moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ نوچرم ........هن بابا من دونن پیس وزده سریندیم .. دوندوم چاش سرینییدیم:banel_smiley_52: نجور سرینه دین؟ بابک بتر یاندیرمیشدی بیله وی بو تزلیغا سرینه مزدین. 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ نجور سرینه دین؟ بابک بتر یاندیرمیشدی بیله وی بو تزلیغا سرینه مزدین. ایله اوجور چه سن سریندین منده سریندیم؟؟؟؟؟ وای دده او بابک جلده؟؟؟؟؟ یوخ بابا بابک اوزه بتر یانیرده ؟ من بو شیلنن اوت توتمارام؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ sanaz və m. Siz yaşamaq və iş yoxdur سلام بابک جانیم. یوخ دده. اوکی منم علاف بابان بیریم. یالندان هر دم بیر ایشلرم گینه هشزاد. یالان دیدیم ایشله ماخدان...... اوداکی بودی اوزون گوروسندا ایشی یا بیزینن ساواشماخدی یا آغلیب شعر یازماخ. 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ ایله اوجور چه سن سریندین منده سریندیم؟؟؟؟؟وای دده او بابک جلده؟؟؟؟؟ یوخ بابا بابک اوزه بتر یانیرده ؟ من بو شیلنن اوت توتمارام؟؟؟ بابکدن نیه قورخوسان قوخما دیرم دونن او عکسیدکی کیمین ویرماز.:ws28: 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ بابکدن نیه قورخوسان قوخما دیرم دونن او عکسیدکی کیمین ویرماز.:ws28: یوخ بابا نه قوخماغه؟ منده گوخماخ؟؟؟؟؟ من جره سنی بیر جون اوجور ویرام تا اورم سرینیه؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ سلام بابک جانیم.یوخ دده. اوکی منم علاف بابان بیریم. یالندان هر دم بیر ایشلرم گینه هشزاد. یالان دیدیم ایشله ماخدان...... اوداکی بودی اوزون گوروسندا ایشی یا بیزینن ساواشماخدی یا آغلیب شعر یازماخ. بابا هاردا سیزینن ساواشیرام آخه؟؟؟؟ ممد نیه جوینیسن منیم شعر یازماما؟ باشاسان جت یازدا؟؟؟؟؟ نیه آیره ایشلر ده باشاریرام ؟..... بویون جدجام پیست اسب سواریه؟؟؟؟ یان ؟ 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ سلام بابک جانیم.یوخ دده. اوکی منم علاف بابان بیریم. یالندان هر دم بیر ایشلرم گینه هشزاد. یالان دیدیم ایشله ماخدان...... اوداکی بودی اوزون گوروسندا ایشی یا بیزینن ساواشماخدی یا آغلیب شعر یازماخ. Salam, Sizə Muhammad John etdiyiniz Sanaz həmişə ağlayır O, sevgi deyil 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ بابا هاردا سیزینن ساواشیرام آخه؟؟؟؟ممد نیه جوینیسن منیم شعر یازماما؟ باشاسان جت یازدا؟؟؟؟؟ نیه آیره ایشلر ده باشاریرام ؟..... بویون جدجام پیست اسب سواریه؟؟؟؟ یان ؟ پیست اسب سوااری؟ تیرررررررررررررهوووووووووووووووووووووووووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ پیست اسب سوااری؟ تیرررررررررررررهوووووووووووووووووووووووووووووووووو هن نده ؟؟؟؟؟ منه یاراشمیر؟؟؟؟؟ بوجورلوما باخما اوزومه بی دانا اوغلانام؟؟؟؟؟ چولون چیخسین ؟؟؟؟؟ اوسون سنین نیتیوینن ده بی دفه جدرم؟ هله هاراسین جورموسن ایله ایشلردن جورم ؟؟؟؟ چففففففففففففف ایله.... 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ هن نده ؟؟؟؟؟ منه یاراشمیر؟؟؟؟؟بوجورلوما باخما اوزومه بی دانا اوغلانام؟؟؟؟؟ چولون چیخسین ؟؟؟؟؟ اوسون سنین نیتیوینن ده بی دفه جدرم؟ هله هاراسین جورموسن ایله ایشلردن جورم ؟؟؟؟ چففففففففففففف ایله.... سااانااااز دییرم بیر ایش گووور منن و ممد هرمیره بیر گیز دوستی تاپ تهرانداااااا گوروم نجور اوغلانسااان؟ 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ سااانااااز دییرم بیر ایش گووور منن و ممد هرمیره بیر گیز دوستی تاپ تهرانداااااا گوروم نجور اوغلانسااان؟ وای دده سن منه جورممیش ویریسان جورسن نینسن؟؟؟:banel_smiley_52: بابا ممدین نشین وار جت اوزوه تاپدا؟؟؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ وای دده سن منه جورممیش ویریسان جورسن نینسن؟؟؟:banel_smiley_52:بابا ممدین نشین وار جت اوزوه تاپدا؟؟؟؟؟:w00: یاخچی داا ممدی اوتور منه تاپ 30 40 یاشیدا اولدی موهم دییر تاپ گتسین 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ یاخچی داا ممدی اوتور منه تاپ 30 40 یاشیدا اولدی موهم دییر تاپ گتسین جه بیر ایش جوراخ ممد منیم... سنده بیرین تاپاخدا چاره یوخده.. سن اوزون نچه یاشین وار چه 40 یاشیندا ایستیسن؟؟؟ ایستیسن گیز دوسته تاپاسان یا بوه مامان؟؟؟؟:ws28: 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ وای دده سن منه جورممیش ویریسان جورسن نینسن؟؟؟:banel_smiley_52:بابا ممدین نشین وار جت اوزوه تاپدا؟؟؟؟؟:w00: منده ایستیرم منه ده. سن الله یازیغام نولار. منده ایتسرم. :gnugghender: یاخچی داا ممدی اوتور منه تاپ 30 40 یاشیدا اولدی موهم دییر تاپ گتسین ممدی اوتور!؟ ای بابک اوسون پس ممدی اوتور. سنده وفاسیز چیکدین سنده حاییرسز چیکدین. چیخاریم گده ریم بو شهیردن. :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ منده ایستیرم منه ده. سن الله یازیغام نولار. منده ایتسرم. :gnugghender: بابا اوزوه ویرما جه منن یولداش اول؟؟؟؟ گشه گیزاما؟؟؟؟:ws2: 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ [بابا اوزوه ویرما جه منن یولداش اول؟؟؟؟ گشه گیزاما؟؟؟؟:ws2: گره فیکیرلریمی الیم. سورا جواب ورم. من فعلا ایستیرم ادامه تحصیل ویرم. 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ گره فیکیرلریمی الیم. سورا جواب ورم.من فعلا ایستیرم ادامه تحصیل ویرم. :ws28: بابا درسی نینیسن ؟ یاخجه اوغلاناما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ منده ایستیرم منه ده. سن الله یازیغام نولار. منده ایتسرم. :gnugghender: ممدی اوتور!؟ ای بابک اوسون پس ممدی اوتور. سنده وفاسیز چیکدین سنده حاییرسز چیکدین. چیخاریم گده ریم بو شهیردن. :viannen_38: هن بالااااا میه سنین گیز دوستین یوخدی؟ 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ هن بالااااا میه سنین گیز دوستین یوخدی؟ حتما واریده ؟؟ اولمامیش اولماز؟؟؟:ws2: بالا تبریز اوشا اولاسان گیز دوستون اولمیه؟؟؟؟؟ منیم عقلیمینن جور جلمیر؟؟؟؟:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ جتمه ترسا بالاسی من ده سنه سایه جلیم دامنینن یاپیشیم من ده کلیسایه جلیم یا چه سن جه ایسلام جولوم ایله قبول یا چه تعلیم ایله منه مذهب عیسایه جلیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده