a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ درس دارم خب...الانم دارم میرم درس بخونم بوخودا:banel_smiley_52::th_running1::th_running1::icon_pf (44): علیک سلام...چطوری آجی گلم؟ خوفی؟ نگفتم که چرا اومدی...چرا فرار میکنی حالا.. 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ علیک سلام...چطوری آجی گلم؟خوفی؟ نگفتم که چرا اومدی...چرا فرار میکنی حالا.. سلام عزیزم...خوبم تو چطوری آجی؟؟ خب چپ چپ نیگام کردی منم ترسیدم فرار کردم دیگه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ درس دارم خب...الانم دارم میرم درس بخونم بوخودا:banel_smiley_52::th_running1::th_running1::icon_pf (44): بخون بابایی بخون دخملم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ گئجه نی نه درسی قیز آدم درسی صبحدن اوخویار بهانه گتیمی بابودوبا من صبحدن درس اوخوردوم سورا 2ساعت گئدیم دولاندیم ایندی گلدیم سلوم 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ سالام من ارومیه بالاسیام. گورنور کی بوراسی شرقی آذربایجان چیلار ایچیندی. نه اولورسا اولسون ،،، دیدیم بیر سالامناشیم. تانریا امانت اولون 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ سالاممن ارومیه بالاسیام. گورنور کی بوراسی شرقی آذربایجان چیلار ایچیندی. نه اولورسا اولسون ،،، دیدیم بیر سالامناشیم. تانریا امانت اولون سلام خوش گلمیسیز یوخ بابا هر یئردن واردی مهم دییر هارالیسیز مهم بودو تورکسوز 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ سالاممن ارومیه بالاسیام. گورنور کی بوراسی شرقی آذربایجان چیلار ایچیندی. نه اولورسا اولسون ،،، دیدیم بیر سالامناشیم. تانریا امانت اولون سلام خوش گلمیسیز بورا آذربایجان لی لارن تاپیکیدی خب سیز ده آذدربایجان بالاسیسیز نه فرقی؟ 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ سلامخوش گلمیسیز یوخ بابا هر یئردن واردی مهم دییر هارالیسیز مهم بودو تورکسوز سلام منه خوش گلدین دئمیسن؟ 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ سلام منه خوش گلدین دئمیسن؟ سلام گؤزل خوش گلمیسن 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ سلام منه خوش گلدین دئمیسن؟ سلام ... خوش گلیبسن بالام ... نجورسن؟ درس اوخومیشان گلمیشن بورا؟ 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ سلام گؤزل خوش گلمیسن ساغول نئجسن آرتاش جونم؟ 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ سلام ...خوش گلیبسن بالام ... نجورسن؟ درس اوخومیشان گلمیشن بورا؟ سلام مرسی باجی بیر آز اوخوموشام آرتاش دئدی گئجه درسه باخمازلار دا 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ سلام مرسی باجیبیر آز اوخوموشام آرتاش دئدی گئجه درسه باخمازلار دا افرین گوزلیم... بونان سورا من بوردا مبصرم...هرکیم اول گلدی بورا دیئر نقدر درس اوخویب، اگه من ددیم یاخچی دی اجازه سی وار که گلئه اگه کم درس اوخوموشدی جریمه اولار بورا گلبیلمز... یاخچیدی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ ساغول نئجسن آرتاش جونم؟ میسی اسما جان سن یاخجیسان؟ 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ افرین گوزلیم...بونان سورا من بوردا مبصرم...هرکیم اول گلدی بورا دیئر نقدر درس اوخویب، اگه من ددیم یاخچی دی اجازه سی وار که گلئه اگه کم درس اوخوموشدی جریمه اولار بورا گلبیلمز... یاخچیدی؟؟؟ ایول پایه ام باجی 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ میسی اسما جان سن یاخجیسان؟ ممنون مرسی یاخجیام منسیز گلیسن برا؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ ممنون مرسی یاخجیاممنسیز گلیسن برا؟ بونان بویانا سنیده گتیرم 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ ایول پایه ام باجی خب پس بویول عیبی یوخ کم اوخومیشان بونان سورا گرک چوخ درس اوخین... من چوخ سختگیرم درسه... 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ بونان بویانا سنیده گتیرم چوخ دا یاخجی 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ خب پس بویول عیبی یوخ کم اوخومیشان بونان سورا گرک چوخ درس اوخین... من چوخ سختگیرم درسه... ساواشما باجی ساباح دان اوزومی در و دیوارا وورام چوخ اوخیارام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده