a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ دئمسنده اوزومه آلدیمدایوخ بابا گلمیبدی آخیرده تورکی دانیشماغ یادینان چیخاجاخدی منظوروم سنیدین...سن دوز متوجه اولمیشان... سن بیر لطف ائله غوی کنارا سورا گلدی دیرم گلئه آپارا... 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ منظوروم سنیدین...سن دوز متوجه اولمیشان... سن بیر لطف ائله غوی کنارا سورا گلدی دیرم گلئه آپارا... یوخ قویا بولمرم پیس اوشاخدی وقتینده گلمیرکی 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ یوخ قویا بولمرم پیس اوشاخدی وقتینده گلمیرکی ائله بو دفعنی منه خاطیر قوی کنارا...من اونون طرفینن قول وررم وقتیندی گله تحویل آلا... 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ ائله بو دفعنی منه خاطیر قوی کنارا...من اونون طرفینن قول وررم وقتیندی گله تحویل آلا... یاخجی پس فقط سنه گوره ها 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ یاخجی پس فقط سنه گوره ها چوخ لطف ائلدین... دیرم گلر آپارار... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ منی دییر هاسلوم باحالی از چشاتونه فداااااااااات... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااااااااااممممممممنجورسوز گوزللر؟ من گوزل دییرم اما سلاممممممممم یاشا 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ سلااااااااااااام منیم سهمیه می وئرین آپاریم منیم سهمیه مین یئمگی یوخدی هااااااا بوردا منیم قین آتامین تاپیکی دی...هر نقدر ایستیم سهمیه آپاراجیام 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ من گوزل دییرم اما سلامممممممممیاشا منیم قین آتام چوخدا گوزل دی:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ سلاااااااااااااممنیم سهمیه می وئرین آپاریم آپار کیم سنه بیر سوز دسه:vahidrk: منیم سهمیه مین یئمگی یوخدی هااااااا بوردا منیم قین آتامین تاپیکی دی...هر نقدر ایستیم سهمیه آپاراجیام منیم قین آتام چوخدا گوزل دی:vahidrk: گوزلرین گوزلدی قیزیم 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ گوزلرین گوزلدی قیزیم :girl_blush2::lol::biggrin::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ [h=1]جالبه استان آذربایجان غربی جزیی از کردستان شد؟[/h] 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ جالبه استان آذربایجان غربی جزیی از کردستان شد؟ منظورش این بوده کردستان یک منطقه جغرافیایی فرهنگی است که در آن کردها در طول تاریخ با تشکیل یک جمعیت برجسته اکثریت، و فرهنگ کردی، زبان و هویت ملی در طول تاریخ بر اساس شده است. استفاده معاصر کردستان اشاره به بخش هایی از شرق ترکیه (شمال کردستان)، شمال عراق (جنوب کردستان)، شمال غربی ایران (شرق کردستان) و شمال سوریه (غربی کردستان) عمدتا کرد ساکنان. این نقشه برآورد از مناطق که در طول تاریخ با اکثریت کرد با توجه به تعدادی از نقشه های تاریخی و داده های جمعیت است. از نظر پراکندگی جمعیت بوده 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ :icon_pf (72)::mornincoffee::flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ :icon_pf (72)::mornincoffee::flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ درس دارم خب...الانم دارم میرم درس بخونم بوخودا:banel_smiley_52::th_running1::th_running1::icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده