a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ نخیرم ترکی بود معنیش این میشه اذربایجان بیداره از آمریکا بیزاره پس ماشالله ترکی شما از ما قوی تره... 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ پس ماشالله ترکی شما از ما قوی تره... پس چی دوره آموزشی خواستین به خودم بگین همتون 6 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ پس چی دوره آموزشی خواستین به خودم بگین همتون مدرس ما اینجا آرتاش ه... جهت هماهنگی به ایشون مراجعه بفرمایید... 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ مدرس ما اینجا آرتاش ه... جهت هماهنگی به ایشون مراجعه بفرمایید... آرتاش کیمدی من تانیمرم 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آرتاش کیمدی من تانیمرم باریکلا آقا مهدی... شما هم ترک هستید ؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ باریکلا آقا مهدی... شما هم ترک هستید ؟ بیرکمی بیلیرم 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ بیرکمی بیلیرم فکر ایلئرم بیرکمنن بیراز چوخدی... شعر اوجور ترجمه ائلدیز ...بیز که بیلمیردیک... 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ بودا آرتاشدی قیزیممنیم سبیل سقلیم یوخدو ها پاپایی بیر سری بوجور اولموشدوزدا 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آرتاش کیمدی من تانیمرم آرتاش کیمدی؟:167: 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آرتاش کیمدی؟:167: مثل اینکه آقا مهدی ترکی دانیشندا سیزی یادینا گلمیر.... 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ مثل اینکه آقا مهدی ترکی دانیشندا سیزی یادینا گلمیر.... ایندی بو چماقی قورسلر یادلارینا توشر 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ ایندی بو چماقی قورسلر یادلارینا توشر من اگه اولسایدیم حتما یادیما گلردی...:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آرتاش کیمدی؟:167: سن کیمی قیزگینه 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ من اگه اولسایدیم حتما یادیما گلردی...:ws28: یادش بخیر اولر کی من بو انجمنه گلمیشدیم شبستانه گئدردوخ بو آقا مهدینن اوقدر بو شکلک کؤته بیر بیریمیزه قویاردوخکیانصافا یادش بخیر 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ سن کیمی قیزگینه آقا مهدی آی آقا مهدیکئفیز یاخجیدی؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ ایندی بو چماقی قورسلر یادلارینا توشر چماق مماقنانم یادمی گلمی سن 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آقا مهدی آی آقا مهدیکئفیز یاخجیدی؟ یاخجیم سن نجوری کیچی قیز 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ چماق مماقنانم یادمی گلمی سن ناملد :w888:ایندی بیر چماق دیسه باشیزا یادیزا گلر:imoksmiley::2i1d1co: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ یاخجیم سن نجوری کیچی قیز یاخجیام ساغولون او قیرمیزی نمنه دی؟گئچی دئدیز منه؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ یاخجیام ساغولوناو قیرمیزی نمنه دی؟گئچی دئدیز منه؟ سوتی نگیر باو 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده