آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من هللیخ گئدیم اسما جان گئجن خیره قالسین 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من هللیخ گئدیم اسما جان گئجن خیره قالسین ساغول گوزلبم گئجه یاتاسان منی یوخوندا گورسن 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آخی ایندی هامینین اکثرا باشی شلوغدی اونا خاطیر اما تئزلیخجا گئنه فعال اولاجاخدی ایشالله:hapydancsmil: :hapydancsmil:ایشالله آذربایجان تاپیکدی هر انجمنده گره اولا به عبارتی انجمنین برکتی فخری ابهتی آذربایجان تاپیکدی یاشا قیزیم اله بوووووووووووووووووووو گؤل بابا یاشاسین:hapydancsmil: گولوم منیم بالام منیم خونچاسینا یر آچان منیم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آخی ایندی هامینین اکثرا باشی شلوغدی اونا خاطیر اما تئزلیخجا گئنه فعال اولاجاخدی ایشالله:hapydancsmil: آذربایجان تاپیکدی هر انجمنده گره اولا به عبارتی انجمنین برکتی فخری ابهتی آذربایجان تاپیکدی گؤل بابا یاشاسین:hapydancsmil: من هللیخ گئدیم اسما جان گئجن خیره قالسین :putertired::mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :hapydancsmil:ایشالله یاشا قیزیم اله بوووووووووووووووووووو گولوم منیم بالام منیم خونچاسینا یر آچان منیم :ws28: سلوم بابا جان یورولمیسیز 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :ws28:سلوم بابا جان یورولمیسیز یاشا قیزیم منیم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم بر اذربایجان و بر آذریان گل و عشق و ................... خوبینننننننننننننن 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم بر اذربایجان و بر آذریان گل و عشق و ................... خوبینننننننننننننن سلام ساغولون آتا جانسیز یاخجیسیز؟ 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ [h=1]دریاچه اورمیه چند روز آینده ۱۰۰ در صد خشک میشود[/h] 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دریاچه اورمیه چند روز آینده ۱۰۰ در صد خشک میشود سلام خوش اومدین به تالار ولی دروغه یه پارچ آب سه ماهه خشک نمیشه ولی خوب وضعیتش خیلی اسفباره 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام ساغولون آتا جانسیز یاخجیسیز؟ یاشا قیزیم نه خبر؟ 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام خوش اومدین به تالار ولی دروغه یه پارچ آب سه ماهه خشک نمیشه ولی خوب وضعیتش خیلی اسفباره دا بیر سو گالمئیب دی کی.... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یاشا قیزیم نه خبر؟ آتا درس و مشخ پاستیل آلین تا قشه درس اوخویوم خانوم دکتر اولومدا 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آتا درس و مشخ پاستیل آلین تا قشه درس اوخویوم خانوم دکتر اولومدا الام گیرده کان بالیخ بال بولار قشه دی باستی ماستیل ندی؟ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الام گیرده کان بالیخ بال بولار قشه دی باستی ماستیل ندی؟ آتا جان من بتر بچه مثبتم هایولداشلاریم دیلر تغذیه سالم سن همیشه آلما ییرم ائلههله پیس پیس هامیه ده تعارف ائلرمائلبی مدرسه دی بولارکی دئدیز آلین ییاخدا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آتا جان من بتر بچه مثبتم هایولداشلاریم دیلر تغذیه سالم سن همیشه آلما ییرم ائلههله پیس پیس هامیه ده تعارف ائلرمائلبی مدرسه دیبولارکی دئدیز آلین ییاخدا چشم آلام قیزیم الام 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چشم آلام قیزیم الام یاشاسین آتا جان:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الام گیرده کان بالیخ بال بولار قشه دی باستی ماستیل ندی؟ پاستیل منفعت دی دا مخصوصا آرتروزا و استخوانا آلن اوشاخ یسین آتا درس و مشخ پاستیل آلین تا قشه درس اوخویوم خانوم دکتر اولومدا طرفیوی ساخلادم ها منه ده ور 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من گدیم دا اوه شاما بای بای 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پاستیل منفعت دی دا مخصوصا آرتروزا و استخواناآلن اوشاخ یسین طرفیوی ساخلادم ها منه ده ور دوزدی چتیندی دل کندن از پاستیل اما اولسون سنه ده وئدررم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده