Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ ولی خارج از شوخی من واقعا عاشق ترکای تبریزم بخصوص حرف زدن خانوماشون با یک عشوه خاصی و ناز میحرفن مرداشون نه هاا زناشون ناز و جیجرن سلااام خانمای تبریز حرف ندارن:girlhi: مرداهم تکن آبجی :icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ :w36::aghosh: :w73: :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ :w73::flowerysmile: سلام دخترم خوبین شما ؟ 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ سلام دخترم خوبین شما ؟ سلام ساغولاسیز ،سیز یاخجیسیز؟ آواتاریز مبارک دی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ سلام ساغولاسیز ،سیز یاخجیسیز؟آواتاریز مبارک دی یاشیاسوز یاخچیام نه خبر؟ ساغولون 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ یاشیاسوز یاخچیام نه خبر؟ساغولون خبر فقط درس امتحان نمره انتظاریندا قالماخ:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ ولی خارج از شوخی من واقعا عاشق ترکای تبریزم بخصوص حرف زدن خانوماشون با یک عشوه خاصی و ناز میحرفن مرداشون نه هاا زناشون ناز و جیجرن اوهومخانومای ترک هم عاشق شما شقایق بانو هستن 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ سلاممممممممممممممممممم قیزیم کفونهاردایدون به؟ ببخشید دیگه در این حد بلد نیستم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ ببخشید دیگه در این حد بلد نیستم یعنی دخترم خوبی (اینم گله)کجابودی پس؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ یعنی دخترم خوبی (اینم گله)کجابودی پس؟ عه ما فرزندان شما هستیم؟ من خودم مامان بزرگما اون گل رو که تقدیم کردم . ممنونم . هنوز توی این دنیا هستم پدر 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ عه ما فرزندان شما هستیم؟ من خودم مامان بزرگما اون گل رو که تقدیم کردم . ممنونم . هنوز توی این دنیا هستم پدر اینجا همه بچه های منن از مهدی و محمد گرفته تان, سعید اللهیاری که الان عضو شد 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ ابجی دلم برات تنگیده بود... ای وای حواسم نبود شما به ترکی بخونیدش دل مام برای خوش فکر انجمن تنگ شده بود داداش مهندس خودمان هوم من جیگرترینم تو تبریز میگی نه دخملام کجایین باباییا بیان ببنین شقی چی میگه بهله بهله بابا سهند جیگر جیگرا...خوشتیپ خوشتیپا...بزرگ مرد تبریز در حد لالیگا اصن هرکی غیر از این در مورد بابام بگه دادگاهیش میکنم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ دل مام برای خوش فکر انجمن تنگ شده بود داداش مهندس خودمان بهله بهله بابا سهند جیگر جیگرا...خوشتیپ خوشتیپا...بزرگ مرد تبریز در حد لالیگا اصن هرکی غیر از این در مورد بابام بگه دادگاهیش میکنم:hapydancsmil: سلام گندمم یوخسان دختر؟ 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ سلام گندممیوخسان دختر؟ سلام منیم گوزل باجیم یاخچیسان؟؟ امتحانیم وار..چوخ چتیندی ولی دونن گئجه انجمنده واریدیم 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ سلام منیم گوزل باجیمیاخچیسان؟؟ امتحانیم وار..چوخ چتیندی ولی دونن گئجه انجمنده واریدیم یاشا نازم منده دونن درسه باخردم واه واه منیم مغزیم بالا بالا دایانیر دا 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ یاشا نازممنده دونن درسه باخردم واه واه منیم مغزیم بالا بالا دایانیر دا منیم کی دایانیب 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ منیم کی دایانیب به به نه تز؟نئچسی قالر؟ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ به به نه تز؟نئچسی قالر؟ چوخ چتین دی والا... دای یورولموشام 5دانا گالیپ سنون کی نچه دانا سی گالیپ؟ 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ چوخ چتین دی والا...دای یورولموشام 5دانا گالیپ سنون کی نچه دانا سی گالیپ؟ 4 تیر گوتاراجام امتحان لاری 6 دانا قالر ولی 10 تیره کیمی ایشیم وار گزارش کارآموزی و تحویل پروژه دی ددمیزی یاندیریلار والاهی 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ 4 تیر گوتاراجام امتحان لاری6 دانا قالر ولی 10 تیره کیمی ایشیم وار گزارش کارآموزی و تحویل پروژه دی ددمیزی یاندیریلار والاهی ائله منده 4 تیر گوتاراجام اما راحت اولمیاجام کی چون ترم تابستونی گوتوررم تز گوتارام درسی:icon_pf (34): یورولمیاسان باجی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده