: دا وقتیم ده اولماسا اما بیر جور جدرم ..... ایه بوجور یرلره جتمسم باریم چادار..... هن باجی جه باخ جور بو بابکینن بو ممد منه نه جونه گویوبلار..... آز گالیر منه ویرالار..... :w00: 2
moh@mad 5513 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 پیس دیرم... خوشالیان پیست د جدیسن! منمده به خوشوم جلر اما هانه وخ! پس یورولمویاسان.... بلین ته تاپپ زور دیر؟؟ خبر یوخده بیزلر اولساخ ایکی نفر....:167: اون نفرده اولساز گینه ده بیزیم بابکینن باشاراماسیز. [quote=elahe.elahe2;395046دا وقتیم ده اولماسا اما بیر جور جدرم ..... ایه بوجور یرلره جتمسم باریم چادار..... هن باجی جه باخ جور بو بابکینن بو ممد منه نه جونه گویوبلار..... آز گالیر منه ویرالار..... :w00: گیز شر ایله مه. سن بیزی ویریسان یا بیز سنی؟ 2
soil eng 17164 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 دا وقتیم ده اولماسا اما بیر جور جدرم ..... ایه بوجور یرلره جتمسم باریم چادار..... هن باجی جه باخ جور بو بابکینن بو ممد منه نه جونه گویوبلار..... آز گالیر منه ویرالار..... :w00: کیم؟؟ بولار؟؟ سنه؟؟؟ هی ایسیرم اوزومه کنترل الیم جورم اولمور....:w00: اوسون بونان بله جورلر...ایندده چه هشبیره یوخدولر..محمد واریده چه اودا جده... فک الیم گوخوسونانیده 2
soil eng 17164 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 اون نفرده اولساز گینه ده بیزیم بابکینن باشاراماسیز. گیز شر ایله مه. سن بیزی ویریسان یا بیز سنی؟ بهههه جورم چه اوزوین قدرت وردن جلدن!! اوخ پس هلم بیزلره تانیمیپسیز 3
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 ] کیم؟؟ بولار؟؟ سنه؟؟؟ هی ایسیرم اوزومه کنترل الیم جورم اولمور....:w00: اوسون بونان بله جورلر...ایندده چه هشبیره یوخدولر..محمد واریده چه اودا جده... فک الیم گوخوسونانیده باجی بو ممده بوجور جورمه بیر اوتون پارچاسیده چه الله جوستمسین.... بیلسین اوتورسن ویرماخ عوضه منه ایله اوتار.....:banel_smiley_52: 2
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 ] گیز شر ایله مه. سن بیزی ویریسان یا بیز سنی؟ ایه ممد منیم الیم سنه چاتسا چی بیلیرم سنن نینیم؟؟؟؟؟ ایله للرم چه ها منه هش واخ یادینان چیخات میسن؟؟؟؟؟
soil eng 17164 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 ] باجی بو ممده بوجور جورمه بیر اوتون پارچاسیده چه الله جوستمسین.... بیلسین اوتورسن ویرماخ عوضه منه ایله اوتار.....:banel_smiley_52: دا سن دین یرده جله قبول الیم دا....نجور اولسا سن چوخ بیلسن توشوپسن!! قالمیشیخ بو اوت پارچالارین النده هااااا 3
soil eng 17164 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 من جدیم بیزره درس اوخویوم صاباح امتحانم وار .... سویندم بیلیز بوردا جوردوم....فعلا خدافس 3
ارسال های توصیه شده