sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ بیزیم نه ایشیمیز وار.آما ایله سنین باشیوا او دیلین بلا اولاجاخ. بابک هاردادی من سنن باشارامیرام او گلر ایندی سنینکین سنه ورر. :ws28: خوب من نینیم الله بودیله وربدا ..... بابک دن بویوده جلسه منن باشاراماز......:ws2: 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ :ws28:خوب من نینیم الله بودیله وربدا ..... بابک دن بویوده جلسه منن باشاراماز......:ws2: ساناااز تهران گیزیدی اوزلی دی ... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ ساناااز تهران گیزیدی اوزلی دی ... بابک جوابین ور اوره میز سرینه سین دالی اوتوما. 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ ساناااز تهران گیزیدی اوزلی دی ... یوخ بابا الله المسین من تهران گیزی درم چه ...... من تبریز گیزیم اما بو فرقینن چه تهراندا بوموشم........ بالا سیز نیه جوینی سوز..... 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ بابک جوابین ور اوره میز سرینه سین دالی اوتوما. گوی دیم نینین اورز سرینسین .... جدین بیر لیوان بوزلی سو ایچین ... سورادا پنجرن گیراغین بیراز آچیخ گویون حالیز دوزلر قشه سرینسوز...:ws28: 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ یوخ بابا الله المسین من تهران گیزی درم چه ......من تبریز گیزیم اما بو فرقینن چه تهراندا بوموشم........ بالا سیز نیه جوینی سوز..... سانااااز بوجورسینه ویرررام بولوی هااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ گوی دیم نینین اورز سرینسین ....جدین بیر لیوان بوزلی سو ایچین ... سورادا پنجرن گیراغین بیراز آچیخ گویون حالیز دوزلر قشه سرینسوز...:ws28: بابکین جوابلاری سرینه دیر اوره میزی سن گد او ایشلری گور بابکین جوابلاری بتر یاندیریر بیله وی. 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ یاواش جت باش بارماغین جیرمسین جوزوه...... دده مالیوه یمیشم منه بوجور ویراسان.... پیشین اله اته چاتماز دیر پیف پیف.....:ws28: 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ بابکین جوابلاری سرینه دیر اوره میزی سن گد او ایشلری گور بابکین جوابلاری بتر یاندیریر بیله وی. والا فعلا سیز یانیسوز نه من .... بیلمیرم نیه ؟؟؟؟؟ اوگدیم هیسلمیسوز چه آز گار منه ویراسوز...... بوزله سو ایچین دوزلسیز...:ws28: 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سانااااز بوجورسینه ویرررام بولوی هااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ :ws47: البیر بتر خوشو وا جلده هن؟.... ایله بابکین منه ویرماغه ایله او پیشیه حیکایتیده......:ws28: آز جول دیشلن تو چولر:ws28: 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ هیسلی یولداشلاریم .. جوزشت الین چه دا گالامیرام بیلزه هیس ورم . آخه چیلاسیم وار بواخدا گالدیم... سیز ساباهاجان سرین جلم ساباه جینه هیس ورم...... 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ Türkün Dili Türk'ün dili tək sevgili istəkli dil olmazÖzgə dilə qatsan, bu əsil dil əsil olmaz Öz şe'rini Fars'a, Ərəb'ə qatmasa şairŞe'ri eşidənlər, oxuyanlar kəsil olmaz Fars şairi cox sözlərini bizdən aparmış Sabir kimi bir süfrəli şair paxıl olmaz Türk'ün məsəli, folkloru dünyada təkdir Xan yorğanı, kənd içrə məsəldir, mitil olmaz Azər qoşunu qeysər-i Rumu əsir etmiş Kəsra sözüdür, bir belə tarix nağıl olmaz Pişmiş kimi şe'rin də gərək dad-duzu olsun Kənd əhli bilərlər ki, doşabsız xəşil olmaz Sözlər də cəvahir kimidir, əsli bədəldən Təşxis verən olsa bu qədər zir-zibil olmaz Şair ola bilməzsən, anan doğmasa şair Mis sən a balam, hər sarı köynək qızıl olmaz Çox qıssa boy olsan, olursan cin kimi şeytan Çoxda uzun olma ki uzunda əqil olmaz Məndən də nə zalım çıxar oğlum, nə qisasçı Bir dəfə bunu qan ki, ipəkdən qəzil olmaz Azad qoy oğul, eşqı tabiətdə bilinsin Dağ-daşda doğulmuş dəli ceyran həmil olmaz İnsan odur, tutsun bu zəlil xalqın əlindən Allah'ı sevərsən, belə insan zəlil olmaz çox da ki Sərab'ın südü çox, yağ-balı çoxdur Baş ərşə də çatdırsa Sərab Ərdəbil olmaz Millət qəmi olsa bu cocuqlar çöpə dönməz Ərbablarımızdan da qarınlar təbil olmaz Düz vaxtda dolar taxta-tabaq edviyə ilə Onda ki, nənəm sancılanar, zəncəfil olmaz Bu Şəhriyar'ıntəb'ikimi çimməli çeşmə Kövsər olabilsə demirəm, Səlsəbil 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ Türkün Dili Türk'ün dili tək sevgili istəkli dil olmazÖzgə dilə qatsan, bu əsil dil əsil olmaz Öz şe'rini Fars'a, Ərəb'ə qatmasa şairŞe'ri eşidənlər, oxuyanlar kəsil olmaz بابک البیر بتر ترکیه دیلینن خوشون جلیر ؟؟؟ هش باشاریسان یا یوخ؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ türkün dili سلام دوسلار. بابک گینه زحمت چحمیسن. یورولما. دونیالارجان دوواچینام آی بابک. 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ بابک البیر بتر ترکیه دیلینن خوشون جلیر ؟؟؟ هش باشاریسان یا یوخ؟؟؟؟؟؟ خانیم بو آذربایجان (باکو) دیلیدی. آما بابک تورکیه دیلینده باشارار. 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ [/center] سلام دوسلار. بابک گینه زحمت چحمیسن. یورولما. دونیالارجان دوواچینام آی بابک. به سلام آ ممد .....نجسن ؟؟؟؟؟ باخ جوروم دونن سریندین یا یوخ؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ به سلام آ ممد .....نجسن ؟؟؟؟؟باخ جوروم دونن سریندین یا یوخ؟؟؟؟؟؟ سلام. ساغ اول. سن نجسن؟ سن گره سرینییدین نه من. 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ سلام. ساغ اول. سن نجسن؟سن گره سرینییدین نه من. نوچرم ........ هن بابا من دونن پیس وزده سریندیم .. دوندوم چاش سرینییدیم:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ Sanaz və M. Siz yaşamaq və iş yoxdur 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده