Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ همین دیگه انگشت اشارم پکید الهی:ws28: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ sghllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم اولسون اذربایجان گوزلریمهههههههههههههههههههه:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ sghllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم اولسون اذربایجان گوزلریمهههههههههههههههههههه:hapydancsmil: سهلاااااااااااام منیم خوشتیپ مهربان معرفتلی گوزل قین آتام:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ سهلاااااااااااام منیم خوشتیپ مهربان معرفتلی گوزل قین آتام:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: جانسان سن انجمنین بیر دنسیسن سن اولمویاندا بیرده قیزیم ارتاش انجمن بیر تومنه دیمز:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ جانسان سن انجمنین بیر دنسیسن سن اولمویاندا بیرده قیزیم ارتاش انجمن بیر تومنه دیمز:icon_razz: قابل توجه ادمین من فقط سنه خاطر گلیرم بورا آتاجان:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ سالام اولسون بوتون باجی قارداشلاریما. بورادا تورکونی لاتین آلفابه سیله یازماخ اولار؟ 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ سالام اولسون بوتون باجی قارداشلاریما.بورادا تورکونی لاتین آلفابه سیله یازماخ اولار؟ سلام بیزیم قارداشیمیز ائله فارسی یازاسئز بیز راحتتروخ 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ ائى وطنيم آذربايجان ابدى اودلاردان نيشان آدلى سانلى گئچميشين وار سن بؤيوتدون قهرمانلار قوجا شرقين چيراغىسان آزادليغين بايراغىسان تاريخ بويونجا ياديگار ايفتيخارلى آثارين وار سن سن بيزه آنا وطن سن سن بيزه نئعمت وئره ن سن سن بيزه روح و روان ياشا٫ ياشا آذربايجان ال اوزاتدى يادلار سنه پوزماق اوچون عيززتينى قالخدى شرفلى فيرقه ميز حيفظ ائيله دى حؤرمتينى آزادليغى برپا ائديب .نيشان وئردى قودرتينى سن سن بيزه آنا وطن سن سن بيزه نئعمت وئره ن سن سن بيزه روح و روان ياشا٫ ياشا آذربايجان آذربايجان٫ آذربايجان آسلانلارين مكانىسان سن قوردوغون يئنى حيات خالقيميزا وئردى نيجات گؤزه ل گونلر گتيريب سن ستتارخانلار يئتيريب سن !قوى يوردوموز جننت اولسون سن سن بيزه نئعمت وئره ن ياشا٫ ياشا آذربايجان 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ سلام بیزیم قارداشیمیزائله فارسی یازاسئز بیز راحتتروخ تامام.فغط بیر موشگولوم وار ، منیم تبلتیمده حوروفلارون (حرکه فتحه و اونا بنزر حو روفلار) هاموسی یوخده اونا گوره بیر آز ناقص. یازا بیلیره م . 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ تامام.فغط بیر موشگولوم وار ، منیم تبلتیمده حوروفلارون (حرکه فتحه و اونا بنزر حو روفلار) هاموسی یوخده اونا گوره بیر آز ناقص. یازا بیلیره م . سیز ائله بوجور یازاسوز بیز اوخیاروخ...نگران اولمیوز 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ جانسان سن انجمنین بیر دنسیسن سن اولمویاندا بیرده قیزیم ارتاش انجمن بیر تومنه دیمز:icon_razz: پاپایی :w14::w14::w14:میسی میسی سالام اولسون بوتون باجی قارداشلاریما.بورادا تورکونی لاتین آلفابه سیله یازماخ اولار؟ سلام بلی نیه اولمورلاپ قشه:hapydancsmil:اوشاخلاردا اورگشلر 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ بلی شکر پاپایی :w14::w14::w14:میسی میسی سلام بلی نیه اولمورلاپ قشه:hapydancsmil:اوشاخلاردا اورگشلر جانسان قیزیم بالام تلانیم ارتاش بالام بیر دنه آرتاش منیم گولومدی آرتاشی گویدوم گولدانا بالا بالا گول آشدی خونچاسینا یر اشدی:rose: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ شکر جانسان قیزیم بالام تلانیم ارتاش بالام بیر دنه آرتاش منیم گولومدی آرتاشی گویدوم گولدانا بالا بالا گول آشدی خونچاسینا یر اشدی:rose: پاپام پاپام گؤل بابام نمحداندا دوز بابام :w42::flowerysmile: بابایی سیز منیم باباما اوخشوسوز قیزیز اولسا قویماسیز یئرده دورا :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ پاپام پاپام گؤل بابام نمحداندا دوز بابام :w42::flowerysmile: بابایی سیز منیم باباما اوخشوسوز قیزیز اولسا قویماسیز یئرده دورا :hapydancsmil: بلی دا :hapydancsmil: بوجور خونچاسینا یر اشدی راستی یه چیزی در مورد وانیا: وانیا خانوم کوچولوی فرشته ای وقتی به دنیا اومد خیلی پشمالو بود. همونجور که توی عکس میینید پیشونی خوشگلش کلی مو داشت. من به شوخی به بابایی می گفتم که پیشونی وانیا مثل کیوی میمونه. هههه دیگه هوا داره کم کم گرم میشه و وانیا خانوم رو تابستونی می کنیم. اینجا وانیا توی تخت پارکشه اولین لبخندها که دیگه در بیداری اتفاق می افته. الهی فداش بشم این اولین عکسیه که لختی از وانیا گرفتم. فدای شکم چاقالوت برم من این عید سال 1390هست اولین مسافرتی که وانیا خانوم رفته وای تل سرشو ببین اینجا شهر سرکان هست از توابع تویسرکان استان همدان نوروز 1390 اون که توی بغل دایی علیرضا توی آغوشی خوابیده نفس خانوم گله که دختر دایی وانیا جونمه. الهی فدای هر دوشون بشم این هم نفس خانوم در کنار وانیا جونم. نفس تقریبا سه ماه از وانیا بزرگتره. قربونتون برم ا سینخوچااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ بلی دا :hapydancsmil:بوجور خونچاسینا یر اشدی راستی یه چیزی در مورد وانیا: وانیا خانوم کوچولوی فرشته ای وقتی به دنیا اومد خیلی پشمالو بود. همونجور که توی عکس میینید پیشونی خوشگلش کلی مو داشت. من به شوخی به بابایی می گفتم که پیشونی وانیا مثل کیوی میمونه. هههه دیگه هوا داره کم کم گرم میشه و وانیا خانوم رو تابستونی می کنیم. اینجا وانیا توی تخت پارکشه اولین لبخندها که دیگه در بیداری اتفاق می افته. الهی فداش بشم این اولین عکسیه که لختی از وانیا گرفتم. فدای شکم چاقالوت برم من این عید سال 1390هست اولین مسافرتی که وانیا خانوم رفته وای تل سرشو ببین اینجا شهر سرکان هست از توابع تویسرکان استان همدان نوروز 1390 اون که توی بغل دایی علیرضا توی آغوشی خوابیده نفس خانوم گله که دختر دایی وانیا جونمه. الهی فدای هر دوشون بشم این هم نفس خانوم در کنار وانیا جونم. نفس تقریبا سه ماه از وانیا بزرگتره. قربونتون برم ا سینخوچااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :ws28:بتر یئر آچیب بابا بو وانیانین دختر دایی سی نه دوزلودی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ :ws28:بتر یئر آچیب بابابو وانیانین دختر دایی سی نه دوزلودی سنه چاتماز:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ سنه چاتماز:hapydancsmil: :girl_blush2::biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ :girl_blush2::biggrin: سنه چاتماز:hapydancsmil: سلام پخیل لغم گلدی ها نه خبردی؟ منم میرم واسه خودم بابای مجازی پیدا کنم 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ سلام پخیل لغم گلدی ها نه خبردی؟منم میرم واسه خودم بابای مجازی پیدا کنم سلوم سلوم ائله جانینان :hapydancsmil:گئدمه گل باجیم اول 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده