Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ سلوم سلومائله جانینان :hapydancsmil:گئدمه گل باجیم اول باجیوام دا گئرم بابا تاپام 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ باجیوام دا گئرم بابا تاپام خوب دا بابا سهندیم سنینده باباندیمیه یوخ پاپا جان؟ 6 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ تصویری از راهپیمایی امروز در تبریز برای دریاچه اورمیه 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ خوش گلدین ابجی دلم برات تنگیده بود... ای وای حواسم نبود شما به ترکی بخونیدش 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ سلام پخیل لغم گلدی ها نه خبردی؟منم میرم واسه خودم بابای مجازی پیدا کنم سلوم سلومائله جانینان :hapydancsmil:گئدمه گل باجیم اول باجیوام دا گئرم بابا تاپام خوب دا بابا سهندیم سنینده باباندیمیه یوخ پاپا جان؟ من گلدیم ابجی دلم برات تنگیده بود... ای وای حواسم نبود شما به ترکی بخونیدش :w36::aghosh: 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ گونوز خیر اولسون دوسلار... خوش گچیر آذربایجانین گل بالالاری؟ 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ من گلدیم منم گلدیم یاشاسین اذربایجان 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ منم گلدیم یاشاسین اذربایجان سلاممممممممممممممممممم قیزیم کفونهاردایدون به؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ گونوز خیر اولسون دوسلار...خوش گچیر آذربایجانین گل بالالاری؟ هستی بالام سن اولسان خوش گچر بیزه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ ابجی دلم برات تنگیده بود... ای وای حواسم نبود شما به ترکی بخونیدش جانسان داداش 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ من ترکی بیلمیرم! من ترک نیستم ولی ترکا رو دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ من ترکی بیلمیرم! من ترک نیستم ولی ترکا رو دوست دارم اونکه بلهههههههههههههههههه داداشم چی کار میکنه ؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ اونکه بلهههههههههههههههههه داداشم چی کار میکنه ؟ خوبههههههه اونم جز ترکاس دیگه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ خوبههههههه اونم جز ترکاس دیگه میدونم چون ترکه مارو دوست داری وگرنه:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ میدونم چون ترکه مارو دوست داری وگرنه:icon_razz: ولی خارج از شوخی من واقعا عاشق ترکای تبریزم بخصوص حرف زدن خانوماشون با یک عشوه خاصی و ناز میحرفن مرداشون نه هاا زناشون ناز و جیجرن 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ ولی خارج از شوخی من واقعا عاشق ترکای تبریزم بخصوص حرف زدن خانوماشون با یک عشوه خاصی و ناز میحرفن مرداشون نه هاا زناشون ناز و جیجرن هوم من جیگرترینم تو تبریز میگی نه دخملام کجایین باباییا بیان ببنین شقی چی میگه 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ هستی بالام سن اولسان خوش گچر بیزه یاشیاسیز ، همیشه شاد ،ساغ و سلامت اولاسیز... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ یاشیاسیز ، همیشه شاد ،ساغ و سلامت اولاسیز... تز تز گه باشیمیزون اوستونده یریز واز هستی جان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده