*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ به به سلام. کف احوال؟ یاخجیسوز؟ نه خبر؟ 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ ساواشما باجی ساباح دان اوزومی در و دیوارا وورام چوخ اوخیارام ای جانم...:aghosh: افرین ...منیم هدفیم ائله بودی سن درسن اوخویان عزیزیم...:heartshape2::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ به به سلام. کف احوال؟ یاخجیسوز؟نه خبر؟ سلام بینام باجی.... نجورسن؟ سیزده تورکسوز؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ به به سلام. کف احوال؟ یاخجیسوز؟نه خبر؟ سلام خوش گلمیسیز اسم؟ سن؟ شهر؟ فوضول محلمون توی شهر ما تک 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ به به سلام. کف احوال؟ یاخجیسوز؟نه خبر؟ سلام دوستوم ایستیدیم من سوروشام آتاش و آتنا هامسین سوروشدی پس هر نه اوزون یلیسن دع 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ سلام خوش گلمیسیزاسم؟ سن؟ شهر؟ فوضول محلمون توی شهر ما تک آد شرمنده دیممرم. بینام :دی متولد 71. 21ایل و 10 آی ساکن تهران اما اصالتا اردبیل من چوخ یاخشی دانیشامارام . اگر دانیشماییمده مشکل واریدی عذر ایستیرم :) 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ آد شرمنده دیممرم. بینام :دیمتولد 71. 21ایل و 10 آی ساکن تهران اما اصالتا اردبیل من چوخ یاخشی دانیشامارام . اگر دانیشماییمده مشکل واریدی عذر ایستیرم :) ایول اربیلی یوخیدی اودا جور اولدی اورمیه لیده گلدی قاشدی خوشبختم خوش گلمیسیز 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ آد شرمنده دیممرم. بینام :دیمتولد 71. 21ایل و 10 آی ساکن تهران اما اصالتا اردبیل من چوخ یاخشی دانیشامارام . اگر دانیشماییمده مشکل واریدی عذر ایستیرم :) خواهش الیرم عزیزم لابدا گوزل دانیشیسان عالی سن 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ ایول اربیلی یوخیدی اودا جور اولدی اورمیه لیده گلدی قاشدیخوشبختم خوش گلمیسیز ساغول (یا ساقول) :) من گاشمارام :) 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ خواهش الیرم عزیزم لابدا گوزل دانیشیسانعالی سن اولیدی. ضعفلر معلوم الماز :)) 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ ساغول (یا ساقول) :) من گاشمارام :) ساغول سن قشه قیزسان اونا گوره 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ ساغولسن قشه قیزسان اونا گوره بوجور کی ددین وسوسه اولدوم آدیمیده دیم. تعریف الموز منیم ظرفیتیم یخدو خخخخ 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ بوجور کی ددین وسوسه اولدوم آدیمیده دیم. تعریف الموز منیم ظرفیتیم یخدو خخخخ اصرار ائلمیرم اوزون سویسن دئنن سویمسن بینام سسلروخ 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ اصرار ائلمیرم اوزون سویسن دئنن سویمسن بینام سسلروخ فعلا بینام سسلوز. 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ فعلا بینام سسلوز. خب نیه بینام؟ دییسن آدسیز دیاخ تورکی اولسون؟ 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ آد شرمنده دیممرم. بینام :دیمتولد 71. 21ایل و 10 آی ساکن تهران اما اصالتا اردبیل من چوخ یاخشی دانیشامارام . اگر دانیشماییمده مشکل واریدی عذر ایستیرم :) به به دیار سوالاندان بیر گول واریمیز بوردا قیز به نیه منه دممیسن هان خب نیه بینام؟دییسن آدسیز دیاخ تورکی اولسون؟ اولار دا 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ خب نیه بینام؟دییسن آدسیز دیاخ تورکی اولسون؟ بیلمیم دیم دمیم. آرتاشین امضاسینده منیم آدوم گلیب 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ به به دیار سوالاندان بیر گول واریمیز بوردا قیز به نیه منه دممیسن هان اولار دا چوخ تشکر الیرم. من دای گدیم :) امریز یخدی؟ 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ بیلمیم دیم دمیم. آرتاشین امضاسینده منیم آدوم گلیب بیلدیم ولی ایستیسن آد سیز دیاخ بیلوه؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده