wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ سلام چوخ خوش گلمیسیز(خیلی خوش اومدین)یاشیاسیز(زنده باشین) حالیز یاخجیدی؟(حالتون خوبه؟) اینام ترجمه که متوجه بشید سلام :icon_gol::icon_gol: ممنونم شکر خدا خوبم احوال شما چطوره ؟ مرسی از اینکه با ترجمه تایپ کردید کپیشون کردم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ سلام :icon_gol::icon_gol:ممنونم شکر خدا خوبم احوال شما چطوره ؟ مرسی از اینکه با ترجمه تایپ کردید کپیشون کردم ساغولاسوز منده یاخجیام(ممنون منم خوبم) خواهش میکنم شما اصلا ترکی بلد نیستید یا یکم بلدید؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ ساغولاسوز منده یاخجیام(ممنون منم خوبم)خواهش میکنم شما اصلا ترکی بلد نیستید یا یکم بلدید؟ یه کم بلدم به منم یاد میدین؟ سلامممممممممممممممممممممم قیزیم یعنی سلامممممممممممممممممم دخترم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ سلام :icon_gol::icon_gol:ممنونم شکر خدا خوبم احوال شما چطوره ؟ مرسی از اینکه با ترجمه تایپ کردید کپیشون کردم سلام یاخجیسان؟ نه خبر؟ احوال یاخجی دی؟ فکر کنم آسون بودن متوجه شدین اگه آره با رسم شکل توضیح بدید :aghosh:گه گوجاغیما یعنی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ یه کم بلدم به منم یاد میدین؟سلامممممممممممممممممممممم قیزیم یعنی سلامممممممممممممممممم دخترم سلوم آتا جان 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ سلوم آتا جان نییسن یرین بوش گدمیشدیم مکیدی دره سینه بابک دن سورا آی کیف وردی یتیرسم عکسلری گویام 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ نییسن یرین بوش گدمیشدیم مکیدی دره سینه بابک دن سورا آی کیف وردی یتیرسم عکسلری گویام ساغولاسوز سیزین کئفیز یاخجیدی هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ایول کئفیز اولسون :hapydancsmil:منده دولانماغ ایستیرم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ ساغولاسوز سیزین کئفیز یاخجیدی هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایول کئفیز اولسون :hapydancsmil:منده دولانماغ ایستیرم امتحانی گوتار گدسن دولاماغا یاخجی هه دا 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ امتحانی گوتار گدسن دولاماغا یاخجی هه دا چشمدا 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ چشمدا چشمین بی بلا یرین کربلا سلللللللللللااااااااااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ چشمین بی بلا یرین کربلاسلللللللللللااااااااااااااااااام سلام یاخجیسان بالام جان؟ 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ سلام یاخجیسان بالام جان؟ مرسی مامان جان نه خبر؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ مرسی مامان جاننه خبر؟ سلومتی سنن نه خبر حسنی جان؟ 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ سلومتی سنن نه خبر حسنی جان؟ ساغولاسان منیم بالام دیرم دا من وقت لرین ده ایتیرمیشم 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ ساغولاسانمنیم بالام دیرم دا من وقت لرین ده ایتیرمیشم اولسون هله اوزوده ایتیرجاخسان 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ سلاااااااااااااااااااااامممممممم نجورسوز گوزللر؟ 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ وااااااااااااااااای چه باحال حرف میزنییییییییییییییییید.... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااااااااااممممممممنجورسوز گوزللر؟ منی دییر ها سلوم وااااااااااااااااای چه باحال حرف میزنییییییییییییییییید.... باحالی از چشاتونه 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ منی دییر هاسلوم بله ...ائله دقیقا منظوریم سنیدین... نه خبر؟ بوغدا هنوز بو آی دا گلممیپ سهمیه سینی آپارا 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ بله ...ائله دقیقا منظوریم سنیدین... نه خبر؟ بوغدا هنوز بو آی دا گلممیپ سهمیه سینی آپارا دئمسنده اوزومه آلدیمدا یوخ بابا گلمیبدی آخیرده تورکی دانیشماغ یادینان چیخاجاخدی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده