ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ بیلمیم دیم دمیم. آرتاشین امضاسینده منیم آدوم گلیب حیدربابا شیرین عاطفه گجن خیره قالسون 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ بیلدیمولی ایستیسن آد سیز دیاخ بیلوه؟ بلی همون آدسیز وری بیوتیفول :) 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ به به دیار سوالاندان بیر گول واریمیز بوردا قیز به نیه منه دممیسن هان اولار دا سلام اوشاخلارین باباسی بواخ گلدیز آرتاشی یاتد دم ایندی او امتحان یوخوسی گورور 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ حیدربابا شیرین عاطفه گجن خیره قالسون گزینه ایکی از آشاغدان :)) 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ گزینه ایکی از آشاغدان :)) 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ سلام اوشاخلارین باباسیبواخ گلدیز آرتاشی یاتد دم ایندی او امتحان یوخوسی گورور گوی یادسین منده یورولمیشام دولاماخدان گلیرم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ من گدیرم گجوز خیر گد منیم گوزل قیزیم گد گجن خیر 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ گوی یادسین منده یورولمیشام دولاماخدان گلیرم آهان دیرم یوخیدیز خوش حالزا من کی شهریورجن ایشیم وار دولاماغا گئدمیرم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ آهان دیرم یوخیدیزخوش حالزا من کی شهریورجن ایشیم وار دولاماغا گئدمیرم گدسن بولماخ اولماز:there: 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ گدسن بولماخ اولماز:there: مرسی ولی اولماز آخی من بدختین کنکورو دا وار 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ گجوز خیر سلام... نجورسن؟ بینام جان بلاخره ادین بیزه دئجین ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ سلام...نجورسن؟ بینام جان بلاخره ادین بیزه دئجین ؟؟؟ سلام. یاخجیسان؟ ددیم کی آدیمی :) 2صفه گاباقا باخ :) 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ سلام. یاخجیسان؟ ددیم کی آدیمی :)2صفه گاباقا باخ :) ممنون... بله ....گوردیم....چوخ گوزل ادین وار باجی... صابا امتحانیز یوخدی گلمیشن بورا؟ خبرون وار که....هرکس درسینی اوخیا اجازه سی وار 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ ممنون...بله ....گوردیم....چوخ گوزل ادین وار باجی... صابا امتحانیز یوخدی گلمیشن بورا؟ خبرون وار که....هرکس درسینی اوخیا اجازه سی وار سه شنبه دن باشداناجی. ایندی هم اوخیام هم بورا گلمیشام :) 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ سه شنبه دن باشداناجی. ایندی هم اوخیام هم بورا گلمیشام :) ایشالله موفقیتینن امتحنلاری ورسوز... افرین...ماشالله نوانایی چوخ دی که هم بورا گلمیشن هم در اوخیران...آفرین:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ ایشالله موفقیتینن امتحنلاری ورسوز...افرین...ماشالله نوانایی چوخ دی که هم بورا گلمیشن هم در اوخیران...آفرین:hapydancsmil: آذریلرون هوش و تواناییلری چوخ اولار :)) اوزومیزدن تعریف اولماسونا اما حقیقتدی :) 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ آذریلرون هوش و تواناییلری چوخ اولار :))اوزومیزدن تعریف اولماسونا اما حقیقتدی :) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده