a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ آلاه دنیادان گئدنریزه رحمت السین. من بویوه بابام همیشه بیزی دعا النده دئیردی: الاه سنی ساخلاسین.... دیلینن دوشمیردی. دونن گدمیشدیم یولاداشیم آناسی ختمیندا، مامانیسی جوانیدی. بیلیرم که اوشاخلارینا آغیر غمدی. اما اورئیم چخ اولونین قوجا آنانن آتاسی یاندی. دونن بویوه آتامین سوزی یادیما گلیر مدام. ددیم گلیم منده سیز عزیز دوسلاری بابامین دیلینجن دعا السم که:آالاه سیزی آتانن آنالاریزا ساخلاسین. 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ آلاه دنیادان گئدنریزه رحمت السین. من بویوه بابام همیشه بیزی دعا النده دئیردی: الاه سنی ساخلاسین.... دیلینن دوشمیردی. دونن گدمیشدیم یولاداشیم آناسی ختمیندا، مامانیسی جوانیدی. بیلیرم که اوشاخلارینا آغیر غمدی. اما اورئیم چخ اولونین قوجا آنانن آتاسی یاندی. دونن بویوه آتامین سوزی یادیما گلیر مدام. ددیم گلیم منده سیز عزیز دوسلاری بابامین دیلینجن دعا السم که:آالاه سیزی آتانن آنالاریزا ساخلاسین. الله رحمت السین سیزی ده سلامت اولاسیز 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ آلاه دنیادان گئدنریزه رحمت السین. من بویوه بابام همیشه بیزی دعا النده دئیردی: الاه سنی ساخلاسین.... دیلینن دوشمیردی. دونن گدمیشدیم یولاداشیم آناسی ختمیندا، مامانیسی جوانیدی. بیلیرم که اوشاخلارینا آغیر غمدی. اما اورئیم چخ اولونین قوجا آنانن آتاسی یاندی. دونن بویوه آتامین سوزی یادیما گلیر مدام. ددیم گلیم منده سیز عزیز دوسلاری بابامین دیلینجن دعا السم که:آالاه سیزی آتانن آنالاریزا ساخلاسین. الله رحمت ائلسین... ایشالله که همیشه ساغ و سلامت اولاسیز 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ سلام آذربایجان اویاخدی هشکیمه ده یوخ دایاخدی 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ یروز چوخ بشدی. yeruz chokh boshdi :( 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ گجوز خیره گالسون. من سیزی چوخ سویوروم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ گلر اینشالله غصه المه 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ گلر اینشالله غصه المه کیم گلر؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آذربایجان دارارام دیریم دارام دیرام رام 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آذربایجان دارارام دیریم دارام دیرام رام 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ کیم گلر؟؟؟؟؟ بولار ددون گجوز خیره گالسون. من سیزی چوخ سویوروم سیز ددوز دا اوسته 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آزربایجان قیزیام گؤیلرین اولدوزویام 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آزربایجان قیزیام گؤیلرین اولدوزویام جانلار فدا آذربایجان اولدوزلارینا 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ جانلار فدا آذربایجان اولدوزلارینا مین ایل یاشاسین گؤل بابام 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ مین ایل یاشاسین گؤل بابام بودا آرتاشدی قیزیم منیم سبیل سقلیم یوخدو ها 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آذربایجان دارارام دیریم دارام دیرام رام اقا مهدی الان این اهنگ مربوط به اذربایجان بود دیگه... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ اقا مهدی الان این اهنگ مربوط به اذربایجان بود دیگه... نخیرم ترکی بود معنیش این میشه اذربایجان بیداره از آمریکا بیزاره 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ باز دم اینا گرم یه قهرمانی چیزی واسه پرس پولیس میارن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده