آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ سوتی نگیر باو تانیدیز بیلمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آرتاش کیمدی من تانیمرم :w58::w58: 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ :w58::w58: باجی استمز تعجب ائلین...آرتاش اوزو بیلیر نجور یادلارینا گتیره... 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ باجی گؤزوه نه اولدی باجی فکر ائلییَم بیر نفر آذربایجاندان آقا مهدی نین یوزرین اوقورییپ:w58: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ باجی استمز تعجب ائلین...آرتاش اوزو بیلیر نجور یادلارینا گتیره... یوخ اونا تعجب ائلمدیم..آقا مهدی ترکی دانیشیردی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ باجی فکر ائلییَم بیر نفر آذربایجاندان آقا مهدی نین یوزرین اوقورییپ:w58: یعنی ترکی دیلیم یاخچیدی؟ 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ یعنی ترکی دیلیم یاخچیدی؟ یا ابالفرضاوزونسن آقا مهدی؟؟ ترکی باشاریسان؟؟:jawdrop:حالوز یاخجیدی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ یا ابالفرضاوزونسن آقا مهدی؟؟ترکی باشاریسان؟؟:jawdrop:حالوز یاخجیدی؟؟ پس کیمدی اوزومم یاخچویام 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ باجی فکر ائلییَم بیر نفر آذربایجاندان آقا مهدی نین یوزرین اوقورییپ:w58: یوخ اوزلریدی من بولوردوم باشاریلار 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ پس کیمدی اوزوممیاخچویام بوغدا جانی دوز دئیسن...عههههههههههههه:jawdrop:هاردان اورگشیپسن؟؟؟ یوخ اوزلریدی من بولوردوم باشاریلار هاردان باشاریر؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ بوغدا جانی دوز دئیسن...عههههههههههههه:jawdrop:هاردان اورگشیپسن؟؟؟ هاردان باشاریر؟؟ هوشلی اوشاخدیلار باشارلارفقط نم نه اولدی هوشلارینا من یادینا توشمورم 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ پس کیمدی اوزوممیاخچویام آقا مهدی سیزین وضعتیز منن که بدتر دی... بوجور اموزش قویاجیز بیزه ....:ws28: 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آقا مهدی سیزین وضعتیز منن که بدتر دی... بوجور اموزش قویاجیز بیزه ....:ws28: خیلیم یاخچیدی من اوزوم اوستیم ، بولا تلفظ لارو افتضاحدی 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آرتاش نکنه منیم سهمیه می وئروپ سن آقا مهدی آپاریپ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ خیلیم یاخچیدی من اوزوم اوستیم ، بولا تلفظ لارو افتضاحدی اللهی 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ خیلیم یاخچیدی من اوزوم اوستیم ، بولا تلفظ لارو افتضاحدی معلوم دی ائله.... ولی منیم باجیلارمین تلفظ لاری سوزو یوخدی...:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آرتاش نکنه منیم سهمیه می وئروپ سن آقا مهدی آپاریپ؟؟ یوخ بابا بو آقا مهدی اوستادی 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ معلوم دی ائله.... ولی منیم باجیلارمین تلفظ لاری سوزو یوخدی...:hapydancsmil: بو آرتاش که هوچ زاد بیلمی 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ بو آرتاش که هوچ زاد بیلمی سن الله باخهاااااااااااا من طرفداری ائلیرم سیزدنسیز منی پیسلیسیز 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده