Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوزدی چتیندی دل کندن از پاستیل اما اولسون سنه ده وئدررم آفرین ورمسن ایلان لاریما دییرم گلر سنی سانجار 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آفرین ورمسن ایلان لاریما دییرم گلر سنی سانجار یوخها یازیغام 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یوخها یازیغام منیم اورییم نن گلمز کی یالان ددیم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منیم اورییم نن گلمز کی یالان ددیم :ws28:اولدورجاخسان منی یانی 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :ws28:اولدورجاخسان منی یانی یوخ من بیدا قارشقا دا ایاخلامارام گلجام گوزل باجمی اولدورم؟ اونه سوزودی آخی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یوخ من بیدا قارشقا دا ایاخلامارامگلجام گوزل باجمی اولدورم؟ اونه سوزودی آخی ائله جانینان قیرمیزی شالوارینان 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ائله جانینان قیرمیزی شالوارینان ایلی جوراب لارنان 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ایلی جوراب لارنان بابام دییر بونان ور سلامممممممممممممممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بابام دییر بونان ورسلامممممممممممممممممممممممممممم یا بوندادی یا اوندا آلماچی توکانیندا بابام دیر بوندادی سلومممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یا بوندادی یا اوندا آلماچی توکانیندا بابام دیر بوندادیسلومممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم سلومممممممممم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلومممممممممم بابا امضاز بتر امضادی ها میدونی بزرگ شدن یعنی چی ؟ یعنی سوژت واسه خنده کم میشه ! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بابا امضاز بتر امضادی ها میدونی بزرگ شدن یعنی چی ؟یعنی سوژت واسه خنده کم میشه ! قابلی یوخدو سیلیم سن یاز دییرم صاباح گل گداخ آینالویا بیز صاباح چیخیریخ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ قابلی یوخدو سیلیم سن یازدییرم صاباح گل گداخ آینالویا بیز صاباح چیخیریخ یاشیاسیز سیزین امضازدا قشه گورسنیر صاباح استاد اضافه کلاس قویوبدی صبح 9دا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یاشیاسیز سیزین امضازدا قشه گورسنیرصاباح استاد اضافه کلاس قویوبدی صبح 9دا عیب المز :there: 2 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عیب المز :there: :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عیب المز :there: بسوزه درس و مشخ کی داغی جوانلارین الینن آلیر با 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بابام دییر بونان ورسلامممممممممممممممممممممممممممم حالواچی توکانندا بابام ددی گد آل گئتی سلااااااام 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوسلار گئجز خیر من ایجازینن گئدیم 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به دوستان آذری زبان مخلصیم :icon_gol: نگید روش زیاده ولی خب خودم خودمو دعوت کردم پس به منم یاد بدید زبون آذری رو 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به دوستان آذری زبان مخلصیم :icon_gol: نگید روش زیاده ولی خب خودم خودمو دعوت کردم پس به منم یاد بدید زبون آذری رو سلام چوخ خوش گلمیسیز(خیلی خوش اومدین) یاشیاسیز(زنده باشین) حالیز یاخجیدی؟(حالتون خوبه؟) اینام ترجمه که متوجه بشید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده