Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من آت ایستیرمممممممممممم:sad0: 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من آت ایستیرمممممممممممم:sad0: مخملدی البیر:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مخملدی البیر:JC_thinking: چوخ گوزل دی 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چوخ گوزل دی واقعا گوزلدی. قدیم حوصله ام السیدی سیاه قلم ایشلردیم بو عکسیدن 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ واقعا گوزلدی. قدیم حوصله ام السیدی سیاه قلم ایشلردیم بو عکسیدن واقعا؟؟چوخ گوزل...خب بو آت دان باشلا گینه... آداما روحیه وریر بو آت:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ واقعا؟؟چوخ گوزل...خب بو آت دان باشلا گینه...آداما روحیه وریر بو آت:hapydancsmil: بلی قبلا چوخ آت ایشلمیشم آتلاری چوخ سویرم. ایندی گل و مرغی باشلامیشم چوخدان دی سیاه قلم ایشلمیرم شاید بو آت سبب خیر الدی:girl_angel: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من آت ایستیرمممممممممممم:sad0: دوستان منم این دختر رو میخوام به ترکی( اذری) چی میشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوستان منم این دختر رو میخوام به ترکی( اذری) چی میشه ؟ ترکیش رو میخوای چیکار؟ دختره فکر نکنم ترکی بلد باشه یه کم انگلیسی کار کن زبان بین المللیه 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بلی قبلا چوخ آت ایشلمیشم آتلاری چوخ سویرم. ایندی گل و مرغی باشلامیشم چوخدان دی سیاه قلم ایشلمیرم شاید بو آت سبب خیر الدی:girl_angel: ایشاله ایشاله:hapydancsmil: دوستان منم این دختر رو میخوام به ترکی( اذری) چی میشه ؟ عه میلاد این همون دختر رویاهاته..بور و چشم آبی(آبی شو فقط من دیدما) میشه من بو قیزی ایستیرم 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ترکیش رو میخوای چیکار؟ دختره فکر نکنم ترکی بلد باشه یه کم انگلیسی کار کن زبان بین المللیه بله درسته عشق یه زبان بی المللی با هر زبونی بگم میفهمه حرفمو نمیدونم چرا برا من اینقدر نوشتن ترکی سخته شماها چه جوری مینویسید بمن یاد بدید لطفا عه میلاد این همون دختر رویاهاته..بور و چشم آبی(آبی شو فقط من دیدما) میشه من بو قیزی ایستیرم اره من چش چپشم و دقیق شدم دیدم رگه های ابی داره البته با تخفیف قبوله خیلی لاغره این اهان ساغول گندم من بو قیزی ایستریم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اره من چش چپشم و دقیق شدم دیدم رگه های ابی داره البته با تخفیف قبوله خیلی لاغره این اهان ساغول گندم من بو قیزی ایستریم مگه توام ترکی؟؟؟ اوکی میلاد..گئدرم ائلچیلیگه سنه چه خجالتی(من بو قیزی ایستیرم)اصلا بهت نمیاد:ws28: 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بله درسته عشق یه زبان بی المللی با هر زبونی بگم میفهمه حرفمونمیدونم چرا برا من اینقدر نوشتن ترکی سخته شماها چه جوری مینویسید بمن یاد بدید لطفا اااااااا واقعا عشق زبان بین المللیه خدایا عاشقم نشدیم حداقل یه زبان مفتی یاد بگیریم این ترکی که ما می نویسیم قاعده نداره ولی همه هم متوجه میشیم طرف مقابل منظورش چیه. 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مگه توام ترکی؟؟؟ اوکی میلاد..گئدرم ائلچیلیگه سنه چه خجالتی(من بو قیزی ایستیرم)اصلا بهت نمیاد:ws28: هه دا اونروز تو جلسه گفتم همشهری هستیم اوکی حله نه من همیشه سر به زیر و خجالتیم اااااااا واقعا عشق زبان بین المللیه خدایا عاشقم نشدیم حداقل یه زبان مفتی یاد بگیریم این ترکی که ما می نویسیم قاعده نداره ولی همه هم متوجه میشیم طرف مقابل منظورش چیه. خو بشو عاشق بشو بدون عشق نمیشه زندگی کرد خب پس من میام گهگاه اینجا اموزش ببینم تورکیم ضعیفه 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خو بشو عاشق بشو بدون عشق نمیشه زندگی کرد خب پس من میام گهگاه اینجا اموزش ببینم تورکیم ضعیفه باشه مهندس پس من رفتم عاشق بشم :connie_24: 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ باشه مهندس پس من رفتم عاشق بشم :connie_24: فقط جسارتا من سه تا نکته رو بگم خدمتتون 1- عاشق هر خری نشو 2- نذار هر خری عاشقت بشه 3- عشق خرکی نداشته باش اینا تجربستا کیا سارا 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هه دا اونروز تو جلسه گفتم همشهری هستیم اوکی حله نه من همیشه سر به زیر و خجالتیم خو بشو عاشق بشو بدون عشق نمیشه زندگی کرد خب پس من میام گهگاه اینجا اموزش ببینم تورکیم ضعیفه حواسم نبوده یادم رفته... آخی طفلی...اصن از اسم و آواتارت داره همینطوری خجالت میریزه 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فقط جسارتا من سه تا نکته رو بگم خدمتتون1- عاشق هر خری نشو 2- نذار هر خری عاشقت بشه 3- عشق خرکی نداشته باش اینا تجربستا کیا سارا آخ آخ چرا اینا رو زودتر نگفتی مهندس. من یه کم عجولم شما گفتی عشق خوبه منو جو گرفت رفتم یه لیوان آب بخورم برگشتنی عاشق شدم :icon_pf (72): 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آخ آخ چرا اینا رو زودتر نگفتی مهندس. من یه کم عجولم شما گفتی عشق خوبه منو جو گرفت رفتم یه لیوان آب بخورم برگشتنی عاشق شدم :icon_pf (72): دوستان دقت داشته باشن مثل اب خوردن میشه عاشق شد مثل این دوست عزیزمون اما نکته ای که حائز اهمیته عاشق موندنه این خیلی سخته نیاز به قلبی فراخ و روحیه ی جهادی داره خوب دیگه شما کارت تمومه از دست رفتی.... من فقط برات صبر عظیم مسالت دارم 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حواسم نبوده یادم رفته... آخی طفلی...اصن از اسم و آواتارت داره همینطوری خجالت میریزه بله 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده